Video’s

tips startend ondernemer eigen bedrijf beginnen

Heb ik je ooit verteld hoe ik, in een periode waarin ik echt niet meer blij was met mijn werk als loopbaancoach, niet wetend hoe verder, helder kreeg wat ik moest doen? In 3 stappen van je wildste droom naar werkelijkheid. Serieus, dat is hoe het bij mij gegaan is. Waardoor ik van diep ongelukkig zijn met mijn, ondanks alles,  succesvolle bedrijf, naar een nieuwe richting vinden en nieuw droombedrijf neerzetten. Ik deel deze 3 stappen graag met jou in deze video!

tips startend ondernemer eigen bedrijf beginnen

Zeg, hoe loopt je bedrijfje nu? Hoe gaat het met je bedrijfje? Stoort jou die vraag ook zo? Omdat je super serieus met je bedrijf aan de slag bent, elke vrije minuut, soms zelfs naast je loondienstbaan, stopt in je bedrijf. Terwijl je omgeving het afdoet als een hobby die er een beetje bij doet? Bianca stoorde het wel. Ze stuurde me een mail. Bekijk de video om te zien welke adviezen ik voor haar heb!

tips startend ondernemer eigen bedrijf beginnen

Yay! Je gaat voor jezelf beginnen! Maar dan... 
Hoe kies je een goede naam voor je bedrijf? Moet je voor je eigen naam gaan? Of is dat niet professioneel? En als je een naam verzint, hoe doe je dat dan? In deze video beantwoord ik de vraag van Marleen over hoe ze het beste de naam voor haar gloednieuw te starten bedrijf kan bedenken.

tips startend ondernemer eigen bedrijf beginnen

Je doet wat je kunt om zichtbaar te zijn. Inmiddels moet de energie en het enthousiasme uit je tenen komen...  Want hoeveel je ook deelt en doet, het levert je veel te weinig op.
Als je in gesprek bent over mogelijke opdrachten, lijken anderen er steeds met de opdracht vandoor te gaan. Herkenbaar? Annelies vroeg me: "Hoe vergroot ik mijn gunfactor en zorg ik dat klanten voor mij kiezen?" Bekijk mijn antwoord in deze video!

tips startend ondernemer eigen bedrijf beginnen

Ga je voor jezelf beginnen? Of ben je net je eigen bedrijf gestart? Dan kan het zijn dat je in je enthousiasme een aantal dingen aan het doen bent die slim lijken, maar die je soms liever niét wilt doen als je met vertrouwen en succes wilt ondernemen. Check of jij niet deze enthousiaste "beginnersfouten" maakt!

tips startend ondernemer eigen bedrijf beginnen

Als ondernemer ben je ook maar een mens. Gelukkig maar! Er gebeuren in jouw leven ook soms dingen waar je geen invloed op hebt. Maar die wel impact hebben op je bedrijf. In deze video deel ik welke 5 dingen voor mij helpend zijn om in een pittige persoonlijke situatie met plezier te blijven ondernemen.

tips startend ondernemer eigen bedrijf beginnen

Als je voor jezelf begint of net je eigen bedrijf gestart bent, komt er veel op je af. En alles is nieuw. Waar begin je? In deze video deel ik 5 tips voor waar jij je tijd, energie en aandacht op zou willen richten.

rolmodel

Facebook is leuk: inspirerend, gezellig. Je vindt er leuke mensen, grappige video's en veel gratis tips over ondernemen! Maar... het is ook heel véél. In deze video deel ik hoe je in 3 stappen de "Facebook overwhelm" kunt stoppen en je focus en aandacht terug brengt op je bedrijf en je plannen. 

rolmodel

In deze video deel ik mijn 4 motto's die me helpen mijn doelen in mijn 2 bedrijven te bereiken. Hopelijk mag het jou inspireren om jouw dromen en plannen waar te maken op een manier die goed voelt!

Hoe gaaf is het dat er zo ongelooflijk veel waardevolle gratis business adviezen worden gedeeld op het internet? Staat jouw inbox er ook vol mee? Maar doe je er niets mee omdatje niet weet hóe jij het op jouw manier kunt toepassen voor jouw bedrijf?
Vraag dan deze videoserie aan waarin ik deel hoe je veelgehoorde business adviezen echt kunt toepassen voor jouw bedrijf.

rolmodel

Jezelf vergelijken met anderen en de onrust die dat met zich mee kan brengen: dat is wat ik altijd "vergelijkeritis" noem. 
Maar je kunt dat vergelijken óók op een manier doen dat het je helpt. Dat deel ik in deze video!

groei_bedrijf

Veel business coaches adviseren om je prijzen niet op je site te vermelden. Uit de discussie die ontstond in onze Facebook groep toen iemand vroeg hoe anderen dat deden, bleek wel hoe lastig dit thema voor veel ondernemers is. Houdt deze vraag jou ook bezig? Kijk dan welke aandachtspunten ik je geef in deze video die je helpen de keuze te maken die bij jou en jouw bedrijf past. 

groei_bedrijf

Wat maakt dat de ene ondernemer succesvol is, zijn bedrijf groeit en alles lijkt te stromen, en de andere ondernemer voor zijn gevoel niet vooruit komt?
Gisteren had ik hierover een fijn gesprek met mijn broer Ruben, die ook ondernemer is. Het gesprek gaf me een mooi inzicht, dat ik graag met jou deel in deze video.

zichtbaarheid Personal Branding

Herken je het gevoel dat je even helemaal vast zit? Je twijfelt en wikt en weegt over wat je nu kunt en wilt doen om zichtbaar te worden, maar je weet niet hoe en waar te beginnen. Waardoor je uiteindelijk niet in actie komt. In deze video deel ik 3 tips die je helpen om door de impasse te breken en te gaan dóen.

zichtbaarheid Personal Branding

In deze Vraag & Antwoord video beantwoord ik de vraag van Maud: hoe maak ik mezelf zichtbaar en bereik ik klanten?

zichtbaarheid Personal Branding

In deze Vraag & Antwoord video beantwoord ik de vraag van Tabitha: hoeveel van jezelf laat je zien? 

Bekijk hier boven de videolezing waarin ik deel hoe ik als startend ondernemer worstelde met mijn zichtbaarheid en het vinden van klanten. Ik heb alle fouten gemaakt die je kunt bedenken... maar ook geleerd hoe ik kon ondernemen op mijn manier, zoals dat bij míj past. Ik deel dat in deze lezing graag met jou!

personal_Branding

Bekijk de masterclass Personal Branding en het interview met communicatiestrateeg Wendy Linders. Lees hier ook de antwoorden die Wendy gegeven heeft op de vragen van kijkers.

Bekijk het interview met media expert Janneke van Heugten én lees alle vragen over media aandacht en free publicity van kijkers en de antwoorden die Janneke hierop gegeven heeft.

"Er zijn al zoveel anderen..." Zomaar een belemmerende gedachte die je wellicht herkent. In deze video vertel ik waarom je juist blij mag zijn met "zoveel anderen" en geef ik op nog 4 andere gedachten die je groei remmen een nieuwe zienswijze. 

Ook deel ik welke zes vragen je mag beantwoorden om jouw Personal Brand persoonlijk en stevig neer te zetten.

Businesscoach_businesstraining
Businesscoach_businesstraining
Businesscoach_businesstraining
SHARE THE LOVE!