ondernemen vanuit je hart begint hier

Wil jij vol vertrouwen doen wat je écht wilt en je eigen weg gaan als ondernemer?

​Herken je dat knagende gevoel dat er méér voor je is weggelegd
en je nog niet helemaal uit de verf komt?

Voel je je overweldigd door het grote aanbod van anderen? Maakt de concurrentie je onzeker over wat JIJ wilt doen? Wil je meer je eigen pad volgen? Loslaten wat niet bij jou past zodat je vol gas kunt werken aan je plannen voor je bedrijf?

Dan heb ik deze online training voor JOU gemaakt!

In deze online training ontdek je waar jij je focus op wilt richten en voel je jouw enthousiasme voor je plannen groeien zodat je met vertrouwen in actie komt!

Ik ben Marloes Halmans.

Ik geloof dat je hier bent om met jouw talenten het verschil te maken.  Maar ik weet ook hoe moeilijk het kan zijn om dicht bij jezelf te blijven en jezelf zichtbaar te maken. Net als jij voel ik me soms onzeker over of er in al die drukte in de markt iemand op mij zit te wachten.

Dat kan maken dat je energie, vertrouwen en focus verliest. En daarmee het werk dat je te doen hebt nog niet tot volle bloei laat komen. Wat mij steeds vooruit stuwt is mijn overtuiging dat we allemaal talenten hebben meegekregen waarmee we een verschil kunnen maken. Er is een bedoeling met jou en jouw talenten.

Ik geloof dat het de bedoeling is dat jij jouw talenten niet verborgen houdt

Het is mijn missie jou te laten ervaren hoe waardevol je talenten zijn. Hoe je jouw eigen keuzes kunt maken. Hoe jij een aanbod kunt maken waarin jij het beste van jezelf geeft, dat helemaal klopt voor jou en waar jouw klanten heel blij van worden!

Het is die missie die me inspireert om dóór te gaan. Dat is wat ik ook voor jou wens: dat je dóórgaat. Op je eigen pad gaat lopen en daarop blíjft. Ongeacht wat anderen doen.

In deze training laat ik je graag ervaren hoe JIJ dat kunt doen!​

Het enige dat je hoeft te doen is:

5 dagen lang, elke dag 1 uurtje vrij te maken
om je volledig te kunnen richten op jouw dromen en plannen voor je bedrijf!

na deze training heb je

  • Contact gemaakt met jouw verlangens en missie
  • Losgelaten wat niet bij jou past
  • Je focus aangescherpt
  • Een opgeschoonde to do lijst die bij JOU past
  • Positieve energie en enthousiasme voor je mooie plannen!
  • Super veel zin en vertrouwen om in actie te komen!
“De training heeft me heel veel gebracht! Ik heb weer focus gekregen, mijn belemmeringen losgelaten en lef ontwikkeld zodat ik stappen durf te zetten om mijn coachingspraktijk verder uit te bouwen. Ook heeft het me duidelijkheid gegeven wat ik nu en hier te doen heb. Dat is zo mooi dat Marloes mensen enthousiast kan maken om vanuit passie te ondernemen! Voor mij was de oefening van video 3 treffend om dichterbij mijn bestemming te komen! Dat wat ik het allerliefst wil doen en wat ik anderen te bieden heb. Iedereen die zoekend is in zijn/haar onderneming meld je aan voor deze training van Marloes! Goed om een week lang naar jezelf te kijken en de balans op te maken. Met positiviteit kun je weer vooruit!”
DANIELLE TER STAL
“Ondanks dat ik een hele drukke week had voelde ik elke keer de drive om toch de video te bekijken en op onbewust niveau gebeurde er daarna van alles en vanzelf. Zo kon ik, vanwege mijn drukke agenda niet gelijk de opdrachten doen, maar dan ineens een paar uur later kwam toch het antwoord moeiteloos in mij naar boven. Vooral de rust die Marloes uitstraalt vind ik heel prettig. Treffend, puur, krachtig en zacht zijn de woorden die ik daaraan kan verbinden. De opdracht van dag 3 was een echte oogopener en geeft mij een betere focus op mijn echte doel. Ik vind het bijzonder hoe Marloes in 5 dagen zoveel kan aanraken op een pakkende, concrete en uitnodigende wijze en het werkt nog steeds door, dus na deze 5 dagen gaat het proces gewoon verder. Dit is voor iedereen, ondernemer of niet, waardevol.”
Saskia van der Storm
“De training heeft me enorm geholpen om terug bij mezelf te komen en te gaan voelen wat ik nu eigenlijk vanuit mijn hart aan de wereld wil schenken. De voorbije maanden was ik keihard bezig met sales en marketing toestanden, wat me niets heeft opgeleverd. Dank zij de training van Marloes heb ik ingezien dat mijn aanbod niet langer bij mij paste. De oefeningen tijdens deze training zijn heel eenvoudig maar o zo kracthig, en Marloes brengt het allemaal op zo’n professionele en toch warme en rustige manier. Daardoor heb ik nieuwe waardevolle inzichten gekregen, ben ik nu veel rustiger, heb meer vertrouwen, en ontvang ik volop nieuwe inspiratie vanuit mijn authentieke zelf. En … alhoewel ik nog niets concreets heb veranderd, belden er deze week plots 3 nieuwe cliënten voor een afspraak! Yeah! I’m back on track! Dank je wel, Marloes, vanuit mijn hart!”
RITA VANHUMSKERCKEN
“Toen ik de training voorbij zag komen dacht ik: alweer een businesstraining… Toch sprak iets in deze training mij aan wat andere trainingen niet hadden. Dankzij de opdrachten kwam ik erachter wat ik echt wilde doen. Niet wat anderen bedachten waar ik thuis hoorde of wat goed voor me was. Maar naar mijn gevoel luisteren en mijn hart volgen. Tijdens de meditaties kwam ik echt tot rust en bij mijn kern. Bij mijn waarheid over waar ik wil zijn en wat ik wil gaan doen. Ik had deze training niet willen missen! Voor diegenen die in hun leven iets missen of het gevoel hebben dat er meer in zit dan ze nu doen, dat ze bestemd zijn voor iets anders maar misschien nog niet durven: ik kan deze training zeer aanraden! Dank je wel Marloes voor wat deze training bij me heeft los gemaakt en dat je me weer naar mezelf hebt leren luisteren. Ik ga aan de slag met mijn droom om mensen en kinderen te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Dáár word ik blij van!”
JOANNA HAUPERT

In deze training voel je helder wat jouw focus is en ruim je ruis op zodat je met energie en vertrouwen in actie komt voor de dromen en plannen voor jouw bedrijf!

€ 95
Exclusief btw. Meld je aan en begin binnen 5 minuten!

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans