ondernemen in overvloed en flow begint hier

Wil je meer in flow ondernemen en overvloed toelaten in je bedrijf?

gun jezelf dan de
training ondernemen in overvloed

Vol enthousiasme ben je ooit met je bedrijf gestart.

Je verlangt ernaar dat je het verschil mag maken waarvan je voelt dat het de bedoeling is voor jou.

Om jouw droombedrijf tot een succes te maken werk je bewust aan je bedrijf: je website, maillijst, je bent actief zijn op social media, je netwerkt en zorgt dat je zichtbaar bent.

Naast al deze belangrijke dingen kun je iets toevoegen dat in mijn ogen alle succesvolle ondernemers doen.

Lang niet elke succesvolle ondernemer zal er open over zijn.
Zelf heb ik deze kant van mijn manier van ondernemen ook niet altijd zo openlijk gedeeld als nu. Uit angst dat mensen me zweverig zouden vinden.

Tot ik ontdekte dat alle succesvolle ondernemers die mijn mentor zijn geweest de afgelopen jaren óók hiermee werkten. En dat het, net als bij mij, de werkelijke reden was van het succes, maar vooral: de moeiteloosheid die zij ervaren in het ondernemen.

Het mooiste is dat deze informatie helemaal niet ingewikkeld of zweverig is!

Het enige dat je hoeft te doen is de 3 fundamentele principes begrijpen en ontdekken hoe jij ze kunt toepassen in jouw bedrijf.

Leer de 3 principes van Ondernemen in flow en overvloed te begrijpen en toe te passen

Je leert:
  • Wat essentieel is om als eerste te weten vóór je overvloed kunt toelaten in je bedrijf
  • Op welke manier veel ondernemers overvloed onbewust tegenhouden en wat je wilt doen om de deur hiervoor wagenwijd open te zetten
  • Hoe je bewust kunt afstemmen op en daarmee creëren wat je wilt bereiken en waar je naar verlangt. Ook als je dit nog nooit eerder hebt gedaan
  • Wat je kunt en wilt toevoegen aan alles wat je nu al doet, zoals werken met een afstemdagboek, om te zorgen dat jouw afstem-rituelen veel meer effect hebben
  • Welke cruciale stap je wilt zetten, hoe onnatuurlijk die in het begin ook kan voelen, om ervoor te zorgen dat je overvloed volledig kunt toelaten

Ik ben Marloes Halmans.

Eigenaar van loopbaancoachingbureau The Happy at Work Agency en mentor voor ondernemers. Overvloed en flow stromen in mijn bedrijven. Zonder dat ik daarvoor keihard moet werken.

Ik ben mijn carrière begonnen in de investeringswereld, strategy consulting en commerciële zakelijke omgevingen. Maar ik ontdekte al snel dat die zakelijke en commerciële manier van ondernemen slechts één kant van succes is.

Zodra ik in 2007 voor mezelf begon, besefte ik al snel dat je intuïtie, mindset en je gevoel volgen cruciaal zijn als je met veel meer moeiteloosheid en ontspanning wilt bereiken waar je naar verlangt. Later verdiepte ik me in de universele principes zoals de Wet van Aantrekking die de meeste mensen wel kennen, en ging ik daar actief mee werken om mijn bedrijven verder te laten groeien.

Overvloed en succes gaan voor mij over zoveel méér dan financieel succes.

Lang niet elke financieel succesvolle ondernemer ervaart geluk en flow. En niet voor iedereen is financiële rijkdom het hoogste doel. En dat hoeft ook niet.

Ik geloof dat je hier bent om met je talenten het verschil te maken. Dat je jouw eigen weg mag vinden die je in staat stelt te doen waarvoor je hier bent. Waarbij er een voor jou perfecte balans is tussen geven en ontvangen.

Ik gun het elke ondernemer deze fundamentele kennis over overvloed en flow toelaten te kennen en toe te passen in het ondernemen.

Naar mijn idee wordt deze informatie veel te weinig gedeeld in de businesswereld en vaak al helemaal niet op de plekken waar ondernemers ondersteund worden in hun groei. Daarnaast valt het me op dat wát er wel gedeeld wordt niet altijd toegankelijk of praktisch en concreet toepasbaar genoeg is voor ondernemers.

Daarom heb ik deze training voor je gemaakt.

In deze training ontdek je welke 3 fundamentele principes je wilt begrijpen en toepassen om overvloed, flow en succes in jouw bedrijf te laten stromen. Volgens jouw eigen definitie van succes en overvloed.

€ 95
Exclusief btw. Meld je aan en begin binnen 5 minuten!
“Marloes kan zo goed het vrouwelijke met het mannelijke principe van het ondernemen doen versmelten. Het was de eerste keer dat ik iemand ontmoette die daar zo openlijk over sprak en toepast in de bedrijfswereld. Vanaf de eerste video werd ik zo enthousiast en blij. “Yes, zo kan het ook, ik wist het!” Het meest waardevolle vond ik dat Marloes zo vanuit eigen ervaring sprak en dat het zo recht vanuit haar hart kwam. Wat ik zelf vanbinnen al wist hoorde ik nu verwoord en ik kon voelen dat Marloes dat echt heeft doorleeft. Het liet me nog meer geloven dat het ook moeiteloos kan, je hoeft je niet kapot te werken (want ik ben opgevoed met hard werken). Als je aangesloten bent op de stroom van overvloed, dan trek je ook overvloed aan. De training heeft me veel bevestiging gegeven en de moed om door te gaan met mijn plannen en bedrijf.”
Hilde Kestier
“Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet om de training “ondernemen in overvloed” te volgen. Ik volgde al eerder webinars over overvloed en de wet van aantrekking maar zelden keek ik er een echt uit. Meestal omdat ze of niet concreet genoeg voor me waren (zweverig) of ze pasten niet bij mijn beeld van overvloed (zo hoog mogelijke omzet bereiken).

Bijna was ik daarom niet aan deze training van Marloes begonnen omdat ik niet zat te wachten op weer een bussinesscoach die mij gaat vertellen hoe ik mijn omzet kan ver-tienvoudigen. Maar de stijl die Marloes uitstraalt maakte me nieuwsgierig. Een frisse combinatie van zakelijk inzicht, intuïtief ondernemen en zeggen waar het op staat, daar houd ik van.

De training hielp me om te ondernemen met gevoel, op mijn eigen, unieke manier. Dat Marloes hierin ook haar persoonlijke gevoel van overvloed deelt helpt mij enorm. Het is dus mogelijk om vanuit deze waarden te ondernemen en succesvol te zijn!

Sinds de training neem ik wekelijks de tijd om stil te staan bij de wensen die ik heb voor mijn praktijk en heb ik een flinke professionaliseringsslag gemaakt. Nu ik uitspreek welke dromen ik heb en waar ik heen wil met mijn praktijk is er veel in beweging gekomen. Ik groei met mijn praktijk, op mijn manier! Ik heb me aangesloten bij een beroepsorganisatie, heb mijn specialistische opleiding afgerond, ben een nieuwe gestart en nieuwe cliënten die precies passen bij mijn praktijk weten me te vinden!

Dus twijfel je, omdat je gruwelt van termen als “manifesteren” en wil je vooral jouw eigen unieke manier ontdekken om in overvloed te ondernemen? Dan is dit voor jou een prachtige kans! Wees gewaarschuwd, het zou zomaar eens kunnen gaan werken ;-)”

SANNE VAN HEUMEN
“Vol goede moed begon ik aan de training. Na 3 jaar aanmodderen wilde ik dan eindelijk gaan “shinen” en deze training was de weg. Maar dat liep toch even anders. De video’s en opdrachten raakten me diep. De opdrachten bij video 1 deed ik nog vol enthousiasme vol geloof dat ik de juiste weg bewandelde. Bij video 2 begon het te knagen en bij de 3e video zag ik in dat ik eigenlijk helemaal niet deed wat ik leuk vond. Ik besefte dat ik vooral even rust mocht nemen om op adem te komen. Langzaam aan kon ik mijn verlangens de ruimte te geven.

De training heeft me geinspireerd om mijn hart te volgen en daarin een krachtige keuze te maken: ik heb mijn bedrijf stopgezet en heb het over een andere boeg gegooid. Ik ben weer terug bij mijn originele idee, mijn droom, waarmee ik in 2013 besloot me te laten omscholen en heb mijn Gezond Leven Praktijk opgezet. Een website opgezet, een paar blogs geschreven, een weggever gemaakt. Ik had direct een flink aantal inschrijvingen op mijn mailinglist en 2 betalende klanten! Ik ben blij dat ik Marloes ben tegengekomen. Ze heeft me letterlijk wakker geschud, dichter bij mijzelf en mijn passie gebracht en ze geeft mij het vertrouwen dat het mij ook gaat lukken om te slagen met mijn bedrijf!”

CHARLOTTE TE GUSSINKLO
“Mijn droom die helder is geworden tijdens het volgen van deze training. Bij het kijken van de video’s en maken van de opdrachten bedacht ik dat schrijven voor mij erg fijn is en moeiteloos gaat. Daar heb ik veel over nagedacht. Dankzij de training heb ik eindelijk de stap durven zetten om een kinderboek uit te geven. Ik ben aan mijn manuscript gaan werken en heb snel een uitgever gevonden! Het is een voorleesboek en informatief boek over kinderen en adem oefeningen geworden. Ik ben zo blij dat het gelukt is!”
Sandra Konst

In deze training leer je de 3 essentiële principes voor overvloed concreet toe te passen in jouw bedrijf. Met toegankelijke en praktische werkboeken waarmee jij flow en overvloed toelaat en meer in vertrouwen en moeiteloosheid kunt ondernemen.

€ 95
Exclusief btw. Meld je aan en begin binnen 5 minuten!

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans