Groeien naar jouw next level begint hier

Als je klaar bent om groter te dromen en doen.

Ben jij ondernemer met een sterke missie?
Weet en voel je: dit is wat ik te doen heb?
Ben je klaar om in de grootsheid van je plannen en dromen te stappen?

Ook als je het stiekem spannend vindt en af en toe een stemmetje in je hoofd nog zegt:
wie ben je om dit te doen?

Dan ben ik voor het droombedrijf next level MASTERMIND programma op zoek naar jou!

Een jaarprogramma met persoonlijke coaching en mentoring. Plus een betrokken en eerlijke mastermind groep van gelijkgestemde ondernemers.

 

 

Jij hebt een sterke missie.


Je bent als ondernemer al een tijdje bezig maar voelt dat er meer in je bedrijf en in jou zit dan er nu uit komt.

Je bent toe aan de volgende stap.

Je wilt bijvoorbeeld je focus en aanbod aanscherpen. Leren hoe je meer verbinding met klanten maakt, op een integere manier marketing toepast en hoe je je aanbod lanceert.  Je wilt je bedrijf serieus naar the next level brengen.

En je wilt het niet alleen doen.

Je wilt hulp van een ervaren ondernemer die je laat ontdekken hoe jij slimme business strategieën op een integere manier toe kunt passen.

En je wilt je omringen met een groep gelijkgestemde ondernemers die je supporten, toejuichen, opvangen als het tegenzit, ideeën en oplossingen aandragen en eerlijke feedback geven en hun eigen ervaringen met je delen.

Je leert hoe je strategischer gaat werken om te groeien naar jouw next level zonder bij jezelf verwijderd te raken.

Samen brengen we jouw bedrijf naar jouw next level!

Ik ben Marloes Halmans.

Eigenaar van loopbaancoachingbureau The Happy at Work Agency en mentor voor ondernemers die met succes vanuit hun hart willen ondernemen.

Ik ben mijn carrière begonnen in de investeringswereld, strategy consulting en commerciële zakelijke omgevingen. Maar ik ontdekte al snel dat die zakelijke en commerciële manier van ondernemen slechts één kant van succes is.

Zodra ik in 2007 voor mezelf begon, besefte ik al snel dat je intuïtie, mindset en je gevoel volgen cruciaal zijn als je met veel meer moeiteloosheid wilt bereiken waar je naar verlangt.

 

Wat ik leerde over succesvol ondernemen vanuit je hart

Ik heb inmiddels honderden mensen begeleid naar werken en ondernemen vanuit hun hart. Ik heb trainingen gegeven op business schools Tias en Nyenrode en Fontys hogescholen.

Als expert bijgedragen aan artikelen in Het Financiële Dagblad, Flair, Intermediair, NRC next en Viva en schrijf als vaste columnist voor NRC carrière. Ik doe zelf geen loopbaantrajecten meer maar heb een geweldig team van coaches gevormd die voor mijn loopbaanbureau werken.

Ik gun mezelf ook elk jaar een mentor.

Succesvolle ondernemerscoaches die net als ik vanuit hun hart werken.
En van hen leerde ik, dat hoeveel succes zij ook hebben, hoe hoog hun omzet ook, ook zij zich nog regelmatig onzeker voelen.

Ze kiezen er echter voor om ondanks dat in hun grootsheid te stappen
en te dóen waarvoor ze hier zijn én datgene te doen dat nodig is om te groeien.

Ondernemers die vanuit hun hart een succesvol bedrijf bouwen, combineren business strategie met vertrouwen op hun intuïtie.

Ze begrijpen dat er geen short cut naar succes is. Succesvol ondernemen is een kwestie van mouwen opstropen en DOEN. Maar dat betekent niet dat je jezelf over de kop moet werken of dingen moet doen die niet bij je passen.

Ben jij er klaar voor om samen met mij het werk te doen wat nodig is om naar jouw next level te groeien?

 

DE KRACHT VAN EEN MASTERMIND GROEP

Ondernemen hoef je niet alleen te doen!

Zelf omring ik me elk jaar met een groep ondernemers aan wie ik me kan optrekken. Samen tillen we elkaar op, juichen we elkaars succes toe, denken we in mogelijkheden en dragen we oplossingen en creatieve ideeën aan zodat we met positiviteit en vertrouwen blijven ondernemen en onze bedrijven laten groeien.

Ik ken de kracht van een goede mastermindgroep. Die gun ik jou ook. Daarom werk je naast 1-op-1 met mij ook samen met een groep collega ondernemers. Voor de maandelijkse mastermindcalls werk je in een kleiner subgroepje van maximaal 6 ondernemers. Zo is er echt veel tijd en aandacht voor jouw persoonlijke vragen en plannen en kan ik echt specifieke en individuele adviezen en coaching aan je geven die jouw bedrijf naar de next level helpen te groeien.

Marije heeft nu keer op keer volle trainingen

Jitske heeft veel meer plezier en meer omzet terwijl ze veel minder hard werkt

Esther komt sneller met aanbod naar buiten en krijgt er direct klanten voor

In dit programma neem ik je mee in een geweldige vibe van dromen, geloven, durven en doen!

We werken met een online leeromgeving waarin je uitgebreide videolessen, stappenplannen, flows en templates vindt. De lessen zijn verdeeld over 4 heldere modules: dromen, geloven, durven en doen.

Dromen

Je verbinden met je verlangens en je visie scherp krijgen

Geen enkele ondernemer kan groeien als hij geen duidelijk beeld heeft van wat hij werkelijk wil bereiken. In deze module werk je aan de hand van een krachtige visualisatie en opdrachten jouw visie voor jouw bedrijf uit. Dat is de basis van je strategische plan dat we samen in je Strategie Sessie maken.

Geloven

Je intuïtie versterken en leren werken met de Wet van Aantrekking

Moeiteloos en in flow ondernemen gaat vanzelf als je je verbindt met jouw eigen wijsheid. In deze module leer je op hele aardse en concrete manier hoe je nog beter in afstemming op jezelf kunt handelen en vanuit je intuïtie gave dingen creëert en keuzes maakt.

Durven

Onderzoeken wat je tegenhoudt en de weg vrij maken

Onderzoeken welke overtuigingen je belemmeren om jouw droombedrijf neer te zetten. Met diverse opdrachten en verhelderende video’s maak je de weg vrij voor jouw groei naar jouw next level.

Doen

Business strategie to the max! Leer strategisch werken voor meer resultaat

Dit is de grootste module en hier duiken we volop in tijdens het programma! Zonder actie geen resultaat! Je leert slimme strategieën voor lanceren, emailmarketing, samenwerking met affiliates, verkoopgesprekken voeren, je aanbod beter positioneren en het doorgronden van jouw ideale klanten. Met veel voorbeelden, best practices en heldere uitleg leer je je business strategisch te laten groeien.

structuur en persoonlijke begeleiding

De leeromgeving bied je een schat aan informatie die je normaal gezien in verschillende losse trainingen zou moeten kopen. Ik wil je graag zo compleet mogelijke kennis bieden waarin alle cruciale strategieën die je helpen jouw bedrijf naar jouw next level te brengen aan bod komen.

Je krijgt direct toegang tot alle lessen in de leeromgeving zodat je er op jouw tempo doorheen kunt werken. Je toegang blijft zonder einddatum geldig zolang de leeromgeving bestaat.

Ik houd je graag accountable en bij de les!

Je start jouw jaar met een 1-op-1 strategiesessie met mij (online).

Daarin maken we je doelen helder en werken we een strategie uit waar je de komende 12 maanden aan werkt om je bedrijf te laten groeien. Gedurende het jaar houden ik en je mastermind group je accountable aan je doelen en helpen we je om stappen te blijven zetten. Elke week op maandag ontvang je een accountability mail. En in de Doorpak Dagen bereik je meer dan je normaal in je eentje doet.

Veel klanten merken dat al direct bij de start van hun programma dit tot grotere resultaten leidt dan ze hadden vermoed. Super tof! Dat is het effect van de groepsenergie die meteen zijn werk doet! Whoop!

In de groepsmastermindcalls kun je jouw individuele vragen stellen en ook in de live mastermind-retraites deel ik aanvullende kennis en strategieën, toegespitst op jouw persoonlijke situatie, zodat je steeds die kennis krijgt die jou van maand tot maand verder brengen in je groei.

je kunt op elk gewenst moment starten!

Wil je graag overleggen of het programma bij je past? Ik bel je graag!
Stuur dan een email naar support@marloeshalmans.com.

een combinatie van retraites, masterminds
en 1-op-1 coaching

12 maands mentorprogramma met mastermind groep
DIT KRIJG JE:

  • Toegang tot de online leeromgeving zonder einddatum
  • 12 maanden toegang tot de Facebook groep voor dagelijks contact: delen van je inzichten, voortgang en plannen, stellen van vragen en accountability!
  • Elke maand een groepsmastermind call (online via Zoom) met Marloes in een kleine groep van maximaal 6
  • Elke maand een online afstem-moment via Facebook live voor reflectie en bezinning stay aligned!
  • Gemiddeld elke 6-8 weken een online Doorpak Dag: samen met je mastermind buddies en Yvonne  werk je aan je plannen en projecten. In de ochtend zetten jullie samen een intentie en richt je je energie zodat je meer focus vindt. Daarna werk je op je eigen plek zelfstandig aan jouw plannen 
  • Elk kwartaal (4x) een 2-daagse training retraite in Zuid-Limburg met Marloes en masterminden met je groep (inclusief lunches, reis- en verblijfskosten niet inbegrepen)
  • Elk kwartaal een individueel coachgesprek (online via Zoom), waarvan 1 Strategie Sessie bij de start van jouw jaar om met heldere doelen en een doordacht plan van start te gaan

Investering

900

per maand voor 12 maanden
of bespaar €1800 door in 1x te betalen €9000

 

doorpak dagen worden begeleid door YVONNE

Yvonne Dam

Als je werkt aan groei van je bedrijf en het werken met klanten daarnaast ook door gaat, is het lastig tijd te maken om door te pakken op plannen.  Yvonne is voor mij een groot voorbeeld:  ze weet als geen ander van het leven te genieten en er is niemand die ik ken die het belang van successen vieren meer erkent en een plek geeft in haar leven en ondernemerschap dan zij. Dat is zelfs wat zij ook mij en ons team voortdurend voorleeft! Yvonne’s kracht zit erin jou te helpen productiever en efficiënter te werken mét behoud van je flow. Te zien hoe je prioriteit blijft geven aan wat voor jou en jouw bedrijf belangrijk is, zodat je bedrijf groeit en je daarmee ook alles wat in je privéleven belangrijk voor je is mogelijk blijft maken. Yvonne heeft jarenlang in de consultancy gewerkt voordat ze zelfstandig verder ging als coach voor ambitieuze, succesvolle én superdrukke ondernemers en ondernemende types. Omdat het stilstaan en vieren van je successen zo’n belangrijk element is van groeien in moeiteloosheid, ben ik ontzettend blij dat Yvonne deze Doorpak Dagen begeleidt Ze deelt met liefde en de voor haar  zo kenmerkende focus op positiviteit haar kennis en ervaring met jou!

 

je kunt op elk gewenst moment starten!
plan een telefonischE afspraak

Graag nodig ik je uit voor een telefonische afspraak. Ik luister graag naar je situatie, behoeften en verlangens voor je bedrijf en we overleggen of het programma bij je past en wanneer je wilt starten.
Ik kijk ernaar uit je te mogen spreken!

Stuur een email naar support@marloeshalmans.com en we nemen contact met je op!

 

Dit programma past bij jou als je je wilt omringen met positief ingestelde ondernemers met een “can do” mentaliteit die het beste uit zichzelf en hun bedrijf willen halen en bereid zijn daarvoor het werk te doen, terwijl ze dichtbij zichzelf blijven.

SAMULA MESCHER

Als mensen mij vragen waarom ik voor Marloes koos (er zijn namelijk zoveel business coaches) antwoord ik altijd: omdat ze het zakelijke zo mooi koppelt met het intuitieve. Ik ben zelf heel erg van de actie en concrete stappen zetten! Bij Marloes zag ik die mannelijke energie van creëren, actie en stappen zetten, gevoed door de vrouwelijke energie van intuïtie. Marloes is een ontzettend betrokken mentor die er voor je is om met je mee te juichen als er mooie dingen gebeuren maar ook om je een hart onder de riem te steken als het even niet lekker gaat. Mijn deelname aan dit programma leverde steeds nieuwe ideeën op, zorgde voor meer vertrouwen en positieve energie. De kennis in de online leeromgeving zorgt ervoor dat ik veel bewuster en strategischer mijn ideeën omzet in concrete acties en om mijn klanten te bereiken en zichtbaarder te worden. Juist op dit strategische stuk doe en durf ik door het programma zoveel meer! Zonder daarbij dingen te doen die eigenlijk niet bij me passen. Kortom… het Next Level programma heeft mij een vliegwiel in mijn ondernemerschap gegeven!

carin smeets

Ik moet eerlijk zeggen dat ik in eerste instantie schrok van de investering voor dit programma.  Achteraf denk ik dat ik te zeer nadacht over wat anderen hiervan zouden denken. Toen ik nadacht wat ik er zelf echt van vond, zag ik: k was het waard, ik zag me zelf als belangrijk, ik gunde het mijzelf, ik voelde dat ik dit “moest”  gaan doen. Door mijn deelname aan dit programma durf en doe ik veel meer dan wat ik voorheen deed. Mijn ontwikkeling gaat met sprongen vooruit en het is ontzettend gaaf om zo te mogen groeien. Er gaat heel veel positieve energie rond in de mastermind groep. Marloes helpt je met haar kennis en met haar invoelend vermogen om alles op een rijtje te krijgen. De sessies met Marloes zijn eigenlijk onbetaalbaar. Hier haal je zoveel uit. Met Marloes en de groep samen kom je in een flow en voor je het weet ben je weer stappen verder met je bedrijf.”

Wil je me spreken om te zien of de Next Level Mastermind voor jou de juiste keuze is?

Mail support@marloeshalmans.com dan maken we een belafspraak! Ik kijk ernaar uit je te mogen spreken!

Copyright © 2018 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans