droombedrijf top level

individuele coaching

 

Elk jaar heb ik voor een klein aantal ondernemers ruimte om hen individueel te begeleiden

Je bent al langer ondernemer en hebt je naam al gevestigd.

Je leeft jouw missie in je bedrijf. Elke dag kom je opnieuw in geïnspireerde actie voor de missie van je ziel die je aan je haren trekt om verder te gaan, groter te dromen en te doen.
Je bedrijf groeit, klanten weten je te vinden, er komen nieuwe kansen op je pad, je succes groeit.

So far so good.

Maar nu je bedrijf groeit en jij je voortdurend klaar maakt voor je volgende stappen kom je voor uitdagingen te staan. Business vraagstukken die nieuw zijn. Persoonlijke uitdagingen en keuzes die je moet maken. JIJ als eigenaar en leider van het bedrijf.  Je begrijpt dat ze horen bij jouw groei. Je weet dat de missie van je bedrijf verbonden is met jouw zielsmissie. Maar je vindt het niet altijd makkelijk om dat alleen te moeten doen.

jouw groei vraagt om nieuwe keuzes

Nu je in dit groeiproces keuzes maakt, sommige spannend of lastig, heb je de behoefte om het niet alleen te hoeven doen.
Ik help je graag met individuele maandelijkse coaching de keuzes te maken die jou en je bedrijf het beste dienen.

Misschien vraagt jouw groei dat je vaker nee zegt tegen wat je niet meer wilt. Misschien vraagt jouw groei dat je je businessmodel moet omgooien. Misschien mag je een groter team gaan vormen, meer zaken uit handen geven en je bedrijf nog meer gaan leiden op andere niveaus dan de dagelijkse operatie. Misschien ga je nieuwe samenwerkingen aan. Misschien legt de groei een zwaardere druk op jouw tijd, belasting en energie en mag je een nieuwe balans vinden. Al deze groeistappen stellen je voor nieuwe uitdagingen en keuzes.

Elk jaar heb ik slechts voor een klein aantal ondernemers ruimte om hen individueel te begeleiden. Ik help je graag als je in deze fase van je bedrijf alles wat op je af komt niet alleen wilt doen.

samen werken aan jouw groei
met maandelijkse persoonlijke coaching

Als ervaren ondernemer, coach en mentor, die intuïtief én zakelijk is, begeleid ik je graag jouw eigen groei en de groei van je bedrijf mogelijk te maken. Ik help je zakelijke stappen te zetten, in alignment met jezelf, met de leiding van jouw eigen-wijsheid en met mijn kennis, ervaring en actiegerichte, concrete strategische adviezen die zich in mijn eigen praktijk en die van mijn klanten bewezen hebben. 

Deze individuele coaching is voor jou als je bedrijf groeit en je liever 1-op-1 aan jouw groei werkt dan in een groep 

Je kunt kiezen voor 6 maanden begeleiding of 12 maanden. We spreken elkaar 2 keer per maand (online) om je plannen te bespreken, strategieën uit te werken en je accountable te houden op je doelen en acties. Daarnaast krijg je toegang tot mijn uitgebreide online leeromgeving voor alle theorie, opdrachten en meditaties over business strategie en ondernemen in alignment en moeiteloosheid. 

de resultaten van mijn top level klanten

meer weten?

Wil je kijken of de top level coaching past bij wat jij zoekt?
Stuur mij dan een mail via marloes@marloeshalmans.com. Ik neem dan contact met je op om samen te kijken of het programma past bij wat je zoekt!

Marloes

Copyright © 2018 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans