Welkom in onze

Onderneem vanuit je hart community

“Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik naast mijn trainingen en programma’s, mijn kennis en inspiratie ook mag delen met nog zoveel meer ondernemers in onze gratis Onderneem vanuit je hart community. Mijn missie is jou uit te nodigen te gaan doen waarvoor je werkelijk hier bent.”

“Houd je niet klein, deel jouw talenten met de wereld.”

Marloes

“Alleen al het voorbeeld van haar “zijn” inspireert me. Wat Marloes deelt geeft me het vertrouwen dat wat ik doe goed is, niet alleen voor mij maar ook voor de mensen met wie ik werk en het helpt me mijn eigen pad te kiezen.”

Merijntje

“De inspiratie die Marloes deelt geeft me de moed om te kiezen voor mezelf.”

Rinke

“Ik ben ontwerper geworden om de wereld een beetje mooier te maken, ondernemer om aan de zakelijke kant daarvan mijn eigen draai te geven en kleuradviseur omdat het ontzettend bijzonder is om mensen voor de spiegel te zien groeien in hun zelfvertrouwen en uitstraling wanneer zij ‘de juiste’ kleuren dragen. Voor mijn grafische werk hebben mijn klanten allemaal 1 ding gemeen: ze zijn maatschappelijk betrokken, willen het hunne bijdragen aan de wereld waarin we leven.

Door de video’s van Marloes snapte ik waarom ik ondernemer ben, ontwerper ben en kleuradviezen geef: om uit te delen van al dit moois wat wij als mens in ons hebben! We hebben soms geen idee van onze rijkdom, tot je er een keertje bewust bij stil staat. In de video’s die Marloes deelde over ondernemen in overvloed voelde het aanboren van de rijkdom die om ons heen is en in ons is echt zo ontzettend fijn! Het geeft me, als het lukt, een gevoel van groot geluk. Het geeft me het vertrouwen dat wat ik doe goed is, niet alleen voor mij maar juist ook voor de mensen waarmee ik werk en met wie zij werken en zo breidt die olievlek zich verder uit.

Uitdelen van wat mij raakt, van wat ik een ander wil geven en leren, om het geven zelf en vervolgens leren kiezen voor wat ik zelf nodig heb, wat ik mijzelf mag gunnen. Dat heb ik nog verder kunnen uitbreiden in mijn visie op het leven en mijn werk dankzij de kennis die Marloes deelt. Het heeft een nieuwe dynamiek gebracht in mijn leven die voor mijn gevoel nog veel verder kan worden uitgebreid. Ik vind het knap hoe Marloes zowel op nuchtere wijze als op diepere misschien zelfs wel spirituele wijze inhoud geeft aan waar ze voor staat, waar ze in gelooft. Alleen al het voorbeeld van haar ‘zijn’ inspireert me. Het helpt me mijn eigen pad te kiezen. Want het kan. Je kunt kiezen voor het plan van je hart, wat nu misschien nog plan B is of lijkt maar wat plan A kan worden.

Mijn naam is Merijntje Betzema van ontwerpbureau Merijntje aan de Rijn. Merijntje betekent vrouw van de zee en mijn lievelingskleur is blauw. Ik ben met al die koele kleuren om me heen een mens met veel warmte waarvan ik het liefste uitdeel via de dingen waarvan ik het idee heb dat ik er goed in ben: grafisch ontwerpen en kleurenadvies geven.”

Merijnte Betzema – kleuradviseur en grafisch ontwerper

“Ik voel zo’n klik bij de puurheid van Marloes en hoe ze in haar eigen kracht blijft staan. Haar levenspad lijkt enigszins op het mijne omdat ik ook met gezondheidsproblemen kamp maar toch de energie en de inspiratie probeer te vinden om door te gaan. En dat lukt best aardig!

Bij de blogs en video’s van Marloes vind ik herkenning, bevestiging en warmte. Ze geven me de moed om gewoon te kiezen voor mijzelf!

Ik kom uit het onderwijs en heb nu twee bedrijven. Een eigen bedrijf waarin ik educatief auteur en afstandsdocent ben. En een bedrijf (samen met iemand anders) waarin ik een Amerikaans onderwijsconcept naar Nederland heb gehaald en workshops en trainingen ontwikkel en geef aan docenten om meer aandacht te krijgen voor het leren van skills/denkvaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in de toekomst.”

Rinke Huisman - educatief auteur en afstandsdocent

“Marloes heeft me het vertrouwen gegeven dat het mij gaat lukken te slagen met mijn bedrijf!”

Charlotte

“Een fijne vibe die me helpt mijn weg te vinden in de rollercoaster van het ondernemen”

Pieter

“Ik ben nu liever naar mezelf toe geworden en accepteer dat ik ook in een leercurve zit.”

Merel

“Marloes heeft mij geïnspireerd om mijn hart en mijn werkelijke verlangens de ruimte te geven. Ik heb het bedrijf dat ik had maar me niet meer blij maakte stopgezet en ik heb het over een andere boeg gegooid. Ik ben weer terug bij mijn originele idee, mijn droom, waarmee ik in 2013 besloot me te laten omscholen en heb mijn Gezond Leven Praktijk opgezet. Een website opgezet, een paar blogs geschreven, een weggever gemaakt. Ik had direct een flink aantal inschrijvingen op mijn mailinglist en 2 betalende klanten! Ik ben blij dat ik Marloes ben tegengekomen. “Ze heeft me letterlijk wakker geschud, dichter bij mijzelf en mijn passie gebracht en ze geeft mij het vertrouwen dat het mij ook gaat lukken om te slagen met mijn bedrijf!”

Ik ben Charlotte te Gussinklo, moeder van 2 stoere zoons (Willem en Jeroen), getrouwd met René en eigenaar van Gezond Leven Praktijk. Ik help vrouwen, die het maar niet lukt om hun draai te vinden als moeder. Vrouwen die lichamelijke en mentale klachten hebben over gehouden na de zwangerschap. Vrouwen die eindelijk het leven willen leiden wat ze voor ogen hadden toen ze droomden van een kindje in hun leven. Ik doe dit met voeding, suppletie, coaching en mindfulness.”

Charlotte te Gussinklo - Mindfulness en voedingscoach

“Eerst was ik nog wat sceptisch over Onderneem vanuit je hart. Ik ben niet van zweverig gedoe, om het zo maar te noemen. Er zijn veel groepen op internet waar ik niet de juiste vibe vind. En in de groep Onderneem vanuit je hart van Marloes vind ik precies de juiste vibe.

Het eerste filmpje dat ik van Marloes zag ging over hoe haar eigen verhaal over hoe ze ooit begonnen is met haar bedrijf. Over hoe ze haar eigen weg bepaalde en voor zichzelf een beslissing nam. De filmpjes waarin ze zich kwetsbaar opstelt over wat haar bezig houdt of overkomt als ondernemer blijven me steeds zo bij. Haar echte manier van communiceren trekt me aan.

Onlangs heb ik zelf besloten het heft in eigen hand te nemen en niet meer te werken voor een werkgever en ben ik mijn bedrijf gestart. Ondernemen en mijn weg vinden is een zoektocht. Een flinke rollercoaster. Maar ik heb grote dromen en begin bij waar ik nu kan beginnen. Ik ben dankbaar voor de inzichten van Marloes die ik mag opdoen in alles wat zij deelt.”

Pieter Reitsma - IT Consultant

“Er komt zoveel kijken bij de opstart van een bedrijf en ik heb echt alles gesponst wat ik maar kon vinden. Op een bepaald moment zat ik achter m’n laptop en dacht, ‘dit werkt niet, ik doe het helemaal fout, ik ben helemaal geen ondernemer’. Juist op dat ogenblik kwam Marloes met een webinar waarin ze aangaf dat het niet over goed of fout gaat, maar over leren. ‘Op dat moment weet je gewoon niet beter’ zei ze. En zo is het ook. Het klinkt als een open deur, maar toch had ik dat nodig om te horen van iemand die weet waar ze het over heeft.

Als Mindful Analyst ben ik juist heel erg met mindset bezig en ik ben er dankzij Marloes achter gekomen dat ik wel alle liefde en begrip voor mijn wereldvrouwen heb, maar snoeihard voor mezelf ben. Dankzij haar inspirerende challenges, video’s en blogs ben ik liever naar mezelf toe geworden. Ik accepteer dat ook ik in een leercurve zit en dat je niet van de een op de andere dag een succesvol bedrijf hebt, maar dat je dat zelf moet opbouwen door vallen en opstaan. Ik vertrouw nu ook veel meer op mijn intuïtie. Meestal deed ik dat uiteindelijk ook wel, maar dat was dan altijd achteraf, na een heleboel nutteloos gepieker ;-). Doordat Marloes dat in een video zo wist te verwoorden vertrouw ik er nu op het moment zelf al op. Soms kan ik er niet precies de vinger op leggen waarom ik iets op een bepaalde manier doe, maar voelt dat zo goed dat ik daar dan maar op vertrouw en dat schept ontzettend veel rust.

En rust is wat ik nodig heb als ik bezig ben met het analyseren van de levens van Nederlandstalige vrouwen in het buitenland. Met behulp van de Mindful Analysis methodiek neem ik hen bij de hand en leid ze door hun blinde vlek om zelf helder en objectief te kunnen zien waar ze op dat moment staan in hun leven en hoe zij willen dat het verder gaat. Gebaseerd op wat zij innerlijk weten wat juist is en niet op basis van de verwachting van anderen. En het is fijn dat Marloes mij weer bij de hand neemt, zodat ik ook mijn innerlijke koers vol vertrouwen kan blijven volgen.”

Merel Dubelaar - Mindful Analyst

“De inspiratie van Marloes spoort mij aan om te blijven groeien en laat me ontdekken wat ik écht wil en waar mijn mogelijkheden liggen nu ik gepensioneerd ben.”

Anna

Inspiratie voor groei van jouw bedrijf in je inbox!

Ja, stuur mij max. 4 keer per maand mails met tips en aanbod om mijn droombedrijf te bouwen en laten groeien!
“Als ik me vast voel zitten en een van haar video’s, posts op Facebook of blogs zie, komt er weer ruimte in me vrij om vol vertrouwen van de duikplank te springen!"

Anna

"Ik heb Marloes leren kennen toen wij beiden werkzaam waren als loopbaancoach. Sinds kort ben ik gepensioneerd en een droombedrijf bouwen hoort niet (meer) tot mijn doelen. Toch heeft Marloes mij veel te bieden. Ik ben een waardevolle invulling van mijn leven aan het zoeken in deze nieuwe levensfase en alles wat zij gul en gratis deelt op social media helpt me hier daadwerkelijk bij. Haar aansporing om authentiek, vanuit je hart en intuïtie te leven en te ontdekken hoe jij het verschil kunt maken op een manier die bij jou past, sporen mij aan om te blijven groeien en laten me ontdekken wat ik ècht wil en waar nu mijn mogelijkheden liggen.

Ik vind de kracht van Marloes haar zuivere intuïtie gecombineerd met haar zakelijk inzicht. Zij ziet mogelijkheden om je hartwensen te vertalen naar praktische toepassingen. Het denken in mogelijkheden en haar creativiteit zijn hierbij van grote waarde. Haar persoonlijke, doorleefde ervaring en wijsheid raken mijn hart en haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

Ik schrijf regelmatig om me te verbinden met mijn innerlijke wijsheid. De kaartenset van Marloes is hiervoor een waardevolle tool. De teksten helpen me om al schrijvend vanuit mijn hart de antwoorden te vinden op de vragen die aangereikt worden.”

Anna Lammers – gepensioneerd loopbaancoach

“Marloes helpt mensen te ondernemen van uit hun hart. Wat haar voor mij zo bijzonder maakt is dat zij zelf echt vanuit haar hart leeft, doet, praat, onderneemt. Dat vind ik zó mooi en inspirerend. Ze is eerlijk en ze is iemand die veel voelt en dat gevoel niet uit de weg gaat, maar er juist mee werkt. Bij haar voel ik me veilig én tegelijkertijd zorgt ze ervoor dat ik ineens vol vertrouwen van de duikplank spring. Marloes meent alles wat ze communiceert, ze is ontzettend enthousiast en neemt graag actie. Als ik me vast voel zitten en een van haar video's bekijk, een post op Facebook of een blog lees, is er weer ruimte in me vrijgekomen om mijn volgende stap te zetten, klein of groot. Ze geeft mij het gevoel dat ieder mens heel waardevol is en dat je goed moet beseffen dat jij dus ook heel waardevol en uniek bent.

Ik ben illustrator en publiceerde kort geleden mijn eerste kinderboek. Ik werk vanuit mijn hart en intuïtie. Wanneer mensen zich geïnspireerd voelen door mijn werk en als het hun hart raakt, ben ik ontzettend dankbaar. Met mijn werk verbind ik me met jouw prachtige hart.”

Anna Garssen – Illustrator en schrijfster kinderboek

“Ik ben Marloes zo dankbaar dat ze de moed heeft om toch de passie in haar hart te blijven volgen, hoe lastig het vangen van de wind soms kan zijn, als je een hoge boom bent! Wat Marloes deelt heeft me geholpen mezelf toe te staan mijn werk als Life Coach weer op te pakken ondanks mijn angst voor kritiek.”

Clare

“Marloes heeft mij geïnspireerd te denken als een ondernemer en doen inzien dat ik vanuit waarde naar mezelf mag kijken.”

Marije

“Sinds 2002 schreef ik artikelen voor tijdschriften (zoals Spiegelbeeld) over bewustzijnsontwikkeling en de speciale tijd waarin we leven en Ik begon in 2003 met mijn praktijk als Life Coach. In 2012 ben ik daar mee gestopt doordat ik al 1,5 jaar heel weinig had geslapen, omdat mijn zoontje slecht sliep. Ik bleek een burn-out te hebben en heb mijn bedrijf stop moeten zetten.

Toen ik weer opknapte uit de burn-out, die een fysieke oorzaak bleek te hebben, durfde ik niet zo goed meer mijn echte passie van mijn hart op te pakken. Tijdens een meet-up van de Onderneem vanuit je hart community vertelde ik dat ik eerst maar begonnen was met Web&Design en om als Freelancer Online Marketing te doen voor bedrijven. Lekker veilig achter mijn bureau. En daarnaast verdiende ik wat bij door her en der te zingen, wat ik erg leuk vond, maarja... niet mijn echte missie... ik voelde dat ik niet echt meer bijdroeg aan DE GROEI van het geheel, waar mijn hart ligt. Het knaagde enorm omdat ik merkte dat ik mijn 'echte werk' uitstelde omdat ik bang was.

Toen zag ik een live video op Facebook van Marloes waarin ze vertelde dat ze veel kritiek had gekregen op iets dat ze gedeeld had. Ze deelde wat het met haar deed en hoe ze ermee omging. Die video gaf me een heel helder inzicht. Ik ben bang voor precies DIE kritiek, die Marloes over zich heen had gekregen maar besefte: kritiek ZAL komen, hoe dan ook. Als we kunnen toelaten wat het met ons (ego) doet, de pijn, de kwetsing en daarbij kunnen blijven tot het oplost, dan groeien we zo enorm. Ineens kreeg ik dat inzicht weer (makkelijk te zien voor anderen, maar duurt soms even voor jezelf). En reageren vanuit die pijn is niet handig, daarmee doe je alleen maar schade (vooral aan jezelf). Dat vond ik zo fijn dat Marloes dat in haar video benoemde, dat het geen zin heeft. Ineens kon ik toestaan dat kritiek er ook kan zijn. Dat het dus eigenlijk een kans is om te groeien. Omdat we op allerlei lagen dingen uitzenden (onbewust ook) krijgen we precies onszelf gespiegeld, ook wellicht onze onbewuste angsten of ladingen worden naar ons terug gespiegeld. Dat is één van de hoofd-teachings van het werk wat ik dus weer wil oppakken. Dat we leren dat soort 'problemen/moeilijke momenten' als 'uitdagingen' te zien.

Het was zo'n grace voor mij deze video van Marloes voorbij kwam. Het gaf me het heldere inzicht dat ik me kan voorbereiden op alles, door te weten dat alles een reflectie is van mijzelf en het alleen maar gebeurt zodat ik kan groeien. Wij allemaal. Ik ben Marloes zo dankbaar dat ze de moed heeft om toch de passie in haar hart te blijven volgen, hoe lastig het vangen van de wind soms kan zijn, als je een hoge boom bent! Ik voel meer dan de afgelopen jaren de moed om alles wat ik aan ideeën , passie en visies in mijn hart heb, toch neer te gaan zetten. Dus heb ik het besluit genomen weer te starten als Life Coach, omdat ik niet langer mezelf kon verloochenen. Inmiddels heb ik een hele mooie compagnon gevonden en zijn we methodieken en trainingen aan het schrijven en gaan de Academie voor Persoonlijk Leiderschap binnenkort lanceren!”

Clare van den Berg- Life Coach

“Toen ik begon met mijn bedrijf in fotografie en webdesign ben ik meteen gaan zoeken naar inspirerende mensen.
Toen ik Marloes vond was ik erg blij. Marloes GEEFT enorm veel. En dat bedoel ik vooral in waarde. Je telt voor haar mee, of je nou meteen betalende klant wordt of dat dit nog niet mogelijk is. De inspiratie die Marloes deelt brengen me vaak eye-openers en focuspunten om echt bij mezelf te blijven. Het leert me te denken als een ondernemer, wat mij enorm geïnspireerd heeft. Marloes deelt ook haar persoonlijke en kwetsbare kant. Dit maakt dat ik me nog meer verbonden met haar voel.

Op een van de meet-ups van de Onderneem vanuit je hart community heb ik Marloes ook ontmoet en dit was super fijn! Hierna hebben we ook contact gehouden. Op dip-momenten heeft ze zelfs voice-messages voor mij ingesproken die me enorm geholpen hebben. Ik had destijds een enorme issue met geld en Marloes heeft mij doen inzien dat je vooral vanuit waarde moet denken en dat ik vanuit waarde naar mezelf mag kijken.

Ik ben Marije Baan van marijebaan photography & webdesign. Ik fotografeer voornamelijk bruiloften samen met mijn man. Een bruiloft is een dag vol liefde en er is niets mooier dan onderdeel te mogen van de fijne energie op zo’n dag. Naast bruiloften fotografeer ik ook lifestyleshoots. Dit zijn fotoshoots in de huiselijke sfeer van een gezin die pas een kindje hebben gekregen. Hierbij speelt ook het interieur van de mensen een grote rol. En daarop aansluitend fotografeer ik sinds kort ook interieurs en huizen.
Webdesign is een wat kleiner onderdeel van mijn bedrijf. Ik vind het erg leuk een persoonlijke website voor kleine ondernemers te ontwerpen en maken. Het leukste vind ik het wanneer ook hier mijn foto’s een rol kunnen spelen.”

Marije Baan - Fotograaf en webdesigner

“Marloes liet mij herinneren dat ondernemen vanuit je hart écht kan! Ze leeft het voor waardoor het voelbaar wordt.”

Eefje

“De inzichten die Marloes deelt blijven écht hangen, ze weerklinken nog heel regelmatig in mijn hoofd. Zoals 'Je talent is niet per definitie datgene wat je heel goed kunt, maar vooral dat wat je heel graag doet.' Voor mij was dat de aanmoediging om de stap naar zelfstandig ondernemer te zetten.”

Ruben

“Intuitief, écht en vanuit verbinding.
Dat is wat ik zie en voel bij Marloes. Het maakte ook dat na het kennismaken met haar online via de Onderneem vanuit je hart-week dat ik voelde dat ik meer van haar wilde leren.

Marloes wijze van ondernemen is speels, vanuit eigenheid en heerlijk intuïtief, waarbij ze daarnaast heel helder weet waar ze het over heeft. Zij liet me herinneren, wat ik diep van binnen ergens wist, maar wat door vooral heel serieus bezig te zijn met mijn bedrijf, even naar de achtergrond verschoof; dat ondernemen vanuit je hart kan, vanuit je intuïtie en zo helemaal past bij wie jij bent!
Marloes leeft het voor, waardoor het voelbaar wordt!

Vanuit die flow ben ik ook met mijn eigen coaching praktijk aan de slag gegaan, waar ik vol liefde licht op leven schijn. Als begeleider word ik iedere keer opnieuw geraakt om een stuk mee te mogen wandelen op de reis van innerlijke groei, de reis naar nieuw leven en het maken van keuzes die echt resoneren met jouw zielepad. Leven wordt zo een prachtige reis, wanneer je vaart op het herinneren dat alles wat je wilt weten, waar je naar op zoek bent, écht in jezelf ligt en je enkel hoeft te luisteren.”

Eefje Wichers – Coach bij innerlijke groei en nieuw leven

“De inzichten die Marloes deelt blijven écht hangen, ze weerklinken nog heel regelmatig in mijn hoofd. Zoals “Je talent is niet per definitie datgene wat je heel goed kunt, maar vooral dat wat je heel graag doet.” Voor mij was dat de aanmoediging om de stap naar zelfstandig ondernemer te zetten.

“Je vindt je unique selling point niet door te kijken naar andere aanbieders. Wie je bent is wat je werkelijk uniek maakt.” Dat was een inzicht dat mij rust geeft. Rust als ik met potentiële klanten spreek en hen vertel over mijn aanbod. Het geeft zo veel voldoening als klanten bewust voor MIJ kiezen!

Marloes reikt mij een kompas en kaart aan. Ze laat mij de mooie uitzichten zien die ik tevoren nog niet kende. De exacte richting van mijn route en het tempo van mijn stappen mag ik natuurlijk zelf bepalen. En intussen heb ik de nodige stappen kunnen zetten: Met mijn bedrijf ProcesSucces help ik organisaties met het tot stand brengen van een vruchtbare dialoog tussen mensen. Medewerkers onderling, of in een project met belanghebbenden uit verschillende organisaties. Ik werk als procesbegeleider, dagvoorzitter en visueel notulist.
Bijeenkomsten moeten plezierig zijn en energie geven. Alleen dan ontstaat verbinding tussen deelnemers en komen zij tot mooie resultaten!”

 

Ruben Hurenkamp -Procesbegeleider, dagvoorzitter en visueel notulist

“Marloes trekt alles uit de kast om je iets uit te leggen over het ondernemen.”

Mariam

“Wat Marloes deelt inspireert mij om te kijken vanuit mijzelf, vanuit mijn kracht.”

Laura

“Marloes mij helpt om het pad te vinden waar ik het liefste op loop.”

Jolanda

“Sinds december 2016 had ik besloten om ondernemer te worden. Waar moest ik beginnen? Waarom zou je bijvoorbeeld aan e-mailmarketing doen, en hoezo is the money in de list, of juist niet? Marloes heeft het een keer superduidelijk en geduldig uitgelegd in een videoserie. Daarin legde ze ook helder uit hoe dat zit met gratis kennis delen. Marloes is heel eerlijk: als een challenge, videoserie of webinar nog niet voor startende ondernemers bedoeld is, dan zegt ze dat er ook bij.

De specifieke doorbraak voor mij was de opmerking dat mensen kiezen voor jou als persoon en ik me niet hoef druk te maken of zorgen te maken dat er al zoveel andere ondernemers zijn met hetzelfde soort bedrijf als het mijne. En als je dat dan ook nog eens in real life meemaakt dat iemand je vertelt dat zij voor mij kiest dan is dat de kers op de taart voor mij!!! Ik vergelijk het nu met een winkelstraat waar er meerdere schoenenwinkels zijn, er is vast ook een winkel waar jij een klik mee hebt en die kies je dan.

Marloes trekt alles uit de kast om je iets uit te leggen over het ondernemen en doet dat met enorme passie en engelengeduld. Daar ben ik dolblij mee.

Ik help instellingen, ondernemers en starters betaalbaar online en offline zichtbaar te worden door video’s, blogs en social media. Een feit is dat binnen anderhalf jaar na inschrijving veel starters opgeven. Wat jammer!!! Deze wetenschap bracht me ertoe om starters een hart onder de riem te steken. Daarom blog ik over mijn ervaringen als starter en geef ik ook tips over betaalbare webinars en in de toekomst komen daar tutorials over hoe je nu toch die e-mailmarketing moet doen. Landingpage en termen als funnel, lead, opt-in etc. Ik werd er helemaal duizelig van. Ik ga er over schrijven in begrijpelijke taal.”

Mariam Bentum - Online zichtbaarheidscoach

“Ik ben Marloes tegen gekomen op Facebook. Ik ben zelf zoekende en heb inmiddels aardig wat trainingen achter de rug en wordt eerlijk gezegd wat moedeloos van de oneindig verschillende manieren hoe je het volgens de guru’s zou moeten doen.

Wat Marloes deelt inspireert mij om te kijken vanuit mijzelf, vanuit mijn kracht. Dat stemmetje wat al jaren zegt “ja maar ik wil het op mijn manier doen” wordt bevestigd en dat is natuurlijk fijn.
Ik ben de oefeningen die Marloes deelt gaan toepassen en zo werd mij steeds duidelijker welke richting ik op wil gaan.

Ik ben een ideeënmachine wat handig kan zijn echter ik maak niets af of wordt afgeleid door het volgende nog betere idee. Ik ben er dus nog niet helemaal.

Maar Marloes heeft me het inzicht gegeven dat ik helderheid kan krijgen door te kijken of alle activiteiten die horen bij het uitvoeren van die droom ook nog steeds goed voor me voelen. Ze helpt me verder kijken dan mijn neus lang is en mijn ideeën dieper te onderzoeken.

Op dit moment werk ik als zelfstandige bij verschillende opdrachtgevers en ben ik persoonlijk assistent. Administratie en structuur aanbrengen zijn wel mijn kwaliteiten. Echter door de opdrachten van Marloes ben ik gaan nadenken of dit iets is wat is aangeleerd en ook past of aangeleerd omdat het zo hoort. 
Door de opdrachten van Marloes ben ik me aan het verdiepen en aan het onderzoeken wat de bottom line nu ECHT is wat bij me past. En ik kom hierin steeds verder en geniet van de reis er naar toe.

Mijn passie is voornamelijk voor andere mensen iets doen wat hen blij maakt. En dat wil ik gieten in een vorm die te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling en of hulp van buiten af zoals zorg voor ouderen. Ik kan nog niet helemaal kiezen en zoek dan nu ook naar een manier om dit te kunnen combineren. Best of Both worlds.”

Laura Winter - Persoonlijk assistent

“Ik heb Marloes leren kennen door een webinar waarin 7 vrouwelijke ondernemers niet alleen hun beste tips, maar ook een mooie weggever deelden. De weggever van Marloes maakte erg veel indruk op mij: het was haar ‘droombedrijfplan”. Ik heb hem direct ingevuld en werd er helemaal blij van. Zou het er dan toch echt van komen?

Ik heb namelijk veel plezier in mijn baan als content manager, maar zou meer willen met microkrediet en met ‘mensen helpen zichzelf te helpen’. Vooral in Afrika, waar ik een speciale band mee heb, omdat mijn man daar vandaan komt en omdat ik aan den lijve heb ondervonden dat de kansen daar niet voor het oprapen liggen. Mede door de fantastische benadering van Marloes heb ik na vele jaren weer stappen gezet op dit pad dat om mijn aandacht schreeuwt. En ben ik met eigen geld opnieuw microkredieten gaan verstrekken. Via mijn man die met mij en onze zoon in Nederland woont en via zijn broer in Tanzania, die het uitvoerende werk doet.

Het is een lang verhaal om uit te leggen, maar de bottom line is dat Marloes mij helpt om het pad te vinden waar ik het liefste op loop. Al haar posts en webinars inspireren me om naar mezelf te luisteren en te doen wat goed voelt voor mij en mijn ‘calling’. Heel bijzonder. Omdat ik me financieel niet vrij genoeg voel, heb ik nog niet definitief gekozen voor mijn ‘Afrika-plannen’, maar ik ben wel bezig de basis te leggen.

Samen met mijn man heb ik veel geleerd van de microkredieten die we dit jaar gestart zijn, mijn plannen zijn nog mooier geworden en inmiddels zijn we samen druk met een project dat ook mijn plannen kan ondersteunen. Dat we op het juiste pad zijn, is ons wel duidelijk. Nu nog het vertrouwen vasthouden dat we ons werk ook kunnen laten slagen. Zowel voor de mensen waar we voor willen werken, als voor onszelf. Onder de bezielende en aanmoedigende ‘leiding’ van Marloes en daardoor met geloof van binnenuit gaat dat vast lukken.

Wat ik echt even kwijt wil over Marloes is dat ik haar een verademing vind tussen de vele coaches op Facebook en andere kanalen. Die oprechte communicatie, waar zie je dat nog? Het antwoorden op vrijwel elke opmerking, ik zou het haar niet eens verwijten als het haar niet lukt, maar ze doet het gewoon. Fantastisch ook hoe blij ze was nadat ik haar een Tony chocolonely melk reep stuurde, toen ze in een webinar had aangegeven dat ze hier gek op is ha ha. Als het aan mij ligt gaan er nog vele repen volgen. Doe je mee?”

Jolanda van Schie
 - Content manager en microkrediet enthousiasteling

“Marloes biedt me een eerlijke en duidelijke bron van inspiratie en ideeën voor ondernemen vanuit je hart.”

Jacqueline

Inspiratie voor groei van jouw bedrijf in je inbox!

Ja, stuur mij max. 4 keer per maand mails met tips en aanbod om mijn droombedrijf te bouwen en laten groeien!
“Marloes heeft altijd weer onverwachte fijne tips die me laten grinniken om mezelf. Ahaaaa dus zo doe ik dat.”

Linde

“Ik volg Marloes al jaren gewoon omdat ik haar zo puur en oprecht vind. In de loop der tijd heb ik haar ook zien groeien en wat me vooral heel erg aanspreekt is dat ze nu meer deelt over de wet van de aantrekkingskracht. Zelf ben (aura)reader en sprankelcoach, gespecialiseerd in de wet van de aantrekking en ik vind het super dat Marloes onlangs ‘uit de kast is gekomen’.

Als ik aan Marloes denk, denk ik aan een oprechte, authentieke, warme vrouw die haar hart open heeft naar iedereen. Ik vind haar ook heel krachtig en duidelijk in haar keuzes en ze staat voor wat ze aanbiedt. De reden dat ik haar volg, is dat ik ervan houd hoe verbonden ze is met haar bedrijf, haar Zelf en mensen helpt om vanuit hun hart te werken, moeiteloos en authentiek.

Zelf heb ik bijna alle gratis video’s van haar bekeken, webinars bijgewoond en volg ik haar op facebook. Ik heb eigenlijk pas net het besluit genomen om helemaal voor mijn praktijk reading en sprankelcoaching te gaan terwijl ik daar al jaren op en af mee bezig ben. Ik zal Marloes nu zeker intensiever gaan volgen omdat ze vol zit met goede ideeën, een prachtig team coaches achter zich heeft staat en omdat ze van alles gratis aanbiedt waar je al heel goed mee uit de voeten kunt. Haar facebook pagina staat vol gratis tips en vragen van startende ondernemers en is een bron van informatie.

Ondanks dat ik dus geen producten van haar gekocht heb, ben ik super enthousiast over zo’n mooie, krachtige vrouw die met zoveel liefde haar bedrijf is begonnen en het heeft weten uit te laten groeien tot wat het nu is.

Als je houdt van iemand die inspireert, eerlijk en duidelijk is en die haar hart open heeft voor iedereen, moet je echt bij Marloes zijn.”

Jacqueline van der Zalm - Aura reader en sprankelcoach


“Ik geniet als ik meedoe met de gratis videoseries van Marloes. De filmpjes van Marloes zijn puur en haar stem is fijn. Ze heeft altijd weer onverwachte fijne tips die me laten grinniken om mezelf. Ahaaaa dus zo doe ik dat. Ik kan mezelf zijn in de besloten Facebookgroep en naar haar toe. Natuurlijk willen we dat allemaal zijn, maar Marloes kan net die vragen stellen waardoor er weer een stukje van een masker of pantser afvalt en blootgelegd wordt.

Ook al heb ik nog niet meegedaan met een betaald programma, sluit ik niet uit dat ik dat toch een keer wel ga doen.

Op koers blijven met een onderneming vind ik echt een uitdaging. ook al ben ik al sinds 1997 ondernemer, er is altijd iets te leren. En ik ben erachter gekomen dat ik mezelf opnieuw mag uitvinden, maar wel met behoud van het goede en mooie.”

Linde ten Broek - Storytelling coach

Deel ook jouw verhaal!

Ik zou het super tof vinden als we jouw verhaal hier ook mogen vertellen. Deel je verhaal in het formulier en we nemen contact met je op. Je kunt je verhaal ook direct naar marloes@marloeshalmans.com sturen. Stuur dan ook een foto van jezelf, dan plaatsen we die erbij. Dank je wel!

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans