Ontspannen groeien als leider van je bedrijf en team

– Gesloten voor 2020 –

Je bent op een cruciaal punt gekomen in je ondernemerschap:
je hebt het plafond bereikt van wat je in je eentje kunt bolwerken

Je bedrijf loopt goed.
Je bent dankbaar voor de klanten die je weten te vinden en de groei, maar stiekem voel je dat je niet meer alles in je eentje aan kunt. Tenzij je nog harder gaat werken, wat je niet bereid bent te doen.

Je hebt twee keuzes: doorgaan zoals nu en het plafond in je groei en inkomen omarmen. Of doorgroeien en een team vormen. Groeien naar leiderschap in je bedrijf zorgt ervoor dat jij verder kunt groeien en bovenal weer meer rust krijgt. Maar het brengt ook nieuwe uitdagingen.

Want laten we eerlijk zijn: werk uit handen geven is doodeng. Het vraagt vertrouwen dat klanten tevreden zullen blijven en het werk gedaan wordt naar jouw maatstaven.

Misschien ben je al gaan werken met een team en ervaar je nu in de praktijk dat er veel op je af komt.  Ik weet uit eigen ervaring hoe intens deze fase is.

Er komen nieuwe vragen op je af: Hoe vind ik de juiste mensen? Hoe werk ik goed met hen samen? Hoe bescherm ik mijn goede naam? Hoe richt ik mijn bedrijf zo in dat alles soepel loopt?

En wat voor mij persoonlijk het allerheftigst was: hoe maak ik soepel de shift van expert die alles weet, controle heeft en klanten tevreden houdt naar de leider van een procesgerichte organisatie?

omdat ik weet hoe overweldigend deze fase is help ik je graag in de
LEADERSHIP MASTERMIND

 

Een jaarprogramma met persoonlijke coaching. Plus een betrokken en eerlijke mastermind groep van ondernemers die net als jij grote en nieuwe stappen zetten in het bouwen van een team en het veranderen van hun rol in hun bedrijf.

 

 

Ik ben Marloes Halmans.

In 2007 startte ik mijn loopbaancoachingbureau. Nadat het snel groeide was ik in 2015 toe aan iets nieuws. Jarenlang had ik als loopbaancoach ondernemers geholpen met hun Personal Branding, het vinden van focus en hun profilering. Ik ontwikkelde een training specifiek voor ondernemers die vrij snel succesvol werd. Al gauw kon ik niet meer alles doen. Het werd tijd dat mijn loopbaancoachingbureau naar een serieuze volgende fase groeide, dat het bedrijf onafhankelijk van mij zou kunnen draaien zodat ik mijn tijd kon besteden aan de verdere groei van mijn bedrijf als businesscoach.

Ik schakelde juridische hulp in. Ik dacht dat als ik de juridische vorm van het bedrijf goed op orde zou brengen, dat ik dan de grootste hobbel wel zou hebben genomen. Maar ik kan er eerlijk over zijn: het groeien naar een bedrijf met een team, waarin jij niet meer in alle details en de dagelijkse operatie met je neus zit, vraagt veel meer dan dat.

Terwijl ik mijn bedrijven tot BV’s maakte en de buitenwereld me feliciteerde en vooral het succes zag, voelde ik me behoorlijk alleen. Er kwam zoveel op me af. Met vallen en opstaan lukt het me om The Happy at Work Agency gezond verder te laten groeien en vandaag de dag ben ik superblij en trots op waar we staan. Het bedrijf draait zonder mij en groeit nog elke dag door.

Inmiddels groeide ook mijn bedrijf in businesscoaching en was ik ook daar snel toe aan volgende stappen: het vormen van een groter support team, processen slimmer inrichten en mijn inhoudelijke werk ook niet meer alleen doen.

Gelukkig vond ik in dat proces mijn Amerikaanse mentor en mastermind waarmee ik deze stappen kon zetten. Wat een verschil maakt het als je hierbij kennis en steun hebt van anderen!

Welkom in de Leadership Mastermind!

In deze mastermind deel ik kennis maar vooral ook alles wat ik dagelijks in de praktijk tegen kwam en tegenkom op deze weg van leiderschap in je bedrijf. Want het beste, vind ik, leer je dit van iemand die deze weg al bewandeld heeft en een aantal stappen verder is dan jij. Iemand die het GEDAAN heeft, en het niet als concept uit de boekjes leert. Daarnaast deelt ook mijn team best practices en kennis met je zodat je in deze mooie groeifase ontspannen en succesvol je volgende stappen zet. 

En dat met de warme support van andere ondernemers die precies met dezelfde dingen bezig zijn en precies (maar dan ook écht!) zullen begrijpen hoe je je voelt en wat je tegenkomt.

 

– Gesloten voor 2020 –

In dit jaarprogramma delen we concrete adviezen, kennis en tools om jouw bedrijf en team gezond te laten groeien

We werken met een online leeromgeving waarin je uitgebreide videolessen en tools vindt. De lessen zijn verdeeld over 4 heldere modules: leiderschap, team, processen en branding.

Leiderschap

In deze fase in je bedrijf groei jij naar een totaal nieuwe rol. In plaats van de vakinhoudelijke expert die de diensten levert, mag je de leider worden van een procesgerichte organisatie. Het is belangrijk dat jij hierin jouw meest belangrijke rol duidelijk maakt. Waar ligt jouw kracht? Hoe lever jij je meest authentieke en waardevolle bijdrage aan het bedrijf? En wat vraagt dit van je team en de processen die je inricht?

Team

Niet meer alles zelf doen is een onmisbare stap die je nu gaat zetten. En dat is spannend. Want hoe weet je dat het werk goed gedaan wordt zoals jij dat zelf deed? Hoe vind je de juiste mensen? Hoe werk je met hen samen? Hoe leg je dingen vast? Hoe weet je welke mensen je op welke plek nodig hebt? In deze module geven we je super concrete tools om de juiste mensen te vinden, selecteren en het beste uit hen naar boven te halen in jouw team.

Processen

Structuur en duidelijke processen: het zijn waarschijnlijk niet de onderwerpen waar jij meteen enthousiast van wordt. Een typische ondernemer houdt van avontuur, nieuwe dingen creëren en de opstartfase van elk nieuw plan. Tot in de minitieuze details processen vastleggen trekt je waarschijnlijk helemaal leeg. Als je groeit naar je leiderschapsfase zijn ze echter onmisbaar! In deze module helpen we je het super makkelijk en zo hoofdpijnloos mogelijk te maken om je interne organisatie goed in te richten zodat het kan draaien als een geoliede machine (en ook nog eens zonder jou als je dat wilt!)

Branding

 

Toen je startte in je eentje had je invloed en controle op alles wat je deed. Groeien naar een team kan je het gevoel geven dat je controle verliest over je reputatie, je naam en je merk. Jouw sterke Personal Brand is wat je gebracht heeft op dit punt: klanten herkennen en vinden je en je hebt je bedrijf hiermee enorm laten groeien. Nu is het je taak je Personal Brand te managen en beschermen ook als je met een team werkt. In deze module geven we je concrete opdrachten om dit makkelijker te maken en tegelijkertijd je merk mee te laten groeien met de groei van jouw bedrijf.

structuur en persoonlijke begeleiding

Je krijgt direct toegang tot alle lessen in de leeromgeving zodat je er op jouw tempo doorheen kunt werken. Je toegang blijft zonder einddatum geldig zolang de leeromgeving bestaat.

Je start jouw jaar met een 1-op-1 strategiesessie met mij.
Daarin maken we helder op welke punten jouw bedrijf al ingericht is voor deze nieuwe fase en waar je juist als eerste je aandacht op mag richten. We zien elkaar na deze eerste sessie vervolgens elk kwartaal. Zo help ik je in elke stap om jouw bedrijf op alle vier de punten naar je leiderschapslevel te laten groeien.

In de groepsmastermindcalls kun je jouw individuele vragen stellen en ook in de live Mastermind-dagen deel ik aanvullende adviezen, toegespitst op jouw persoonlijke situatie, zodat je steeds die kennis krijgt die jou verder brengt in je groei.

supervisie en begeleiding in jouw veranderende rol

Deze fase is voor veel ondernemers de meest intense die ze tot dan toe gekend hebben. Dat voelt waarschijnlijk voor jou ook zo. Niet alleen omdat je ingewikkelder voelende beslissingen mag nemen, maar vooral omdat jouw rol als ondernemer verandert. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling kun je veel dingen tegenkomen. Het werken met een team, vraagstukken die daarin naar boven komen, het loslaten van controle waar het nodig is: allemaal uitdagingen die je volop zult tegen komen.

Daarom krijg je hierin ondersteuning van een ervaren supervisor die je helpt om te gaan met jouw persoonlijke uitdagingen maar ook de dynamiek die je zult tegenkomen in het werken met een team. Deze support is in mijn ogen goud waard en onmisbaar in deze fase van je bedrijf! Deze supervisie sessies worden geleid door Marianne van den Broek.

 

supervisie sessies worden geleid door marianne

Marianne van den Broek

Marianne helpt ondernemers om uitdagende situaties om te zetten in mogelijkheden om te groeien als mens en als leider. Ze heeft jarenlange ervaring als arts, supervisor en het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, ingewikkelde dynamieken en het navigeren van je talenten en valkuilen. Deze ervaring heeft zij vertaald naar een supervisiemethode waarin je als ondernemer in een vertrouwde omgeving aan de slag kunt met alles waar je tegenaan loopt in je groei, in het nemen van (persoonlijk) leiderschap en in interactie met anderen met wie je gaat werken. Zonder dat dit zwaar of heftig wordt. Samen zorgen jullie ervoor dat jij straks alle tools in huis hebt om te transformeren van succesvol ondernemer naar unstoppable leader.

DEBORAH EN OLAV DELEN HUN KENNIS OVER PROCESSEN EN SYSTEMEN

Deze groeifase vraagt erom dat je jouw processen en systemen slim inricht. Je bedrijf zal alleen zonder hoofdpijn en gedoe opgeschaald kunnen worden en jij zult alleen zonder zorgen werk uit handen kunnen geven als je je organisatie slim inricht. De typische ondernemer – veel toffe ideeën, snelle denker, snel verveeld en een hekel aan minutieuze details of structuren – zal op dit punt zonder hulp niet het maximale doen. En dat is wel nodig. 
Daarom delen Deborah en Olav, die in mijn beide bedrijven het brein zijn achter onze processen en systemen waardoor alles soepel draait, en The Happy at Work Agency zelfs volledig zonder mij, hun kennis met jou. Olav is Systems Architect en CTO. Deborah managet alle processen in het bedrijf.

We delen alle ins & outs van hoe wij dit in onze bedrijven doen. Dus adem uit en relax: we maken dit heel makkelijk voor jou want we weten hoe vreselijk je ongetwijfeld het hele idee van structuren en vaste regels vindt.

Deborah de Poorter
Olav Smink

wat klanten zeggen

Annemiek van Helsdingen – oprichter The Academy for Soul-based Coaching

Ondernemen voelde nog teveel als met heel veel wilskracht doorgaan. Ik zag Marloes voorleven hoe moeiteloos ondernemen kan, en ik was heel getriggerd. Maar vooral verlangde ik ernaar het niet meer allemaal alleen te hoeven doen nu mijn bedrijf verder groeide. Marloes heeft me heel concreet bij de hand genomen in de grote innerlijke verandering die ik nodig had. En me steeds weer laten zien hoe het ook kon. Daarnaast deelt ze vrij over haar eigen ervaringen en leerproces en dat is super waardevol. Dit programma is echt een aanrader maar alleen als je echt committed bent om deze stap te maken. Want het gaat hard en je gaat jezelf tegenkomen – op de best mogelijke en zeker ook oncomfortabele manier. Maar het resultaat voor mij is dat ondernemen voor mij weer leuk is geworden! Nu na 12 maanden sta ik helemaal anders in mijn bedrijf. Ik heb een team wat me niet alleen van alles uit handen neemt, maar me ook inspireert en steunt. Ik heb in dit programma echt geleerd dat ik niet zo hard hoef te werken. Dat ik het proces echt mag vertrouwen. Ik kan steeds beter de yin, waarin onze coachingsmethodiek geworteld is, ook in mijn bedrijf toelaten. Een enorme opluchting. En inmiddels zijn we in 17 landen en 6 continenten aanwezig met Soul-based Coaches en coaches in training!

mariska ruissen – oprichter “aan het stuur” methodiek en licentietraining

je kunt op elk gewenst moment starten!

Wil je graag overleggen of het programma bij je past? Ik bel je graag!
Stuur een email naar support@marloeshalmans.com en ik neem contact met je op!

 

een 12 maands mentorprogramma met een combinatie van retraitedagen, masterminds
en 1-op-1 coaching

  • Levenslange toegang tot de online leeromgeving
  • 12 maanden toegang tot de Facebook groep voor dagelijks contact: delen van je inzichten, voortgang en plannen, stellen van vragen en accountability!
  • Elke maand een groepsmastermind call (online) met Marloes in een kleine groep van maximaal 6
  • Elke 8 weken online Supervisie: samen met je mastermind en de supervisor mag alles waar je tegenaan loopt op persoonlijk vlak en de dynamieken in je team op tafel komen. Zo kun je zo goed mogelijk groeien in jouw leiderschap, zowel persoonlijk als het leiderschap in je bedrijf
  • Elk kwartaal een 1-daagse trainingsretraite in Zuid-Limburg met Marloes en masterminden met je groep (reis- en verblijfskosten niet inbegrepen). Door je een dag (en veel deelnemers komen al de avond van te voren en blijven slapen) los te maken van je bedrijf en alle hectiek, kun je met focus stilstaan en werken aan de groei van je bedrijf en alles wat dat van jou en je team vraagt
  • Elk kwartaal een individueel coachgesprek, waarvan 1 Strategie Sessie bij de start van jouw jaar om je steeds op maat kennis, adviezen en coaching te bieden. Want voor iedereen is deze groeifase anders!

Investering

1000

per maand voor 12 maanden of bespaar €2000 door in 1x te betalen €10.000

– Gesloten voor 2020 –

je kunt op elk gewenst moment starten!

plan een telefonischE afspraak

Graag nodig ik je uit voor een telefonische afspraak. Ik luister graag naar je situatie, behoeften en we overleggen of het programma bij je past en wanneer je wilt starten.
Ik kijk ernaar uit je te mogen spreken!

Stuur een email naar support@marloeshalmans.com en ik neem contact met je op!

Copyright © 2018 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans