Ervaringen van eerdere deelnemers aan de training Bouw jouw droombedrijf

Nele Odeur bouwde dankzij de training Bouw jouw droombedrijf haar bedrijf vanuit het niets op. Van een "vaag idee" kwam ze tot een aanbod waarin ze haar unieke kennis als etno-botanica kan delen en dat mensen enthousiast maakt om in hun leven meer gebruik te maken van wat de natuur ons biedt.

Xandra van Hooff durfde toe te geven dat zij en haar bedrijf aan een nieuwe richting toe waren. Ondanks dat ze een goed lopend bedrijf had, voelde ze dat het niet meer paste en ze iets anders te doen had. Dankzij de training kreeg zij haar nieuwe focus scherp, durfde ze het roer om te gooien en kon ze haar nieuwe koers succesvol inzetten.

Marijke vond dat op de voorgrond treden niets voor haar was, maar ze wist dat het nodig was om zichtbaar te zijn om haar startende bedrijf van de grond te krijgen. In de training vond zij haar eigen manier om zichzelf en haar aanbod zichtbaar te maken waardoor ze direct haar eerste klanten vond.

Patty was bang dat mensen haar "zweverig" zouden vinden als ze eerlijk uit zou komen voor wat ze als astroloog doet. De training hielp haar om de juiste boodschap te vinden en de waarde van wat ze doet goed over te brengen. Daardoor maakte ze een vliegende start met haar bedrijf en ging ze binnen 3 maanden na haar start met een wachtlijst werken.

Mariska wilde het liefst haar baan in loondienst op kunnen zeggen zodat ze fulltime kon kiezen voor haar coachpraktijk die ze al een aantal jaren had. De training bracht haar de focus, het vertrouwen en de gerichte acties om met een aanbod naar buiten te treden dat haar binnen enkele maanden in staat stelde haar baan op te zeggen. Mariska is nu fulltime ondernemer en verdient meer dan ze voorheen in 4 dagen in loondienst verdiende.