WIL je jouw (startend) bedrijf een boost geven?

DOE DAN MEE MET DE GRATIS TRAINING
start jouw droombedrijf

 

30 oktober t/m 1 november
(online)
Boost jouw business – voor ambitieuze startend ondernemers

Als je  ondernemer bent komt er veel op je af.
Op internet en via webinars is gelukkig enorm veel gratis kennis te vinden. Toch is kennis niet het enige dat je nodig hebt om jouw bedrijf goed van de grond te laten komen.

Toen wij, Marloes, Yvonne en Marianne, begonnen met onze bedrijven hebben we ook geworsteld met hoe we dit moesten aanpakken. We hebben flink fouten gemaakt. En ervan geleerd!

In onze ogen heb je drie essentiële dingen nodig in deze fase van je ondernemerschap. Die delen we graag met jou in 3 gratis online masterclasses met in elke masterclass ruimte om jouw persoonlijke vragen aan ons te stellen.

Kom in actie voor het succes van jouw bedrijf in de laatste maanden van het jaar!

JA, ik doe mee!

leer de 3 essentiele fundamentals om jouw startend bedrijf te laten groeien

In onze ervaring is kennis van business strategie niet genoeg. Sterker nog, veel startend ondernemers beginnen daarmee en besteden te weinig aandacht aan de andere elementen voor succes van jouw bedrijf die in onze ogen minstens zo belangrijk zijn.

Succesvol ondernemen vraagt wat ons betreft 3 belangrijke dingen:

  • Een realistisch beeld van hoe ondernemen er in de praktijk werkelijk uit ziet
  • Het oefenen van de mindset voor succesvol ondernemen
  • Gerichte actie! Het volgen van praktische adviezen die passen bij de fase waarin jouw bedrijf zich bevindt

Dat is precies wat we met je zullen delen in deze 3 gratis online masterclasses!

we delen

  • Hoe je je eerste (of meer) klanten vindt. In de eerste masterclass deelt Marloes super praktisch toepasbare tips die direct het verschil zullen maken voor jouw resultaten! Je mindset hierbij is van groter belang dan veel startend ondernemers zich realiseren!
  • De realiteit over ondernemen. “Had iemand me dit maar verteld toen ik begon!” hoorde Yvonne zichzelf zeggen. En het mooie is:  ze vertelt het je graag. In de tweede masterclass deelt ze welke beginnersfouten je beter niet maakt (en wat je juist wel wilt doen om sneller en fijner te groeien)
  • Hoe je een aanbod neerzet waar klanten JA tegen zeggen. Dagelijks horen we van onze klanten hoe lastig ze het vinden om een goed aanbod te maken waar klanten direct enthousiast van worden. In deze masterclass deelt Marianne wat essentieel is bij het vormgeven van je aanbod om te zorgen dat het als warme broodjes over de toonbank gaat. 

 

30 oktober – 1 november
Elke dag een online masterclass van 11.00 – 11.30 uur
(via Facebook, met opname om later terug te kunnen kijken)

Ondernemen kent in elke fase zijn uitdagingen die vragen om specifieke acties die passen bij de fase waarin je zit. Mogen wij je helpen om jouw startende bedrijf een flinke boost te geven?

We hopen van harte dat je erbij bent van 30 oktober t/m 1 november!

De masterclasses geven we online in een besloten Facebook groep.
We kijken ernaar uit je daar te zien en ook jouw vragen te mogen beantwoorden!

JA, ik doe mee!

Marloes Halmans

Eigenaar van loopbaancoachingbureau The Happy at Work Agency en businesscoaching bedrijf Marloes Halmans BV. Ze begon haar carrière in de investeringswereld, strategy consulting en commerciële zakelijke omgevingen. Maar ontdekte al snel dat die zakelijke en commerciële manier van ondernemen slechts één kant van succes is. Zodra ze in 2007 voor zichzelf begon, besefte ze al snel dat je intuïtie, mindset en je gevoel volgen cruciaal zijn als je met veel meer moeiteloosheid en ontspanning wilt bereiken waar je naar verlangt. Ze deelt in deze week graag haar kennis van strategisch ondernemen op een moeiteloze manier die voor haar bedrijven gezorgd hebben voor explosieve groei.

Yvonne Dam

Eigenaar van coachingbureau Amaze Yourself en coach in de businesscoaching programma’s van Marloes. Zegde haar baan in de consultancy op, waarvoor ze werkte en woonde in 4 verschillende landen, om volledig te kiezen voor dat wat ze écht wilde doen: ambitieuze professionals coachen om alles uit het leven en hun bedrijf te halen. Coacht ambitieuze ondernemers over heel de wereld om hun bedrijf te laten groeien door bij elke keuze te kiezen voor zichzelf. Ze volgde vele businesstrainingen en verscheen als expert in diverse media. Ze deelt welke uitdagingen zij op haar weg naar succes tegen kwam, de kennis die ze graag had gewild dat anderen haar destijds hadden verteld en welke beginnersfouten je niet wilt maken.

Marianne van den Broek

Liet na 17 intensieve studiejaren voor een carrière in de medische wereld dit werkveld achter zich om haar kennis over persoonlijke groei te delen als coach. Persoonlijke groei is onmisbaar voor elke ondernemer die wil groeien. Naast haar intensieve kennis over  psychologie en gedrag, volgde ze trainingen bij grote namen in de Amerikaanse businesswereld – Marie Forleo, Amy Porterfield en Denise Duffield Thomas. Deze kennis vertaalde ze naar nuchtere Nederlandse werkwijzen. Naast haar eigen bedrijf coacht ze in de businessprogramma’s van Marloes. Ze deelt welke mindset jou helpt een succesvollere ondernemer te zijn. Ze nodigt je uit de shifts te maken hierin die het verschil zullen maken voor het succes van jouw bedrijf.

JA, ik doe mee!

Copyright © 2018 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans