leadership individuele mentoring

Elk jaar heb ik voor een klein aantal ondernemers ruimte om hen individueel te begeleiden

Je bent al langer ondernemer en hebt je naam al gevestigd.

Je leeft jouw missie in je bedrijf. Elke dag kom je opnieuw in geïnspireerde actie voor de missie van je ziel die je aan je haren trekt om verder te gaan, groter te dromen en te doen.
Je bedrijf groeit, klanten weten je te vinden, er komen nieuwe kansen op je pad, je succes groeit.

So far so good.

Maar nu je bedrijf groeit en jij je voortdurend klaar maakt voor je volgende stappen kom je voor uitdagingen te staan. Business vraagstukken die nieuw zijn. Persoonlijke uitdagingen en keuzes die je moet maken. JIJ als eigenaar en leider van het bedrijf.  Je begrijpt dat ze horen bij jouw groei. Je weet dat de missie van je bedrijf verbonden is met jouw zielsmissie. Maar je vindt het niet altijd makkelijk om dat alleen te moeten doen.

jouw groei vraagt om nieuwe keuzes

Nu je in dit groeiproces keuzes maakt, sommige spannend of lastig, heb je de behoefte om het niet alleen te hoeven doen.
Ik help je graag met individuele maandelijkse coaching de keuzes te maken die jou en je bedrijf het beste dienen.

 Misschien vraagt jouw groei dat je je businessmodel moet omgooien. Misschien mag je een groter team gaan vormen, meer zaken uit handen geven en je bedrijf nog meer gaan leiden op andere niveaus dan de dagelijkse operatie. Misschien legt de groei een zwaardere druk op jouw tijd, belasting en energie en mag je een nieuwe balans vinden. Al deze groeistappen stellen je voor nieuwe uitdagingen en keuzes.

Elk jaar heb ik slechts voor een klein aantal ondernemers ruimte om hen individueel te begeleiden. Ik help je graag als je in deze fase van je bedrijf alles wat op je af komt niet alleen wilt doen.

samen werken aan jouw groei
met maandelijkse persoonlijke coaching

Als ervaren ondernemer, coach en mentor, die intuïtief én zakelijk is, begeleid ik je graag jouw eigen groei en de groei van je bedrijf mogelijk te maken. Ik help je zakelijke stappen te zetten, in alignment met jezelf, met de leiding van jouw eigen-wijsheid en met mijn kennis, ervaring en actiegerichte, concrete strategische adviezen die zich in mijn eigen praktijk en die van mijn klanten bewezen hebben. 

Je kunt kiezen voor 6 maanden begeleiding of 12 maanden. We spreken elkaar 1 keer per maand (online) om je plannen te bespreken, strategieën uit te werken en je accountable te houden op je doelen en acties. Daarnaast krijg je toegang tot de uitgebreide Leadership online leeromgeving voor alle theorie, opdrachten en meditaties over business strategie en ondernemen in alignment en moeiteloosheid en toegang tot de IMPACT! membership om te kunnen sparren met andere ondernemers als je dat fijn vindt.

de resultaten van leadership klanten

Annemiek van Helsdingen – oprichter The Academy for Soul-based Coaching

“Ondernemen voelde nog teveel als met heel veel wilskracht doorgaan. Ik zag Marloes voorleven hoe moeiteloos ondernemen kan, en ik was heel getriggerd. Maar vooral verlangde ik ernaar het niet meer allemaal alleen te hoeven doen nu mijn bedrijf verder groeide. Marloes heeft me heel concreet bij de hand genomen in de grote innerlijke verandering die ik nodig had. En me steeds weer laten zien hoe het ook kon. Daarnaast deelt ze vrij over haar eigen ervaringen en leerproces en dat is super waardevol. Dit programma is echt een aanrader maar alleen als je echt committed bent om deze stap te maken. Want het gaat hard en je gaat jezelf tegenkomen – op de best mogelijke en zeker ook oncomfortabele manier. Maar het resultaat voor mij is dat ondernemen voor mij weer leuk is geworden! Nu na 12 maanden sta ik helemaal anders in mijn bedrijf. Ik heb een team wat me niet alleen van alles uit handen neemt, maar me ook inspireert en steunt. Ik heb in dit programma echt geleerd dat ik niet zo hard hoef te werken. Dat ik het proces echt mag vertrouwen. Ik kan steeds beter de yin, waarin onze coachingsmethodiek geworteld is, ook in mijn bedrijf toelaten. Een enorme opluchting. En inmiddels zijn we in 17 landen en 6 continenten aanwezig met Soul-based Coaches en coaches in training!”

meer weten?

Wil je kijken of de leadership coaching past bij wat jij zoekt?
Stuur dan een mail naar support@marloeshalmans.com. Ik neem dan contact met je op om samen te kijken of het programma past bij wat je zoekt!

Marloes

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans