Als je klaar bent om groter te dromen en te doen!

Ben jij ondernemer met een sterke missie? 
Weet en voel je: dit is wat ik te doen heb?
Ben je klaar om in de grootsheid van je plannen en dromen te stappen?

Ook als je het stiekem spannend vindt en af en toe een stemmetje in je hoofd nog zegt:
wie ben je om dit te doen?

Dan ben ik voor het Droombedrijf next level programma op zoek naar jou!

Een 12 weeks mentortraject waarin we jouw bedrijf
naar het volgende niveau brengen.
Door een mooie combinatie van business strategie en afstemmen op moeiteloosheid en wat je werkelijk wilt!

Jij hebt een sterke missie

Een website en een maillijst of beginnende lijst.
Maar je voelt dat er veel meer in je bedrijf en in jou zit dan er nu uit komt.

Je bent toe aan de volgende stap.
Zowel qua groei van je bedrijf als het serieus nemen van jezelf en de plannen die je diep van binnen het allerliefst tot bloei laat komen.
Je wilt bijvoorbeeld je focus en aanbod aanscherpen. Geen concessies meer doen aan wie je bent en wat je écht wilt geven aan klanten. Je wilt leren hoe je meer verbinding met klanten maakt, op een integere manier emailmarketing toepast, je aanbod lanceert en je bedrijf serieus naar the next level brengt. 
En bovenal: je wilt leren hoe je dat vanuit je hart en dichtbij jezelf in moeiteloosheid en overvloed kunt ondernemen, terwijl jij en je bedrijf groeien naar jouw next level.

En je wilt het niet alleen doen.

Je wilt hulp van een ervaren ondernemer die je laat ontdekken hoe jij slimme business strategieën op een integere manier toe kunt passen. En je leert hoe je moeiteloos en met plezier kunt creëren.

Ik ben Marloes Halmans

Eigenaar van loopbaancoachingbureau The Happy at Work Agency en mentor voor ondernemers die met succes vanuit hun hart willen ondernemen. 

Ik wist niets van ondernemen toen ik in 2007 begon. Maar ik besloot te investeren in kennis die ik nodig had. Mijn missie om mensen te laten zien dat zij moeiteloos en met plezier kunnen werken en ondernemen stuwde me voort. Ook om dingen te doen die ik spannend vond.

Want ik voel zo sterk:  ik ben hier niet voor niets. Ik heb iets te doen. Net als jij.

Ik heb inmiddels honderden mensen begeleid naar werken en ondernemen vanuit hun hart.
Ik heb trainingen gegeven op business schools Tias en Nyenrode.
Als expert bijgedragen aan artikelen in Flair, Intermediair, NRC next en Viva en schrijf als vaste columnist voor NRC carrière. Ik doe zelf geen loopbaantrajecten meer maar heb een geweldig team van coaches gevormd die voor mijn loopbaanbureau werken.

Maar weet je wat ik vooral geleerd heb in die 10 jaar?

Die momenten van onzekerheid?
Die blijven.

Maar je kunt in een geweldige vibe van dromen, geloven, durven en doen stappen, waardoor je ondanks dat enorm kunt gáán met je bedrijf!

Ik gun mezelf ook elk jaar een mentor.
Succesvolle ondernemerscoaches die net als ik vanuit hun hart werken.
En van hen leerde ik, dat hoeveel succes zij ook hebben, hoe hoog hun omzet ook,
ook zij zich nog regelmatig onzeker voelen.

Ze kiezen er echter voor om ondanks dat in hun grootsheid te stappen
en te dóen waarvoor ze hier zijn.

Ondernemers die vanuit hun hart een succesvol bedrijf bouwen, combineren business strategie met geloven in zichzelf en afstemming op moeiteloosheid en overvloed.

Ik neem je mee in een geweldige vibe van dromen, geloven, durven en doen,
waardoor je enorm
kunt gáán met je bedrijf!


Je kunt aan dit programma meedoen in de live of intensive variant.

Bij de live en intensive gaan we in een kleine groep van 8 ondernemers op een hele fijne retraite. In de intensive variant begeleid ik daarnaast je persoonlijk in 4 mentorsessies.


Laat ik je vast meenemen naar de retraite plek

We zitten op een heerlijke plek in de natuur die uitnodigt om vanuit ontspanning de moeiteloosheid toe te laten. We beginnen de dagen met een afstemoefening. 
Daarna voel je je super helder, vol vertrouwen en energie.  
Je kiest een fijn plekje uit, binnen bij de houtkachel of buiten in de heerlijke tuin met uitzicht over de velden. Met de lessen uit de uitgebreide online leeromgeving en mijn hulp creëer je moeiteloos alles wat je nodig hebt om jouw plan uit te voeren. Ik ben er om mijn creatie-energie, ideeën en kennis met je te delen!

Ik leer je in 4 dagen om vanuit afstemming te werken aan jouw plannen.
Na deze dagen heb je vanuit een diepe verbinding met jezelf meer werk verzet dan je nu voor mogelijk houdt!

Hoe wil jij mee doen?

Het eerstvolgende Droombedrijf Next Level programma begint in 2018

LIVE

5 plekken

 • Online lessen waarin ik de meest waardevolle business strategieën en kennis over mindset en de wet van aantrekking met je deel
 • 2 live trainingsdagen waarin je slimme business strategieën voor jouw bedrijf leert toepassen & leert werken met de wet van aantrekking
 • 3 live meditaties met de groep waarin je het afstemmen op moeiteloosheid, vertrouwen en overvloed tot je 2e natuur maakt. We gebruiken hiervoor een online meeting tool.
 • 5 online Vraag & Antwoord sessies / groeptrainingsmomenten
 • Een 4 daagse Afstem- & Creatie retraite

12 plekken

6x € 495

of 1x € 2795

Betaal veilig via IDEAL.

INTENSIVE

3 plekken

 • Online lessen waarin ik de meest waardevolle business strategieën en kennis over mindset en de wet van aantrekking met je deel
 • 2 live trainingsdagen waarin je slimme business strategieën voor jouw bedrijf leert toepassen & leert werken met de wet van aantrekking
 • 3 live meditaties met de groep waarin je het afstemmen op moeiteloosheid, vertrouwen en overvloed tot je 2e natuur maakt. We gebruiken hiervoor een online meeting tool
 • 5 online Vraag & Antwoord sessies / groepstrainingsmomenten
 • Een 4 daagse Afstem- & Creatie retraite (zie beneden voor ervaringen van eerdere deelnemers!) 
 • 4 persoonlijke mentorsessies

6 plekken

6x € 695

of 1x € 3995

Betaal veilig via IDEAL

Inschrijving voor september is gesloten
We beginnen weer in 2018!

Voorwaarden en disclaimer:

Je aanmelding voor het Droombedrijf Next Level programma is definitief zodra je betaling ontvangen is. Dit programma is een product van HALMANS Loopbaanadvies. Met de grootste zorg en toewijding heb ik dit programma vormgegeven met als doel dat je jouw talenten en ervaring vertaalt naar een aanbod en jouw droombedrijf neerzet, zichtbaar maakt en kunt laten groeien. Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat HALMANS Loopbaanadvies, of Marloes Halmans geen garantie geven over groei van jouw bedrijf of het behalen van (financiële) resultaten als gevolg van je deelname aan een dit programma. Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat je er zelf verantwoordelijk voor bent dat je aan het programma en de online en live bijeenkomsten en de retraite (intensive variant) kunt deelnemen en geen restitutie kunt vragen van het betaalde bedrag of een deel daarvan als je niet bij een van de online of live bijeenkomsten aanwezig kunt zijn. Je mentorgesprekken worden ingepland gedurende de looptijd van het programma en kun je niet doorschuiven naar een later moment. Bij onvoorziene omstandigheden zal ik altijd proberen samen een oplossing te zoeken maar mijn tijd is beperkt. Zorg er dus voor dat je alle data goed reserveert in je agenda. Door je aanmelding bevestig je akkoord te gaan met deze voorwaarden.


Eerdere deelnemers over de retraite:
(c) 2017 Marloes Halmans - www.marloeshalmans.com