MINDSET VOOR SUCCESVOL ONDERNEMEN
EVENT

13 juni 2019

er is zoveel meer mogelijk voor jou en je bedrijf!

Ontdek de eerlijke, vaak niet logisch voelende waarheden over succesvol ondernemen en pas ze toe zodat je je bedrijf tot een succes maakt, volgens jouw eigen definitie van succes.

Wil jij kiezen voor je dromen en succes in je bedrijf?

Maar voel je je overweldigd door alles wat je denkt te moeten doen en zie je niet wat groei nu van je vraagt?

Gun jezelf dan een dag waarop je vol stapt in de bereidheid te kiezen voor jouw dromen en succes. Positieve energie en praktische inzichten ontvangt die je direct helpen succesvoller te ondernemen.

Een dag waarin je je losmaakt uit de dagelijkse toestanden in je bedrijf, zodat je jezelf, net als alle succesvolle ondernemers doen, de tijd gunt te werken aan je bedrijf.

de waarheid over wat succesvol ondernemen van je vraagt

Er wordt zoveel informatie gedeeld over succesvol ondernemen. Maar wat je denkt of wordt gezegd over succesvol ondernemen blijkt niet per se waar. Ik zie dat onze verwachtingen over succesvol ondernemen en daarmee de verwachtingen aan onszelf lang niet altijd kloppen en zullen leiden tot succes.

Jouw bedrijf tot een (groter) succes maken vraagt, zo mocht ik ervaren in 10+ jaar ervaring in het ondernemen,  een aantal dingen die niet altijd logisch voelen.

Wanneer je je energie en acties richt op wat je denkt dat tot succes leidt terwijl het dat niet doet, verspil je tijd en energie. Wat zou er gebeuren als je die tijd en energie richt op wat je werkelijk verder brengt?

wil jij weten wat je nu kunt doen om te groeien?
Dan wil je dit event niet missen!

13 juni – 10 tot 17 uur
‘t Boordhuys – Nuenen

€ 249

Na deze dag zul je niet meer hetzelfde kijken naar je bedrijf en jezelf. En dat is precies wat je nodig hebt als je verder wilt groeien.

Ik ben Marloes Halmans.

Sinds 2007 bouwde ik 2 succesvolle bedrijven op. Eerst een bureau in loopbaancoaching, The Happy at Work Agency. Vandaag de dag werkt een team van loopbaancoaches met de methodiek die ik in dit bedrijf ontwikkelde. Sinds 2015 werk ik als businesscoach en help ik ondernemers om hun droombedrijf te bouwen en laten groeien.

Ik schrijf als vaste columnist voor NRC en gaf trainingen op business schools Nyenrode en Tias.  Ik werkte met honderden klanten die ik hielp hun bedrijf te bouwen en laten groeien waarbij ik altijd businessstrategie combineer met luisteren naar je intuïtie.

Steeds scherper zag ik wat succesvol ondernemen echt van jou en mij als ondernemers vraagt. Het voelt niet altijd logisch. En juist daarom is het belangrijk voor mij dat jij het hoort van iemand die het in de praktijk gezien en ervaren heeft.

Graag deel ik op dit event wat je bedrijf werkelijk verder zal brengen. Dit event is voor jou als je bereid bent uit te dagen wat je dacht dat waar was en met nieuwe ogen wilt kijken naar jezelf en je bedrijf.

RESERVEER JOUW PLEK!

Deze dag zal ik je enorm uitnodigen persoonlijk leiderschap te nemen over je leven en bedrijf.
Ben je daar klaar voor?

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans