Tijd voor actie en een stok achter de deur
voor groei van jouw bedrijf?

Niets zal je bedrijf zo snel doen groeien als het maken van bewuste keuzes en nemen van consistente acties.
Week na week.

word lid van de
IMPACT! membership

Dé membership voor ambitieuze ondernemers met een grote missie
die klaar zijn om meer dan ooit in actie te komen voor het bereiken van hun dromen!

 

Jouw mentor:
Businesscoach en succesvol ondernemer Marloes Halmans

Vraag mijn klanten waar ik van ben en ze zullen allemaal zeggen: actie in de taxi!
Maar wél vanuit alignment.

Dichtbij jezelf blijven terwijl je veel méér actie neemt dan je tot nu toe deed, meer durft en meer bereikt. Je bedrijf zal slimmer en sneller groeien als jij bewuste keuzes maakt voor wat je wel en niet doet en consistente acties neemt.

Niet af en toe iets proberen maar elke week gefocust blijven op wat je verder brengt en stappen zetten!

Wat je helpt?
Voorbeelden, inspiratie, een plek om ervaringen te delen, je vragen te stellen en vooral accountability: een groep ondernemers die net als jij serieus kiezen voor hun bedrijf en je uitdagen om door te pakken.

de game changer voor jouw bedrijf

 

Als ik moet zeggen wat voor succes en groei zorgt? Groeien in een groep. Niets kan de enorme positieve energie vervangen die ontstaat als je in een groep aan je plannen werkt! Een groep waarin anderen je inspireren, feedback geven maar vooral jou aan je doelen en afspraken houden!

Ik nodig je uit om samen met mij te knallen met onze bedrijven en plannen! Als onze Bouw jouw droombedrijf en Next Level programma’s nog een stap te ver voelen, hoop ik je in dit membership te mogen helpen meer IMPACT! te maken voor het succes van jouw bedrijf en je klanten!

Ik laat je meekijken in hoe ik mijn stappen zet in mijn bedrijven, deel mijn hacks om focus te vinden, slimme acties te nemen, mijn bedrijf te laten groeien én mijn sanity te bewaren terwijl ik dit doe 🙂

Maar bovenal zul je ervaren dat elke sessie
je een enorme positieve energieboost zal geven!

Meer alignment, meer vertrouwen & meer plezier
in het ondernemen:
Dat is wat het impact membership je brengt

  • focus en je energie houden waar die moet zijn: ik deel hoe ik doelen stel en bereik en mijn tijd plan en hoe jij dit kunt doen
  • keuzes maken, grenzen aangeven, kiezen voor jou en de groei van je bedrijf
  • hoe om te gaan met tegenslag, dipjes of life events die door je businessplannen heen lopen
  • hoe je in overvloed blijft denken en je blijft richten op JOUW plannen en groei ipv overweldigd en onzeker te worden over de concurrentie
  • kennis en pragmatische strategieën voor meer bereik,  vinden van klanten en groei van je bedrijf

Dit is wat je krijgt in de impact! membership

  • de insider’s peek: je ziet wat ik besluit en doe om mijn bedrijven te laten groeien – modelleer naar hartelust wat voor jou ook kan werken!
  • Elke 2 weken een online groepssessie waarin je je aandacht richt op jouw doelen en acties
  • In deze groepssessies deel ik mijn acties en strategieën over o.a. maillijstgroei, je bereik vergroten, verkopen, samenwerkingen, prijzen bepalen, mindset en werken met de wet van aantrekking, focus vinden, time management… alles wat helpt om succesvol te ondernemen en ontspannen te groeien
  • Elke maand een online Vraag & Antwoord sessie met de groep waarin je jouw persoonlijke vragen kunt stellen
  • 24/7 support van je mede members 

Are you in?

 € 69 ex btw, per maand

Alle sessies vinden online plaats in een besloten Facebook groep waar je na je aanmelding lid van wordt. Alle opnamen blijven daar staan en kun je bekijken zo lang je lid bent. Je kunt je lidmaatschap elke maand opzeggen. Bij deze membership zit geen individuele coaching. Daarvoor ben je welkom in een van onze mentorprogramma’s!

Ik ben Marloes Halmans.

Oprichter en CEO van loopbaancoachingbureau The Happy at Work Agency en mentor voor ondernemers. Overvloed en flow stromen in mijn bedrijven. Zonder dat ik daarvoor keihard moet werken.

Ik ben mijn carrière begonnen in de investeringswereld, strategy consulting en commerciële zakelijke omgevingen. Maar ik ontdekte al snel dat die zakelijke en commerciële manier van ondernemen slechts één kant van succes is. 

Zodra ik in 2007 voor mezelf begon, besefte ik al snel dat je intuïtie, mindset en je gevoel volgen cruciaal zijn als je met veel meer moeiteloosheid en ontspanning wilt bereiken waar je naar verlangt. Later verdiepte ik me in de universele principes zoals de Wet van Aantrekking en ging ik daar actief mee werken om mijn bedrijven verder te laten groeien. 

Ik bouwde twee succesvolle bedrijven op, verhuisde met mijn gezin naar Frankrijk en run vanaf hier mijn bedrijven. Ik kon op deze manier ontspannen groeien door me in elke fase van mijn bedrijven te richten op de acties die mijn bedrijven gezond lieten groeien en mijn tijd en energie niet te verspillen aan acties die niet bijdroegen aan groei. Focus, bewuste keuzes, consistentie acties. Dat is wat groei brengt!

Mijn ervaring, kennis en ook nieuwe dingen die ik zelf weer leer, deel ik met je in deze membership.

Ben je erbij?

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans