ondernemen als jouw zuiverste zelf begint hier

Wil je ondernemen op jouw voorwaarden en echt gaan voelen dat alles mogelijk is?

gun jezelf dan de training get real:
ondernemen als je zuiverste zelf

Ondernemen is leuk! Maar er komt ook veel bij kijken.

Voor je het weet ben je druk bezig met marketing, zichtbaar zijn, slimme strategieën en social media. Soms heb je het gevoel dat je van alles doet, maar ben je nog wel met de dingen bezig die jou blij maken?

Succes en geluk in je leven en bedrijf zijn niet afhankelijk van wat je doet en hoe hard je aan de weg timmert.

De kwaliteit van jouw leven van dag tot dag, en dus ook hoe gelukkig en tevreden jij bent met je bedrijf en je niveau van succes, worden bepaald door hoe jij je VOELT.

Ondernemers die succesvol ondernemen volgens hun EIGEN definitie van succes hebben twee belangrijke vaardigheden ontwikkeld: keuzes maken en hun regie nemen over hun gevoelens, wat er ook gebeurt.

In deze training deel ik opdrachten en visualisaties die voor jou glashelder maken welke keuzes jij op dit moment mag maken om op jouw voorwaarden te ondernemen.

En ik deel een aantal waardevolle strategieën voor persoonlijke groei die ik zelf dagelijks toepas om in overvloed en flow te blijven ondernemen en leven

In deze training:

  • Leer je de stem van je intuïtie te onderscheiden van de kritische stemmetjes van je hoofd of innerlijke criticus zodat je kunt ondernemen als je zuiverste zelf
  • Schrijf je jouw visie voor je bedrijf die je richting geeft en helpt betere keuzes te maken
  • Maak je glashelder waar jij als ondernemer naar op weg bent, zodat dit je de energie geeft om elke dag stappen te zetten om je dromen te bereiken
  • Zie je welke keuzes je mag maken om echt op jouw voorwaarden te ondernemen en voeg je de daad bij het woord
  • Ontdoe je je van alle censuur op wie je bent en hoe je je werkelijk wilt uiten en laten zien zodat je als je zuiverste zelf onderneemt
  • Leer je mijn persoonlijke succesvolle strategieën voor (persoonlijke) groei die je helpen meer regie te nemen bij alles dat je tegenkomt op je pad als ondernemer

Ik ben Marloes Halmans.

Eigenaar van loopbaancoachingbureau The Happy at Work Agency en mentor voor ondernemers. Overvloed en flow stromen in mijn bedrijven. Zonder dat ik daarvoor keihard moet werken.

Ik ben mijn carrière begonnen in de investeringswereld, strategy consulting en commerciële zakelijke omgevingen. Maar ik ontdekte al snel dat die zakelijke en commerciële manier van ondernemen slechts één kant van succes is.

Zodra ik in 2007 voor mezelf begon, besefte ik al snel dat je intuïtie, mindset en je gevoel volgen cruciaal zijn als je met veel meer moeiteloosheid wilt bereiken waar je naar verlangt.

Het belangrijkste dat ik ontdekte was dat ik alleen echt succesvol kon zijn, hoe je succes ook definieert, als ik oprecht voor 100% mezelf kon zijn als ondernemer. Want alleen als je voelt dat alles op zijn plek valt, en wat je in je bedrijf doet samenvalt met wie je werkelijk bent, kun je in mijn ogen oprecht succesvol zijn voor jezelf.

In deze training nodig ik je uit zo eerlijk mogelijk te zijn naar jezelf over hoe jij werkelijk wilt ondernemen.
Get real.

Deze training is een registratie van het Droombedrijf Event dat we destijds vanwege onverwacht heftige sneeuwval moesten cancelen en last minute besloten te livestreamen.

Er deden 70 ondernemers mee. Het werd een bijzondere dag met voor de deelnemers diepgaande inzichten die grote impact voor hen hadden. Velen van hen hebben direct nieuwe keuzes gemaakt en stappen gezet op de dag zelf, om nog meer als hun zuiverste zelf te ondernemen.

Wees voorbereid:
Deze training zal je enorm uitnodigen persoonlijk leiderschap te nemen over je leven en bedrijf.
Ben je daar klaar voor? 

“Ik had me enorm verheugd op het live event. Helaas gooide sneeuw roet in het eten. Althans daar leek het op. Door het event via een livestream te volgen, ontstond er iets bovenverwachting moois! Doordat ik nu alleen thuis zat, kon ik alles nog veel meer in me opnemen en verteren. Alsof de woorden van Marloes nog meer binnen kwamen. Ik heb echt mogen voelen hoe ik wil ondernemen! Hoe ik wil werken, met wie ik wil werken en waar ik me naartoe ga bewegen. Mijn grootste ‘strijd’ is doelen stellen. Dit helpt me heel erg om in beweging te komen. Voor even, want het gat van waar ik sta en waar ik naartoe wil voelt soms zo groot dat het me verlamt. Door Marloes haar kijk op het stellen van doelen die ze deelt in deze training ben ik daar nu anders, met meer mildheid naar gaan kijken. En ik voel weer het vuur om echt te gaan voor waar ik ten diepste naar verlang. Why not?! Wil jij echt gaan kijken, nee voelen hoe jouw droombedrijf eruit ziet? Ondernemen op een manier die echt bij jou past en gaan voelen dat het mogelijk is? Ik raad je echt aan om de training te volgen!
MArleen van ruymbeke-beeren
Ik volg op dit moment een opleiding die me aligned laat zijn en gaan met mijn missie. Maar ja, hoe breng je dat dat qua business in praktijk? Marloes volgde ik al een paar maanden en bij haar voel ik mijn passie voor puur luisteren naar mijn intuitie. Daarom wilde ik absoluut dit event volgen, livestream of niet. En wauw! Ik heb geïnspireerd uren zitten luisteren en meedoen. Met als high lights de meditatie met het lege blad die Marloes deelde. Die gaf me zoveel inzichten in mijn pad en in wat ik nodig heb. Het besef dat ik het harde werken achter me mag laten en begin met ondernemen vanuit zachtheid en overgave. Met een prachtige vraag van Marloes: hoe zien we aan jou dat je met zachtheid onderneemt? Na deze training heb ik concrete stappen gezet. In de dagen na de training durf ik ‘gewoon’ in actie te komen voor een eerste locatie voor mijn luisterschool. Ik zou ondernemers die echt aligned willen zijn de training aanraden! Marloes is.
Saskia zwijnenburg
€ 95
Exclusief btw. Meld je aan en begin binnen 5 minuten!
“Wat ik het meest waardevol vond was dat alles in essentie gericht is op mindset. Het was de combinatie van meditatie, visualisatie en praktische oefeningen die maakte dat ik het event heel waardevol vond. Het heeft van begin tot eind mijn volle aandacht gehad. Mijn belangrijkste inzicht is wel dat ik vooral last heb van mijn onzekerheid. Dit zit me écht in de weg. Zodra ik mijn onzekerheid iets meer los kan laten, en dat gaat vast lukken met de oefeningen die Marloes gedurende in deze training gaf, dan staat niets mij meer in de weg. Als je op zoek bent naar een manier om aandacht te geven aan Your Life, dan raad ik je deze training echt van harte aan om een start te maken met het leven volgens Your Rules. Deze training is dan een goed startpunt of tussenstation om van Your Business een succes te maken!
monique mik-kampman

In deze training nodig ik je uit zo eerlijk mogelijk te zijn naar jezelf over hoe jij werkelijk wilt ondernemen.
Get real.

€ 95
Exclusief btw. Meld je aan en begin binnen 5 minuten!

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans