Bouw het bedrijf en leven waar jij van droomt

EEN SUCCESVOL BEDRIJF BOUWEN BETEKENT NIET DAT JE KEIHARD MOET WERKEN

Ik geloof dat je jouw bedrijf kunt laten groeien en veel meer impact kunt maken én tegelijkertijd kunt genieten en moeiteloosheid kunt vinden in elke stap in dat proces.

Hoe?
Put alignment first.

Haal de ruis uit wat je denkt te moeten doen en zijn, kom in actie met super effectieve strategieën en bouw het bedrijf waar jij van droomt.

Ik laat je graag zien hoe!

ONLINE BUSINESS EVENT:
GET YOUR BUSINESS OFF THE GROUND

22 april – 10 tot 15 uur

GRATIS MASTERCLASS
BREEK DOOR NAAR HET NEXT LEVEL IN JOUW BEDRIJF!

Ontdek welke specifieke acties jouw bedrijf nu laten groeien

“Als ik niet met Marloes was gaan werken, was ik gestopt met mijn bedrijf. Ze leerde me veel meer te verdienen door veel minder te werken, met aanbod dat ik bovendien veel leuker vind om te doen. Werken met Marloes staat voor moeiteloos succes creëren vanuit alignment.”

Jitske Lochtenberg – businesscoach voor vrouwelijke ondernemers

“Als je een succesvol bedrijf wilt bouwen vanuit alignment, is Marloes voor mij wereldwijd de Master Coach. Ze is voor mij het perfecte voorbeeld van iemand die voorleeft wat ze teacht. Ze combineert krachtige business strategieën – waarmee ik al in de eerste week dat we samenwerkten € 8000,- extra verdiende –  met de wijsheid om een solide business te bouwen vanuit ease en joy.  Als ik me overweldigd voel of vastzit, heeft Marloes altijd de perfecte wijze woorden om me weer back on track te krijgen. Als je een succesvol bedrijf en heerlijk leven wilt creëren in alignment, is Marloes je nr. 1 go to person.

Suzanne Beukema – businesscoach & Feminine Leadership expert

De manier waarop ik mijn bedrijf runde en liet groeien betekende dat ik vooral aan het pushen, worstelen en vechten was. Ik wist gewoon niet hoe het anders kon. Marloes liet het me niet alleen zien door het zelf voor te leven, ze hielp me ook om deze essentiële shift te maken naar meer ontspanning, alignment en “allowing” in mijn bedrijf. Ik zou willen dat ze me dit tien jaar eerder had geleerd!

Annemiek van Helsdingen – oprichter The Academy for Soul-based coaching

Ik ben Marloes Halmans.

Mentor voor ambitieuze ondernemers die hun impact willen vergroten zonder over hun grenzen te gaan. En CEO van The Happy at Work Agency. Onze 17 Happy at Work loopbaancoaches helpen klanten over de hele wereld om meer geluk in hun werk te vinden. Mijn doel? Jouw helpen ontspannen te groeien naar leiderschap in je bedrijf.

Met de snelle groei van mijn twee bedrijven weet ik wat het vraagt om ultieme vrijheid en rust te creëren voor jezelf en tegelijkertijd veel meer mensen te helpen met het mooie werk dat je doet.

Ik woon inmiddels met mijn gezin in Frankrijk waar ik in veel minder uren dan je voor mogelijk houdt mijn twee bedrijven run en een leven leidt dat me zielsgelukkig maakt. Lees: koeien in de wei, stilte en het trage plattelandsleven van de Bourgogne waar de tijd nemen om te genieten centraal staat!

Je bent niet met je bedrijf begonnen om klein te blijven. Alles wat je denkt dat je moet doen en zijn om succesvol(er) te zijn, is niet waar. Als je dat begrijpt en ziet hoe je vanuit jezelf en ultieme alignment veel makkelijker succes creëert, zal ondernemen nooit meer hetzelfde voor je zijn!

Mijn team en ik denken graag met je mee over welke volgende stappen jij nu kunt zetten, op jouw unieke manier, om serieus te groeien.

Hoe ik je kan helpen

Gratis video’s

Online trainingen

Coaching programma’s

Bekijk de video

Wil je kiezen om het bedrijf en leven te creëren waar jij van droomt? Laten we samen kijken welke stappen jij nu mag zetten om daar te komen!
Boek een gratis focus-sessie.

In de media

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans