Ondernemers mentoring en coaching

Waar wil jij mee aan de slag?


Loop je tegen vragen aan, krijg je je plannen niet concreet
of stoei je met wat je nu precies kunt doen om zichtbaar te zijn?  

Lijkt het je heerlijk om hier met jouw persoonlijke mentor aan te werken? 
Je hoeft niet alles alleen te doen!

In één of meer individuele coachsessies ben ik graag jouw mentor, ideeënmachine en stok achter de deur!Vragen en onderwerpen waar we samen aan werken kunnen bijvoorbeeld zijn:


Meer focus aanbrengen in je doelgroep en/of producten-/en dienstenaanbod


Ideeën uitwerken om je diensten te verpakken in verkoopbare producten


Ideeën en campagnes uitwerken om jouw zichtbaarheid te vergroten


Je pitch en aanbod helder en persoonlijk verwoorden


Ideeën uitwerken om meer van jouw persoonlijkheid te brengen in je aanbod en profilering

De plannen in je hoofd omzetten in concrete acties, stappen en resultaten

Werken aan je belemmerende gedachten en ontwikkelen van je ondernemers mindset

Of een andere vraag waar jij graag mee aan de slag wilt!
OP DIT MOMENT ZIJN  ALLE PLEKKEN VOOR INDIVIDUELE MENTORING
VOL TOT SEPTEMBER 2017

Wat anderen zeggen:

Sabine Liefsoens
www.successlane.be

Ik stond op het punt om een samenwerking met een partij aan te gaan waardoor ik mezelf volledig 'ten dienste van' zou stellen. Ik worstelde met wat ik hier nu echt mee wilde of moest doen. Ik wist niet goed hoe ik mijn eigen aanbod kon maken en profileren als ik volledig onafhankelijk verder zou gaan.

Door de mentoring van Marloes zag ik in hoe ik mijn aanbod ook zelfstandig kon neerzetten, zonder van die samenwerking afhankelijk te zijn. En hoe ik dat veel persoonlijker kon doen dan ik voorheen deed. Volledig voor mezelf, helemaal vanuit mezelf, als mezelf.  Vandaag de dag heb ik het gevoel dat ik aan het knallen ben!

De sterktes van Marloes vind ik o.a. haar authenticiteit, onvoorwaardelijkheid, energie en puurheid. Tot slot mijn advies: als je als ondernemer onder de radar wilt blijven werken, neem dan a.u.b. géén contact op met Marloes!


Daniëlle ter Stal
www.coachingspraktijkhartzaken.nl

Ik heb Marloes gevraagd of ze mij zou willen helpen om meer focus te krijgen op mijn doelgroep. En hoe ik die op de juiste manier kan bereiken. Hiervoor kreeg ik eerst een opdracht van Marloes via mijn mail die ik ter voorbereiding op de sessie mocht maken. Daarna zijn we samen een uur aan de slag gegaan via Skype.

Marloes wist door de juiste vragen te stellen mij te raken. Daardoor heb ik helder gekregen wat mijn juiste doelgroep is en hoe ik die kan bereiken.

Het heeft mij heel veel duidelijkheid gegeven en daardoor kan ik ook de juiste woorden geven aan wat ik te doen heb met mijn Coachingspraktijk. Ik kan nu vanuit mijn hart mijn doelgroep bereiken.... En dat was wat ik nodig had. Dank Marloes!

Eefje Wichers
www.praktijkleeft.nl

Marloes kwam op het juiste moment in mijn vizier en na haar in real life te hebben mogen ontmoeten tijdens een live meet-up, voelde ik een dikke ja, op een nog onbekende vraag, die nog mocht ontstaan. Samen met Marloes heb ik het ondernemen onder de loep genomen, waar ik van binnenuit een flinke overtuiging op had zitten, namelijk dat ik er weinig tot nauwelijks iets vanaf wist.

Marloes zorgde voor de fijne bedding waarin ik hier vrij over kon delen. Haar toewijding, afstemming en enorm sterk luisterend vermogen, zorgden ervoor dat ook dit stukje in mij weer mocht gaan stromen. Dat ondernemen juist voor mij is hoe ik ook graag wil leven, vanuit speelsheid, vanuit stroming en vooral vanuit mij. Ik ging vervuld naar huis, vol enthousiasme om met vertrouwen weer verder te gaan waar ik blij van word. Dank Marloes, voor jouw vertrouwen, voor jouw heldere afstemming waardoor ik die antwoorden in mezelf mocht vinden, waarop ik verder kan bouwen!

Ginny Koppenhol
www.zoom-creations.com

Marloes is easy to talk to and it is clear that she really listens and generates advice that is specific to you and your business. Marloes helps to cut through to the important things about branding in easy and understandable language. Business books can be overwhelming so this was very helpful. I was really able to connect with the advice given as it was 'people centred' - firstly looking at me and my style and how this relates to my business, and then considering my audience and what is really important to them. I found that after my session with Marloes, I was much clearer in being able to communicate my business approach and values to my audience.

My confidence has definitely increased! I am more clear about my story and therefore what I am offering to clients and why! As Marloes is in Holland and I am in England, this could have presented a challenge but it didn't at all. Marloes' excellent English and the power of the internet made the process very accessible. I would recommend working with Marloes to anyone - from those starting out in business to those who are wanting to rethink their approach and identity. It really helps to bring a fresh insight into what you're doing and more importantly, why!

Lotte de Groot
www.studiodef.nl

Na een korte kennismaking bij een netwerkbijeenkomst was ik erg onder de indruk van de workshop die Marloes daar gaf. Enthousiast, to the point, concreet en vriendelijk was mijn eerste indruk. Dat heeft me doen besluiten coaching bij Marloes te doen.

De coaching heeft me enorm geholpen mijn eigen personal branding scherper te krijgen. Ik weet dat ik over voldoende vakkennis beschik, maar waar ligt nu echt mijn kracht? Welke waarde bied ik mijn klanten? Marloes stelt gericht vragen en laat je zelf nadenken en vertellen. Vervolgens maakt ze dat heel concreet, waardoor je je eigen aanbod en pitch in je eigen woorden kunt neerzetten.

Dit heeft me geholpen een beter beeld van mij en mijn onderneming te krijgen. Nu ben ik met aangescherpte focus aan de slag en dat levert me veel leuke opdrachten op!

SHARE THE LOVE!