Moeitelozer groeien door te ondernemen in Alignment begint hier

Als je klaar bent om groter te dromen en doen
zonder harder te gaan werken

Ben jij ondernemer met een sterke missie?
Weet en voel je: dit is wat ik te doen heb?
Ben je klaar om in de grootsheid van je plannen en dromen te stappen?

Terwijl je leert stappen in de stroom die alignment en vertrouwen brengen?

Ben je bereid nieuwe dingen te ontdekken over hoe succesvol ondernemen werkelijk werkt?
Het “onmogelijke” te challengen en te leren hoe je vanuit ontspanning en alignment veel meer bereikt in je bedrijf?

Dan ben ik voor het next level mentor programma op zoek naar jou!

Een 6 maanden coachtraject met persoonlijke coaching plus een betrokken mastermind groep van gelijkgestemde ondernemers

 

 

Succesvol ondernemen gaat niet meer over “wat je moet doen” maar over “wie en wat je moet zijn”.

Je bent toe aan de volgende stap.  Je wilt je bedrijf serieus naar the next level brengen maar voelt ook dat alles wat je al geleerd hebt over strategisch ondernemen alléén niet genoeg is.

Je hebt het gevoel dat je juist heel hard gaat werken of teveel vanuit je hoofd gaat ondernemen als je strategischer gaat werken.

Het levert je óf alsnog niet de resultaten op die je wenst, óf je wordt er echt serieus niet blij van!

Herken je dat?

Ik kan er heel veel woorden aan vuil maken maar eigenlijk is het heel simpel:

Succedvol ondernemen vraagt vooraleerst dat je DOET wie je werkelijk bent.

Dat je leert luisteren naar jouw innerlijke leiding.

Dat je de moed hebt om die te volgen, los te laten wat je denkt dat moet en vanuit alignment je keuzes maakt.

Dat je BENT in plaats van DOET.

En dáár vervolgens strategische acties aan verbindt.

Alignde en congruentie keuzes + bewuste strategische acties = groei en meer geluk in je bedrijf en leven!

Voilà! That’s it.

En als je graag wilt leren hoe dit voor jou en jouw bedrijf werkt, ben je van harte welkom in het Next Level programma!

 

Je leert hoe je strategischer gaat werken vanuit alignment. Zodat je groeit zonder bij jezelf verwijderd te raken.

Ik ben Marloes Halmans.

Eigenaar van loopbaancoachingbureau The Happy at Work Agency en mentor voor ondernemers. Ik ben mijn carrière begonnen in de investeringswereld, strategy consulting en commerciële zakelijke omgevingen. Maar ik ontdekte al snel dat die zakelijke manier van ondernemen niet is wat het lijkt.

Zodra ik in 2007 voor mezelf begon, besefte ik al snel dat je intuïtie, mindset en je gevoel volgen cruciaal zijn als je met veel meer moeiteloosheid wilt bereiken waar je naar verlangt. En door te praten met de succesvolle ondernemers met wie ik in loondienst mocht werken ontdekte ik dat zij zonder uitzondering hun intuïtie voorop hadden gesteld in hun weg naar succes. Er zit meer feminine energy in de traditionele zakenwereld dan de meeste mensen vermoeden! Trust me on that!

Sinds ik in 2019 naar Frankrijk verhuisd ben, voel ik dat mijn werk weg mag van het traditionele business coachen.  Of eigenlijk: dat ik nog openlijker ervoor mag uitkomen dat mijn werk gaat over die feminine energy terug brengen in hoe we ondernemen!

Mijn opdracht is om juist nóg dieper te gaan in het voorleven en overbrengen dat kiezen voor alignment groei zal brengen in je bedrijf en geluk in je leven.

Sinds 2015 werk ik met mijn klanten vooral hier aan. Vermomd als business coach. 🙂  

De transformaties die mijn klanten maken zijn enorm. Soms heeft dat in eerste instantie veel impact op hoe ze in het leven en hun bedrijf staan. Waarna ze vervolgens door slimme strategische keuzes en een slim opgebouwd bedrijf, de resultaten mogen zien die ze in de jaren daarvoor met hard werken of worstelen probeerden te bereiken.

 

Wat ik leerde over succesvol ondernemen 

Ik heb inmiddels honderden mensen begeleid naar moeitelozer ondernemen. Ik heb trainingen gegeven op business schools Tias en Nyenrode en Fontys hogescholen. Als expert bijgedragen aan artikelen in Het Financiële Dagblad, Flair, Intermediair, NRC next, Quest psychologie en Viva en schrijf als vaste columnist voor NRC carrière. Ik doe zelf geen loopbaantrajecten meer maar mijn team en ik hebben inmiddels andere coaches opgeleid in Nederland, de UK en Israël om met de door mij ontwikkelde methodiek te werken.

Hoe ik hier gekomen ben?

Niet door een uitgestippeld dichtgetimmerd business plan. Ook niet met enorme investeringen trouwens.

Ik ontdekte dat de belangrijkste factor in het bereiken van wat je werkelijk wilt, je innerlijke leiding is.  Je buikgevoel volgen en niet teveel twijfelen daaraan.

Als je daar vervolgens solid business knowledge, bewezen strategieën en de kennis en wijsheid van ervaren succesvolle ondernemers aan toevoegt, zie je jezelf ineens op een plek staan waar je nooit van durfde dromen.

Ondernemers die vanuit plezier een succesvol bedrijf bouwen, combineren business strategie met vertrouwen op hun intuïtie.

 

Ze begrijpen dat er geen short cut naar succes is. Succesvol ondernemen is een kwestie van mouwen opstropen en DOEN. Maar dat betekent niet dat je jezelf over de kop moet werken of dingen moet doen die niet bij je passen.

Het gaat erom dat je jouw energie richt op wat werkelijk het verschil maakt.
En dat je leert om meer toe te laten zodat je jouw succes niet tegenhoudt.

Ben jij er klaar voor om samen met mij het werk te doen wat nodig is om naar jouw next level te groeien?

 

DE KRACHT VAN EEN MASTERMIND GROEP

Ondernemen hoef je niet alleen te doen!

Ik ken de kracht van een goede mastermindgroep. Die gun ik jou ook. Daarom werk je naast 1-op-1 met mij ook samen met een groep collega ondernemers. Er is veel tijd en aandacht voor jouw persoonlijke vragen en plannen en zodat ik je individuele adviezen en coaching kan geven.

Marije heeft nu keer op keer volle trainingen

Jitske heeft veel meer plezier en meer omzet terwijl ze veel minder hard werkt

Sille vond focus in haar aanbod en vulde razendsnel haar membership en event

Esther komt sneller met aanbod naar buiten en krijgt er direct klanten voor

Leer hoe je vanuit alignment glashelder ziet waar je heen wilt en hoe je daar komt. 

We werken met een online leeromgeving waarin je uitgebreide videolessen, stappenplannen, flows en templates vindt. De lessen zijn verdeeld over 4 heldere modules: dromen, geloven, durven en doen.

Dromen

Je verbinden met je verlangens en je visie scherp krijgen

Geen enkele ondernemer kan groeien als hij geen duidelijk beeld heeft van wat hij werkelijk wil bereiken. In deze module werk je aan de hand van een krachtige visualisatie en opdrachten jouw visie voor jouw bedrijf uit. Dat is de basis van je strategische plan dat we samen in je Strategie Sessie maken.

Geloven

Je intuïtie versterken en leren werken met de Wet van Aantrekking

Moeiteloos en in flow ondernemen gaat vanzelf als je je verbindt met jouw eigen wijsheid. In deze module leer je op hele aardse en concrete manier hoe je nog beter in afstemming op jezelf kunt handelen en vanuit je intuïtie gave dingen creëert en keuzes maakt.

Durven

Onderzoeken wat je tegenhoudt en de weg vrij maken

Onderzoeken welke overtuigingen je belemmeren om jouw droombedrijf neer te zetten. Met diverse opdrachten en verhelderende video’s maak je de weg vrij voor jouw groei naar jouw next level.

Doen

Business strategie to the max! Leer strategisch werken voor meer resultaat

Dit is de grootste module en hier duiken we volop in tijdens het programma! Zonder actie geen resultaat! Je leert slimme strategieën voor lanceren, emailmarketing, samenwerking met affiliates, verkoopgesprekken voeren, je aanbod beter positioneren en het doorgronden van jouw ideale klanten. Met veel voorbeelden, best practices en heldere uitleg leer je je business strategisch te laten groeien.

structuur en persoonlijke begeleiding

Je krijgt direct toegang tot alle lessen in de leeromgeving zodat je er op jouw tempo doorheen kunt werken. Je toegang blijft zonder einddatum geldig zolang de leeromgeving bestaat.

Ik houd je graag accountable en bij de les!

In de eerste individuele strategie sessie en de tweede individuele coachingsessie maken we je doelen helder en werken we een strategie uit waar je aan werkt. Elke maand spreken we elkaar in een groepscall. Elke week op maandag ontvang je een accountability mail. En in de Doorpak Dagen bereik je meer dan je normaal in je eentje doet.

Veel klanten merken dat al direct bij de start van hun programma dit tot grotere resultaten leidt dan ze hadden vermoed. Super tof! Dat is het effect van de groepsenergie die meteen zijn werk doet! Whoop!

6 maands mentorprogramma MET TWEE retraites, mastermind groepscalls en 1-op-1 coaching

DIT KRIJG JE:

  • Toegang tot de online leeromgeving zonder einddatum
  • 6 maanden toegang tot de Facebook groep voor dagelijks contact: delen van je inzichten, voortgang en plannen, stellen van vragen en accountability!
  • Elke maand een groepsmastermind call (online via Zoom) met Marloes in een kleine groep van maximaal 6
  • Regelmatig een online afstem-moment via Facebook live voor reflectie en bezinning stay aligned!
  • Elke 6 weken een online Doorpak Dag: samen met je mastermind buddies en ons werk je aan je plannen en projecten. In de ochtend zetten jullie samen een intentie en richt je je energie zodat je meer focus vindt. Daarna werk je op je eigen plek zelfstandig aan jouw plannen
  • Twee training retraites in een prachtige boerderij met sauna in Zuid-Limburg met Marloes en de groep. (incl. maaltijden en overnachtingen). De eerste retraite is van 6 t/m 9 april.  De tweede retraite is van 22 t/m 25 juni
  • Twee individuele coachgesprekken via Zoom of Whatsapp bellen met Marloes
Investering
1500 € per maand
of bespaar 1500 en betaal in 1 keer 7500 €
(excl. btw)

BELANGRIJKE DATA!

Startdatum 6 april tijdens de eerste retraite. Alleen de data van de twee live retraites staan op dit moment vast. Zorg dat je die vast checkt en reserveert als je graag mee wilt doen!

6 t/m 9 april

22 t/m 25 juni

Wanneer je om welke reden ook niet live aanwezig kunt zijn, wordt het trainingsgedeelte van de retraite gelivestreamd in de Facebook groep.

Inge claimde haar gave en verkocht binnen korte tijd meerdere keren haar grootste traject ooit

INGE SPANJAARD

Toen ik besloot in de Next Level te stappen was ik 3 jaar op weg met mijn onderneming. Ik had klanten maar veranderde regelmatig mijn aanbod en finetunede mijn doelgroep omdat ik meer wilde bieden en daarvoor niet de juiste manier kon vinden. Toen ik Marloes sprak op een businessevent brak ik in tranen uit. Ik wilde zooo graag dat ik met mijn bedrijf verder kwam dan waar ik nu stond. Het voelde alsof ik al een half jaar in de mist rondliep zonder te weten wat ik nu echt kon brengen, wat mij onderscheidde van andere coaches. In ons eerste coachgesprek in het traject prikte ze direct door de mist heen en liet mij inzien dat ik mezelf kleinhield door sociaal gewenst aanbod te creëren. En als ik iets niet ben dan is het normaal! Ik durfde niet te claimen dat ik anders was naar mijn klanten toe. Mijn spirituele kant hield ik keurig verborgen in mijn aanbod en verhaal naar buiten toe. Marloes daagde me uit om te gaan vertellen wat ik écht kon en deed en mijn unieke talent te claimen. En daar zat de sleutel voor mij. Durven uitkomen voor mijn gave en dat in te zetten om vrouwen te helpen in mijn bedrijf voelde als een bevrijding. Ik kon eindelijk vrijuit mijn mening delen over wat ik om me heen zie gebeuren. Ik maak nu zichtbaar waar ik in geloof en hoef me niet meer in te houden naar de vrouwen met wie ik wil werken. Binnen enkele weken na de start van ons coachtraject verkocht ik hierdoor direct een aantal keren mijn nieuwste grootste traject. Door het vertrouwen van Marloes kon ik mijn big leap maken naar Female Empowerment Revolutionist. Door middel van Reset Healing behandelingen en Healing trajecten bevrijd ik vrouwen van fysieke en emotionele stress. Hierdoor hebben ze weer de energie en weerbaarheid om keuzes te maken en vanuit hun Vrouwelijke Kracht te leven. De toekomst waarin vrouwen en mannen naast elkaar Krachtig ZIJN is in aantocht en ik sta klaar voor iedere vrouw die klaar is om haar plek daarin te claimen. 

HET PROGRAMMA START 6 APRIL

 

Dit programma past bij jou als je je wilt omringen met positief ingestelde ondernemers met een “can do” mentaliteit die het beste uit zichzelf en hun bedrijf willen halen en bereid zijn daarvoor het werk te doen, terwijl ze dichtbij zichzelf blijven.

SAMULA MESCHER

Als mensen mij vragen waarom ik voor Marloes koos (er zijn namelijk zoveel business coaches) antwoord ik altijd: omdat ze het zakelijke zo mooi koppelt met het intuitieve. Ik ben zelf heel erg van de actie en concrete stappen zetten! Bij Marloes zag ik die mannelijke energie van creëren, actie en stappen zetten, gevoed door de vrouwelijke energie van intuïtie. Marloes is een ontzettend betrokken mentor die er voor je is om met je mee te juichen als er mooie dingen gebeuren maar ook om je een hart onder de riem te steken als het even niet lekker gaat. Mijn deelname aan dit programma leverde steeds nieuwe ideeën op, zorgde voor meer vertrouwen en positieve energie. De kennis in de online leeromgeving zorgt ervoor dat ik veel bewuster en strategischer mijn ideeën omzet in concrete acties en om mijn klanten te bereiken en zichtbaarder te worden. Juist op dit strategische stuk doe en durf ik door het programma zoveel meer! Zonder daarbij dingen te doen die eigenlijk niet bij me passen. Kortom… het Next Level programma heeft mij een vliegwiel in mijn ondernemerschap gegeven!

carin smeets

Ik moet eerlijk zeggen dat ik in eerste instantie schrok van de investering voor dit programma.  Achteraf denk ik dat ik te zeer nadacht over wat anderen hiervan zouden denken. Toen ik nadacht wat ik er zelf echt van vond, zag ik: k was het waard, ik zag me zelf als belangrijk, ik gunde het mijzelf, ik voelde dat ik dit “moest”  gaan doen. Door mijn deelname aan dit programma durf en doe ik veel meer dan wat ik voorheen deed. Mijn ontwikkeling gaat met sprongen vooruit en het is ontzettend gaaf om zo te mogen groeien. Er gaat heel veel positieve energie rond in de mastermind groep. Marloes helpt je met haar kennis en met haar invoelend vermogen om alles op een rijtje te krijgen. De sessies met Marloes zijn eigenlijk onbetaalbaar. Hier haal je zoveel uit. Met Marloes en de groep samen kom je in een flow en voor je het weet ben je weer stappen verder met je bedrijf.”

Wil je me spreken om te zien of het Next Level  programma voor jou de juiste keuze is?

Vraag een focus gesprek aan via de knop hieronder. Ik kijk ernaar uit je te mogen spreken!

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans