GET YOUR BUSINESS OFF THE GROUND!
ONLINE EVENT

22 APRIL 2021

JE HEBT EEN DROOM

Je bent voor jezelf begonnen of je wilt dit binnenkort gaan doen omdat je een grote drijfveer voelt om een verschil te maken.  Aan enthousiasme ontbreekt het je niet! Aan helderheid, een plan en klanten wel.

Je voelt dat je iets waardevols te bieden hebt maar je ziet nog niet hoe je daar een succesvol bedrijf van kunt maken.

Je zou dolgraag leren hoe je je bedrijf tot een serieuze onderneming maakt waar je vrienden en familie én je klanten niet meer omheen kunnen. 

Als jij dit bent, block dan NU meteen 22 april in je agenda.
Want dan wil je ons Get Your Business Off the Ground event niet missen!

GUN JEZELF EEN DAG WAAROP JE VOL kiest VOOR HET SUCCES VAN JOUW BEDRIJF!

Je wilt een verschil maken. Mensen helpen.

Om die mensen te helpen  zullen ze je eerst moeten vinden en ja moeten zeggen tegen jouw aanbod! Daarvoor mag je bewust dingen doen. Op een authentieke en integere manier zodat je echte verbinding maakt met de mensen voor wie jij er bent.

Mogen wij, Daniëlle en Marloes, je op deze dag meenemen in een reis van startend ondernemer met een droom naar een gefocuste ondernemer met een missie en een duidelijk stappenplan voor groei?

We ontmoeten je graag op 22 april!

wil jij jouw bedrijf een boost of vliegende start geven?
Dan wil je dit event niet missen!

Helaas kan het niet offline zoals we eerder met onze collega’s in 2019 deden, maar we gaan er online een heerlijke en waardevolle dag van maken!

22 april – 10 tot 15 uur

Online via Zoom (een videobel-programma. Je neemt deel met video en geluid)

€ 49

(ex btw)

jouw business mentors voor deze dag
geven je de roadmap naar een succesvol bedrijf gebouwd op integriteit en authenticiteit

online event startend ondernemer businesscoach

Marloes Halmans

Sinds 2007 bouwde ik twee succesvolle bedrijven op. Eerst een bureau in loopbaancoaching, The Happy at Work Agency. Nadat ik jarenlang werkte met de methodiek die ik ontwikkelde, leidden mijn collega’s en ik vanaf 2016 andere coaches op die met deze methodiek willen werken. Inmiddels zitten Certified Happy at Work Coaches door heel Nederland, in het Verenigd Koninkrijk en Israël, die werken met deze methodiek.

Sinds 2015 werk ik als business mentor en help ik ondernemers om hun bedrijf te laten groeien in vertrouwen en met plezier, zonder te hard te gaan werken. Ik gaf trainingen op business schools Nyenrode en Tias en werkte met honderden klanten om hun bedrijf te laten groeien waarbij ik altijd business strategie combineer met luisteren naar je intuïtie.

Steeds scherper zag ik afgelopen jaren wat succesvol ondernemen echt van jou en mij als ondernemers vraagt. Zowel zakelijk als persoonlijk, in de groei en ontwikkeling die je voor jezelf mogelijk maakt om je dromen en ambities waar te maken.

Inmiddels woon ik met mijn gezin op een heerlijke boerderij in Frankrijk vanwaar ik online werk met snel groeiende en ambitieuze ondernemers die grote stappen willen zetten in hun bedrijf.

Graag deel ik mijn ervaring en kennis voor het bouwen  van een succesvol bedrijf op een integere manier met jou op deze dag!

event training startend ondernemer

Danielle Bax

Ik droomde al sinds mijn 18de van ‘eigen baas zijn’. Ik wilde thuis kunnen zijn voor de kinderen die ik hopelijk ooit zou krijgen. De dingen op mijn manier doen is sowieso iets wat bij me past. Het bleef kriebelen en het was vlak na de geboorte van mijn 2de dochter, eind 2015, toen ik besloot de stap te wagen en begon mijn eigen coachpraktijk.

De eerste jaren was ik enorm druk met het bouwen van mijn bedrijf. Ik volgde veel trainingen en paste alles toe in de praktijk. Ik werkte daarnaast in loondienst en had het gevoel veel te hard te werken voor veel te weinig resultaat.

Ik nam het besluit om focus aan te brengen, alleen nog maar ‘moeiteloos ondernemen’ en  kiezen voor wat écht bij me past; waar ik energie en voldoening uithaal.

Mezelf zichtbaar maken (online en offline) is een van de sleutels geweest naar mijn succes, want binnen slechts 6 maanden was daar mijn gezond Droombedrijf. Ik kon mijn baan in loondienst opzeggen. 

Mijn bedrijf groeide hard door en korte tijd later nam ook mijn man de stap om als ondernemer aan de slag te gaan, geïnspireerd door mijn plezier en succes.
Inmiddels heb ik veel mooie mensen mogen helpen het fundament voor hun Droombedrijf te bouwen, waarin ze het gevoel hebben dat alles klopt. Met positieve energie en vertrouwen stappen zetten en de klanten aantrekken die echt bij je passen.
Ik help jou ook graag om te kiezen voor moeiteloos ondernemen. Doen wat bij jou past en daarmee kiezen voor jouw succes! Let’s get your business off the ground!

 

Graag delen we met jou de concrete stappen die je mag zetten om je bedrijf te laten groeien op een integere manier.

get your business off the ground!

RESERVEER NU JOUW PLEK!

€ 49

(ex btw)
Stuur een email naar danielle@marloeshalmans.com met je naam, adres en eventueel bedrijfsnaam en we maken je aanmelding in orde!

zien we jou 22 april?

Op deze dag delen we: 

  •  Wat de allerbelangrijkste eerste stap is die je wilt zetten – die veel ondernemers overslaan! – om het succes van je bedrijf te kunnen creëren. We zetten deze stap met je in de ochtend zodat je die vast in the pocket hebt!
  • De mindset die elke succesvolle ondernemer heeft aangenomen en die onmisbaar is als je jezelf, je plannen en het succes van je bedrijf serieus wilt nemen. Strategie is handig, mindset is ALLES. Veel ondernemers focussen op de strategie zonder echt diep te gaan op het ontwikkelen van de juiste houding en mindset – die van een pro! Wij doorlopen dit proces samen met jou op deze dag.
  • Hoe je voorbij je belemmerende overtuigingen kunt gaan om vol gas en vetrouwen te kiezen voor jouw plannen en bedrijf. Ondernemen is spannend. Je doet nieuwe dingen buiten je vertrouwde comfort zone. Dat roept gremlins en beperkende gedachten op. Meester worden over hoe jij hiermee omgaat en welke keuzes je maakt, ondanks deze gedachten, is de sleutel tot succes in je bedrijf. We’ve got you covered on this one!
  • Een concreet stappenplan, waarmee we al jaren met honderden ondernemers werken. Wij zien dat veel ondernemers allerlei dingen door elkaar doen en proberen maar zonder de gewenste resultaten. Dat komt omdat ze niet de juiste volgorde aanhouden in hun acties. Met ons stappenplan leg je stap voor stap een stevig fundament onder jouw bedrijf. Je kunt direct met dit stappenplan aan de slag, zodat je de juiste acties in de juiste volgorde neemt, voor veel meer resultaat in je bedrijf!

Op deze dag is er veel ruimte voor jouw persoonlijke vragen. Vraag ons het hemd van het lijf over hoe je jouw bedrijf tot een succes maakt.

Ben je erbij? 

Na deze dag heb je regie gepakt over het succes van jouw bedrijf.

 

Alle succesvolle ondernemers gunnen zichzelf de hulp van iemand die de wegen toont, laat zien dat het kán en de kennis en ervaring deelt waarmee ze hun mooie plannen vertalen naar een goedlopend bedrijf. Jij ook?

 

Ondernemen like a pro!
Are your ready?

RESERVEER NU JOUW PLEK!

€ 49

(ex btw)
Stuur een email naar danielle@marloeshalmans.com met je naam, adres en eventueel bedrijfsnaam en we maken je aanmelding in orde!

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans