Live Trainingsdag

stap vol in jouw next level

Wil jij graag groeien naar de next level
met jouw bedrijf?

Maar zie je niet hoe of houd je jezelf klein om allerlei zogenaamd goede redenen?

Het is heel simpel:

Gremlins, belemmerende gedachten als “wie ben ik om…”, “kan ik dit wel?”, “o help, kan ik het wel aan als ik heel succesvol ga zijn?” hebben we allemaal.

Het verschil voor jouw bedrijf en voor het leven dat je wilt leiden maak je door ondanks dat te kiezen voor waar je écht voor wilt gaan.
En de dingen te doen die nodig zijn om dat te bereiken.

Het gaat niet om harder werken. Het gaat om slimmer werken.
Je energie, tijd en aandacht richten op de dingen die impact hebben. Dan ervaar je moeiteloosheid en groei van je bedrijf!

Jouw bedrijf naar je next level laten groeien vraagt totaal andere dingen dan de dingen die je tot nu toe gedaan hebt om te komen waar je nu bent.
Als je verder wilt groeien helpt het je enorm om te weten wat je precies moet doen om in moeiteloosheid en met plezier verder te groeien en jouw next level van jouw droombedrijf werkelijkheid te maken.

Laten we dat samen doen!

Wil jij vol in jouw next level stappen en volledig gaan voor het bedrijf waar je van droomt?

DAN wil je de trainingsdag “stap vol in jouw next” level niet missen!

Nieuwe datum volgt

Ik ben Marloes Halmans. Sinds 2007 heb ik 2 succesvolle bedrijven opgebouwd. Eerst een bureau in loopbaancoaching, The Happy at Work Agency. Vandaag de dag werkt een team van loopbaancoaches met de methodiek die ik in dit bedrijf ontwikkelde. En vanaf 2015 werk ik als businesscoach en help ik ondernemers, samen met mijn team, om hun droombedrijf neer te zetten en te laten groeien.

Ik geniet er enorm van om te zien welke resultaten mijn klanten bereiken, simpelweg door te weten wat ze kunnen doen om te groeien en daar met volle toewijding,  focus, afstemming op moeiteloosheid en slimme businessstrategieën aan te werken.

Graag kijk ik ook met jou mee hoe jij jouw bedrijf naar de next level brengt!

 

Are you in?

Mirian van Leeuwen

Ik vind Marloes een inspirerend voorbeeld als ondernemer die succesvol is én moeder is. Toen ik zag dat ze deze trainingsdag organiseerde heb ik me dan ook direct aangemeld! Ik vond de dag enorm waardevol. Niet alleen de kennis en ervaring die Marloes deelt, ook de ervaringen van andere ondernemers en te zien hoe zij stappen maken. Ik vond de gezamenlijke positieve flow die Marloes teweeg bracht op de dag heel fijn. Ook de aandacht en het persoonlijke advies dat ze aan een ieder gaf. Wat voor mij echt heel waardevol was, was het model dat Marloes deelde voor focus in mijn aanbod. Dat gaf meteen een heldere structuur voor hoe mijn bedrijf verder vorm te geven en ik kreeg direct allemaal gave ideeën. De dag heeft mij een concreet plan opgeleverd wat ik verder ga uitwerken en implementeren de komende twee jaar. Een echte boost op de plannen voor mijn bedrijf. Het was heerlijk om een dag offline te zijn met alle focus op de toekomst van mijn bedrijf!

Esther van den Berg

Het liefst doe ik alles zelf, op mijn eigen manier. Maar soms heb je gewoon wat hulp nodig om verder te komen. Ik heb lang nagedacht over wat voor mij een goede manier is om verder te komen met mijn bedrijf. Toen ik hoorde van deze trainingsdag wist ik het meteen, dit ga ik doen.  Het meest waardevol vond ik het inzicht dat als je een stap verder wilt komen, je je als een pro moet gedragen. En alle inzichten die Marloes deelde over de pro mindset. Ik ben ervan overtuigd dat nu ik dit in de praktijk ga brengen, het me veel zal brengen. Marloes is eerlijk over dingen waar ze zelf tegenaan is gelopen en zet deze ervaringen in om anderen hiervan te laten leren. Ze geeft me echt het gevoel gegeven dat ze me wil helpen. Deze trainingsdag heeft me geholpen duidelijk voor ogen te zien welke stappen ik nu mag zetten en hier ga ik mee aan de slag. Ik kan je deze trainingsdag enorm aanbevelen. Naast een heleboel informatie en inzichten die Marloes deelt, deel je ook ervaringen met andere ondernemers en dat is heel waardevol. Het is een hele intensieve dag maar je kunt er echt mee vooruit!

 

Dit gaan we doen:

  • Ik deel 4 pijlers die elke succesvolle business super goed op orde heeft. Dát maakt het succes van je bedrijf. Groeien naar je next level vraagt compleet andere dingen dan wat je tot nu toe gedaan hebt. Als je niet weet wat deze pijlers zijn kun je minder goed groeien. Ik deel hoe jij deze 4 pijlers stuk voor stuk inricht en aanpakt om jouw bedrijf naar de next level te brengen.
  • Je leert welke businessmodellen passen bij next level ondernemen en hoe jij in jouw bedrijf, met alles wat je daarin al hebt opgebouwd  en neergezet, verder kunt bouwen op wat er al is om door te groeien. Want je hoeft niet het wiel opnieuw uit te vinden en niet te veranderen wat werkt. Je wilt het slimmer en optimaal benutten. Ik help je te zien hoe.
  • Vooraf maak je een opdracht die je mij toestuurt, zodat ik je op deze dag persoonlijke en specifieke adviezen geef voor jouw bedrijf. Zo loop je na deze dag met heldere acties naar buiten waar je direct mee aan de slag kunt, die haalbaar zijn voor jou en goed voelen!
  • Omdat strategie mega waardevol is, maar mindset ALLES is, werken we op deze dag aan je mindset voor groei en voor next level ondernemen. Ik wil niet dat je dingen gaat doen die totaal niet bij je passen, al zal ik je wel uitdagen meer te doen dan je tot nu toe gedaan hebt!
  • Dit is geen grootschalig event. We werken in een kleine groep in training-setting zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor jou. Ik help je graag!

er is nog geen nieuwe datum voor de volgenDe trainingsdag 

€ 495

(ex. btw)
Mail me op marloes@marloeshalmans.com als je het als eerste wilt horen als er een volgende trainingsdag gepland is.

Deze dag zal ik je enorm uitnodigen persoonlijk leiderschap te nemen over je leven en bedrijf. Ben je daar klaar voor? 

Ik zou het heerlijk vinden als we samen aan jouw next level mogen werken!

De trainingsdag van 30 augustus is uitverkocht

€ 495

(ex. btw)
Mail me op marloes@marloeshalmans.com als je het als eerste wilt horen als er een volgende trainingsdag gepland is.

Copyright © 2018 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans