GET YOUR BUSINESS OFF THE GROUND!
EVENT

16 november 2019

JE HEBT EEN DROOM

Je bent voor jezelf begonnen of je wilt dit binnenkort gaan doen omdat je een grote drijfveer voelt om een verschil te maken.  Aan enthousiasme ontbreekt het je niet! Aan helderheid, een plan en klanten wel.

Je voelt dat je iets waardevols te bieden hebt maar je ziet nog niet hoe je daar een succesvol bedrijf van kunt maken.

Je zou dolgraag leren hoe je je bedrijf tot een serieuze onderneming maakt waar je vrienden en familie én je klanten niet meer omheen kunnen. 

Als jij dit bent, block dan NU meteen 16 november in je agenda.
Want dan wil je ons Get Your Business Off the Ground event niet missen!

GUN JEZELF EEN DAG WAAROP JE VOL kiest VOOR HET SUCCES VAN JOUW BEDRIJF!

 Je wilt een verschil maken. Mensen helpen.

Om die mensen te helpen  zullen ze je eerst moeten vinden en ja moeten zeggen tegen jouw aanbod! Daarvoor mag je bewust dingen doen.
Op een authentieke en integere manier zodat je echte verbinding maakt met de mensen voor wie jij er bent.

Mogen wij, Marianne, Yvonne en Marloes, je op deze dag meenemen in een reis van startend ondernemer met een droom naar een gefocuste ondernemer met een missie en een duidelijk stappenplan voor groei?

We ontmoeten je graag op 16 november!

wil jij jouw bedrijf een boost of vliegende start geven?
Dan wil je dit event niet missen!

16 november – 10 tot 17 uur

Buitenplek Más Mik
Benedeneind Noordzijde 408
3405 CD Benschop

€ 219

(ex btw)

jouw business mentors voor deze dag
geven je de roadmap naar een succesvol bedrijf gebouwd op integriteit en authenticiteit

Marloes Halmans

Sinds 2007 bouwde ik twee succesvolle bedrijven op. Eerst een bureau in loopbaancoaching, The Happy at Work Agency, waarvoor tegenwoordig in heel Nederland loopbaancoaches werken met de methodiek die ik ontwikkelde. Sinds 2015 werk ik als businesscoach en help ik ondernemers om hun bedrijf te laten groeien. Ik schrijf als columnist voor NRC en gaf trainingen op business schools Nyenrode en Tias.  Ik werkte met honderden klanten om hun bedrijf te laten groeien waarbij ik altijd business strategie combineer met luisteren naar je intuïtie.

Steeds scherper zag ik afgelopen jaren wat succesvol ondernemen echt van jou en mij als ondernemers vraagt. Zowel zakelijk als persoonlijk, in de groei en ontwikkeling die je voor jezelf mogelijk maakt om je dromen en ambities waar te maken.

Ik werk met snel groeiende en ambitieuze ondernemers die grote stappen willen zetten naar leiderschap in hun bedrijf. Graag deel ik mijn ervaring en kennis voor het bouwen  van een succesvol bedrijf op een integere manier met jou op deze dag!

Yvonne Dam

Ik had een baan als consultant die ik niet meer wilde, een bedrijf en een druk en vol leven. Het voelde alsof ik van alles deed maar niet toe kwam aan wat ik eigenlijk wilde: ondernemer zijn en als coach ambitieuze professionals helpen groeien. Dat veranderde toen ik besloot te kiezen voor mezelf. Het voelde fantastisch toen ik mijn baan in loondienst opzegde! Toen ik bewust koos voor wat ik echt wilde, groeide mijn bedrijf hard. Ik verscheen in diverse media en wist in korte tijd mijn bedrijf tot een succes te maken.

 Succesvol ondernemen is het resultaat van bewuste keuzes. Als ondernemer moet je voortdurend keuzes maken. En dat kan lastig zijn. Vaak focussen we onbewust op verkeerde dingen. Om succesvol te ondernemen mag je kiezen voor jouw ambitie en dat wat je écht wilt. Inmiddels heb ik veel mooie klanten mogen helpen groeien met hun bedrijf, doordat ze met zelfvertrouwen  doen wat ze echt willen. Die keuze maakt dat je enthousiasme uitstraalt waarmee je veel makkelijker klanten aantrekt. Ik help jou ook graag bewust te kiezen voor het succes van je bedrijf. 

 

Marianne van den Broek

Ik droomde er al sinds mijn eerste bijbaantje van om ‘eigen baas te zijn’. En hoewel mijn keuze om arts te worden en vervolgens te promoveren en specialiseren daar niet direct bij pasten, bleef het kriebelen. Tot ik me realiseerde dat het nooit te laat is om te gaan doen waar je van droomt.

Na 17 jaar studeren en werken in de medische wereld werd ik zelfstandig ondernemer. Ik volgde trainingen bij business experts als Marie Forleo, Amy Porterfield en Denise Duffield Thomas. Ik combineer deze kennis met mijn expertise in gedrag en psychologie om ondernemers te helpen groeien op een manier die perfect aansluit bij hen en hun bedrijf.

Want voor succesvol ondernemen is persoonlijke groei cruciaal. Op deze dag kijk ik graag samen met jou naar hoe jij jezelf en de groei van je bedrijf nu nog onbewust tegenhoudt. En hoe je dit kunt doorbreken, zodat jouw business echt ‘off the ground’ kan komen!

Graag delen we met jou de concrete stappen die je mag zetten om je bedrijf te laten groeien op een integere manier.

get your business off the ground!

zien we jou 16 november?

Op deze dag delen we: 

  •  Wat de allerbelangrijkste eerste stap is die je wilt zetten – die veel ondernemers overslaan! – om het succes van je bedrijf te kunnen creëren. We zetten deze stap met je in de ochtend zodat je die vast in the pocket hebt!
  • De mindset die elke succesvolle ondernemer heeft aangenomen en die onmisbaar is als je jezelf, je plannen en het succes van je bedrijf serieus wilt nemen. Strategie is handig, mindset is ALLES. Veel ondernemers focussen op de strategie zonder echt diep te gaan op het ontwikkelen van de juiste houding en mindset – die van een pro! Wij doorlopen dit proces samen met jou op deze dag.
  • Hoe je voorbij je belemmerende overtuigingen kunt gaan om vol gas en vetrouwen te kiezen voor jouw plannen en bedrijf. Ondernemen is spannend. Je doet nieuwe dingen buiten je vertrouwde comfort zone. Dat roept gremlins en beperkende gedachten op. Meester worden over hoe jij hiermee omgaat en welke keuzes je maakt, ondanks deze gedachten, is de sleutel tot succes in je bedrijf. We’ve got you covered on this one!
  • Een concreet stappenplan, waarmee we al jaren met honderden ondernemers werken. Wij zien dat veel ondernemers allerlei dingen door elkaar doen en proberen maar zonder de gewenste resultaten. Dat komt omdat ze niet de juiste volgorde aanhouden in hun acties. Met ons stappenplan leg je stap voor stap een stevig fundament onder jouw bedrijf. Je kunt direct met dit stappenplan aan de slag, zodat je de juiste acties in de juiste volgorde neemt, voor veel meer resultaat in je bedrijf!

Op deze dag is er veel ruimte voor jouw persoonlijke vragen. Vraag ons het hemd van het lijf over hoe je jouw bedrijf tot een succes maakt.

Ben je erbij? 

Na deze dag heb je regie gepakt over het succes van jouw bedrijf.

 

Alle succesvolle ondernemers gunnen zichzelf de hulp van iemand die de wegen toont, laat zien dat het kán en de kennis en ervaring deelt waarmee ze hun mooie plannen vertalen naar een goedlopend bedrijf. Jij ook?

 

Ondernemen like a pro!
Are your ready?

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans