Jouw droombedrijf begint hier.

VOEL JE DAT HET TIJD IS DAT JIJ JOUW DROOMBEDRIJF NEERZET WAARIN JE DOET WAARVOOR JE HIER BENT?

Jouw bedrijf waarin je voelt dat alles klopt?
Je het beste van jezelf geeft?
Je uitkomt voor waar jij in gelooft?
En je met de leukste klanten werkt?

Dan is dit jóuw moment om te kiezen
voor de training Bouw jouw droombedrijf.

In deze 4-maandse training creëer je jouw unieke, glasheldere aanbod, boodschap en Personal Brand zodat je zichtbaar bent en jouw droomklanten bereikt!

Je droombedrijf neerzetten en tot een succes maken vraagt van je dat je jouw ideeën serieus neemt en dat je de wereld laat zien dat je er bent!

Weet je niet wat je uniek maakt en hoe je je kunt onderscheiden? Verlang je naar focus in je ideeën zodat je niet alleen maar droomt en denkt over wat je zou kunnen doen, maar ook echt in actie kunt komen?

Deze training helpt je om geworstel en frustratie achter je te laten, zodat je met positieve energie en vertrouwen jouw droombedrijf neerzet en zichtbaar maakt.

In de training bouw jouw droombedrijf

 • Maak je super helder waarin jij uniek bent
 • Vertaal je jouw talenten in een gaaf aanbod waar klanten (en jij!) superblij van worden en bereid zijn voor te betalen
 • Breng je focus aan in alle ideeën die door je hoofd vliegen (ja, het kán echt!)
 • Maak je kennis met een schat aan mogelijkheden om jezelf zichtbaar te maken en creëer je moeiteloos en met plezier acties voor zichtbaarheid die bij jou passen
 • Groei je naar het succes dat past bij jouw eigen definitie van succes op dit moment
 • Krijg je de energieboost en het vertrouwen die je helpen te gaan doen wat je het allerliefst wilt en de klanten te vinden voor wie jij het verschil kunt maken
 • Maak je het stevige fundament en het marketingplan voor jouw Droombedrijf.

Ik ben Marloes Halmans.

Als ik één ding weet, dan is het hoe moeilijk en spannend het kan zijn om jezelf zichtbaar te maken in een drukke markt. Hoe overweldigend het opzetten en uitbouwen van je bedrijf kan voelen.

Ik geloof dat je hier bent om met je talenten het verschil te maken. Dat het als ondernemers onze taak is om de mensen te bereiken voor wie we iets waardevols te brengen hebben. Ik weet uit ervaring dat het kan: je droombedrijf tot een succes maken zonder iets te doen dat niet bij je past, door jezelf te zijn en verbinding te maken met je klanten.

Wat ik leerde over succesvol ondernemen vanuit je hart

In 2007 begon ik voor mezelf als loopbaancoach. Na de euforie van het begin (Yay, I did it! Wat een vrijheid!) besefte ik al snel dat ondernemen ook een vak is… Ik worstelde om mijn bedrijf van de grond te krijgen. Ik zag z​óveel anderen vergelijkbare dingen doen.

Ik voelde me klein, onbelangrijk en onzichtbaar.

De grote ommekeer kwam toen ik me in 2011 verdiepte in Personal Branding.

Ik leerde dat ik mocht focussen op doen waarin ik in mijn element ben. Dat ik mezelf zichtbaar mocht maken op mijn eigen manier. En dat het heel leuk blijkt te zijn als je eenmaal weet hoe het óók kan!) Ik liet los wat ik dácht te moeten doen. Negeerde adviezen die voor anderen heel goed werkten maar niet bij mij pasten.

Daarna groeide mijn bedrijf snel, werd ik zichtbaar in diverse nationale media en vond ik moeiteloos klanten. Inmiddels werk ik met een team van coaches dat de loopbaantrajecten voor mijn bedrijf doet en werk ik zelf uitsluitend met ondernemers zoals jij! Wat een cadeau om zo te mogen werken!

Voor mij is succes is niet alléén een kwestie van mooie financiële resultaten. Ik heb nu elke dag het blije gevoel dat ik mijn droombedrijf lééf. Precies zoals dat bij mij en mijn leven past.

Succesvol ondernemen vraagt erom dat je een oprechte verbinding maakt met je klanten.

Dat kun je niet doen als je niet zelf rete-enthousiast bent over je aanbod en alleen datgene doet waarvoor je mega veel energie en liefde voelt.

Durf te kiezen voor wat je écht wilt en wat bij jou hoort.

Maak een uniek aanbod gebaseerd op jouw talenten en maak jezelf zichtbaar op je eigen manier zodat je met plezier de klanten bereikt voor wie jij het verschil wilt maken.

“Van huis uit ben ik een doe-het-zelver die graag zijn eigen boontjes dopt. De training van Marloes kwam voor mij precies op het goede moment. Ik was net gestart als talentencoach in de natuur en ik had een sterke behoefte aan focus en zichtbaarheid. Mijn bescheidenheid zat me echter flink in de weg. De training leerde mij dat ik zelf de klanten kan aantrekken die bij mij passen, als ik herkenbaar mijn eigen verhaal met de buitenwereld deel vanuit het perspectief van de klant. De training heeft me meer zelfvertrouwen opgeleverd en het besef dat het belangrijk is je gevoel te volgen. Ik raad de training van harte aan, vanwege de gedegen opbouw, de puurheid van Marloes en de mogelijkheid om te sparren met andere ondernemers.”
Richard de Rooij
“Ik twijfelde aanvankelijk of ik de training wel moest doen. Ik had al zoveel gedaan om Pop-up coach echt van de grond te krijgen. Ging ik daar nogmaals in investeren? Uiteindelijk besloot ik: het is nu of nooit. Pop-up coach moet van de grond komen, zo niet dan stop ik ermee. Voor mij heeft de training enorm veel opgeleverd. Naast een heel nieuw netwerk, weet ik nu écht waarom ik doe wat ik doe en voor wie. Ik heb mijn producten opnieuw bepaald en mijn website compleet veranderd. Wat ik het meest prettig vind is dat Marloes je laat zijn en zien wie je werkelijk bent en hoe je meer van jezelf kunt laten zien. Ook alle praktische tips zijn fantastisch. Marloes zorgt ervoor dat je echt aan de slag gaat en het niet blijft bij denken over…”
Floortje van der Meer

In deze training maak je jouw droombedrijf concreet, zichtbaar en succesvol.

Precies zoals dat bij jóu past.​

In de training doorloop je het Droombedrijf Stappenplan in 8 modules

Module 1

Jouw unieke talenten en waarde benoemen

Je legt jouw talenten en toegevoegde waarde bloot en leert dit super concreet te verwoorden. Je maakt jouw onderscheidend vermogen eindelijk helder voor jezelf en de buitenwereld

Module 2

Jouw missie en waarom benoemen

Je leert persoonlijk verwoorden waarom je doet wat je doet. Zonder hakkelen kun je verwoorden wat jouw missie is die jou vanuit je tenen drijft zodat je deze kunt gebruiken in je marketing en communicatie

Module 3

Messcherpe focus aanbrengen

Je kiest waar jij om bekend wilt staan en brengt focus aan. Zo kun je je tijd en energie doelgericht besteden en behaal je méér resultaat uit je acties voor zichtbaarheid en je marketing

Module 4

Kiezen wie je het liefst wilt bereiken

Je kruipt in de huid van je klanten zodat jouw boodschap en aanbod hen op het lijf geschreven zijn en zij jou herkennen als de persoon met wie ze dolgraag willen werken

Module 5

Een gaaf aanbod maken

Je maakt een onweerstaanbaar aanbod waar klanten JA tegen zeggen, voor de juiste prijs. Je leert prijsstrategieën en hoe je je aanbod opbouwt

Module 6

Jouw onderscheidende Personal Brand maken

Jouw Personal Brand vormgeven waarin je jezelf bent en waarmee je vanuit je hart moeiteloos de leukste klanten aantrekt. Je weet wat je wilt uitstralen en vertaalt dit naar beelden, kleuren, lettertypen en teksten voor op je site en in je communicatie uitingen

Module 7

Onderzoeken wat je tegenhoudt

Onderzoeken welke overtuigingen je belemmeren om jouw droombedrijf neer te zetten. De weg vrij maken voor jouw groei

Module 8

Jezelf zichtbaar maken en… marketing!

Je leert slimme strategieën voor meer zichtbaarheid op jouw unieke wijze toe te passen. Je leert hoe je een maillijst opbouwt en hoe je website eruit moet zien. Je maakt je marketingplan waarmee je jouw ideale klanten bereikt.

Met bonustrainingen Mailchimp en je website bouwen in WordPress!

Voor wie is deze training

Deze training past bij jou als je klaar bent om vol te kiezen voor wat je écht wilt. Of je nu startend bent, al langer bezig bent maar van koers wilt veranderen of je bedrijf nu écht goed wilt neerzetten. De training gaat je focus brengen in wat je wilt doen, voor wie en waarom. Zodat je met een glasheldere boodschap jezelf zichtbaar kunt maken.

Je bent bereid wekelijks minimaal 4 uur te investeren in de training. Je wilt groeien als mens en ondernemer en wilt dit doen in een groep van like-minded ondernemers die je steunen en je vragen en twijfels herkennen. Want je hoeft niet alles alleen te doen!

Ik ga je niet vertellen wat je precies moet doen omdat dat voor mij zo goed werkte. Of omdat anderen daar tonnen mee verdienen. Alleen JIJ kunt bepalen hoe jóuw droombedrijf eruit ziet. Ik laat je zien en ervaren hoe jij kunt kiezen voor wat JIJ wilt doen en wat het beste bij JOU past.

Wat ik je beloof is dat je jouw échte talenten op tafel krijgt. Dat je ruis loslaat en vanuit je tenen gaat voelen welke focus jij wilt kiezen. Je mag erop rekenen dat mijn enorme mogelijkhedendenk-hoofd en actiegerichte donder je gaan helpen om jouw eigen unieke gave aanbod te maken. En dat je het enthousiasme voelt om met een écht persoonlijk Personal Brand de wereld te laten zien dat je er bent. For real.

“Ik voelde dat ik toe was aan verandering. Maar wat er mocht veranderen, wist ik niet precies. De online leeromgeving, de samenwerking met collega ondernemers maar zeker ook de bevlogenheid van Marloes hebben gezorgd voor een mooi en intensief traject met veel praktische handvatten. Na de training kon ik direct mijn website in lijn brengen met wat ik wil delen en uitstralen. Wat ik waardeer is dat Marloes ook in de groep perfect in kan spelen op je individuele behoeften. Worstel jij met koers vinden voor jezelf en je onderneming en zoek je meer diepgang, zou ik zeker deze training volgen!”
Petra Denen
“De training heeft bij mij voor veel focus gezorgd. De ideeën in mijn hoofd hebben tijdens deze training vorm gekregen. Ik was op zoek naar duidelijkheid en vertrouwen en daar heeft Marloes me enorm bij geholpen. Met haar heldere formuleringen heeft ze eraan bijgedragen dat ik mijn boodschap duidelijk kan verwoorden. In online video’s leidt ze je op een hele persoonlijke manier door de training. Alle informatie en oefeningen kun je nalezen in de werkbladen en dat geeft rust. De training is efficiënt en ‘to the point’.  Aan alles zie en voel je dat de training met veel zorg en aandacht in elkaar is gezet.”
Florus Verdysseldonk

De volgende training start 8 februari 2018

Hoe wil jij meedoen?

.

Online

Online training met groepssupport in online community

 • Levenslange toegang tot de online leeromgeving
 • Facebook groep voor het delen van je ervaringen
 • 8 groeps- online vraag & antwoord sessies om jouw persoonlijke vragen te stellen
 • 8 gast expert trainingen
 • Bonustrainingen Nieuwsbrieven versturen met Mailchimp en je website zelf maken in WordPress
10 plekken
Betaal eenmalig

1495

of in 6 termijnen van

279

Als je op de knop klikt kom je in de shoppingcart waar je je gegevens invult waarna je veilig met iDeal kunt betalen.

Prijzen zijn in euro en excl. BTW

Live

Online training met
groepsbijeenkomsten en individuele, persoonlijke coaching

 • Levenslange toegang tot de online leeromgeving
 • Facebook groep voor het delen van je ervaringen
 • 8 groeps- online vraag & antwoord sessies om jouw persoonlijke vragen te stellen
 • 8 gast expert trainingen
 • Bonustrainingen Nieuwsbrieven versturen met Mailchimp en je website zelf maken in WordPress
 • 4 live groepsbijeenkomsten in 2 groepen van 8 met elke bijeenkomst persoonlijke, individuele coaching
13 plekken

Nog 2 beschikbaar

Betaal eenmalig

1995

of in 6 termijnen van

369

Als je op de knop klikt kom je in de shoppingcart waar je je gegevens invult waarna je veilig met iDeal kunt betalen.

Prijzen zijn excl. BTW

.

Intensive

Online training met groepsbijeenkomsten & intensieve 1-op-1 coaching

 • Levenslange toegang tot de online leeromgeving
 • Facebook groep voor het delen van je ervaringen
 • 8 groeps- online vraag & antwoord sessies om jouw persoonlijke vragen te stellen
 • 8 gast expert trainingen
 • Bonustrainingen Nieuwsbrieven versturen met Mailchimp en je website zelf maken in WordPress
 • 4 live groepsbijeenkomsten in een groep van 8
 • Elke 4 weken een individuele coachsessie, live of via Skype
 • Onbeperkte individuele coaching via email, jouw vragen stellen op elk moment dat je advies of support nodig hebt
UITVERKOCHT
Betaal eenmalig

3495

fiscaal voordeel 

Heb je nog een werkgever? Of neem je binnenkort afscheid van je werkgever? Je kunt deze training ook laten betalen uit een outplacement- of persoonlijk ontwikkelbudget dat je werkgever ter beschikking heeft gesteld.  Ook kun je deze training in 2018 nog als scholingskosten opgeven bij je aangifte inkomstenbelasting als je de training als particulier volgt in plaats van als ondernemer. Neem contact op met je boekhouder of de belastingdienst om te kijken of dit in jouw geval mogelijk is.

voorwaarden

Je aanmelding voor de training Bouw jouw droombedrijf is definitief zodra je betaling ontvangen is. Deze training is een product van Marloes Halmans B.V.  Met de grootste zorg en toewijding heb ik deze training vormgegeven met als doel dat je jouw talenten en ervaring vertaalt naar een aanbod en jouw droombedrijf neerzet, zichtbaar maakt en kunt laten groeien. Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat Marloes Halmans B.V., of Marloes Halmans geen garantie geven over groei van jouw bedrijf of het behalen van (financiële) resultaten als gevolg van je deelname aan de training. Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat je er zelf verantwoordelijk voor bent dat je aan de training, de online en eventuele live bijeenkomsten en coachsessies kunt deelnemen en geen restitutie kunt vragen van het betaalde bedrag of een deel daarvan als je niet bij een van de online of live bijeenkomsten of coachsessies aanwezig kunt zijn. Ook verklaar je te begrijpen dat je eventuele coachsessies gepland worden gedurende de looptijd van de training en dat je deze niet later, na afloop van de training, kunt inhalen. Je kunt je deelname zodra de training eenmaal gestart is niet meer annuleren. Door je aanmelding bevestig je akkoord te gaan met deze voorwaarden en deze disclaimer te hebben gelezen en begrepen.

data live bijeenkomsten

De live bijeenkomsten heb je in een vaste groep van 8 ondernemers. Er starten slechts 2 groepen. Een groep op maandag en een groep op dinsdag. De bijeenkomsten vinden plaats in Helmond. De locatie is perfect bereikbaar met de trein.

groep 1 maandagen

26 februari
19 maart
9 april
28 mei

groep 2 dinsdagen

27 februari
20 maart
10 april
29 mei

Kleine live groepen,

échte aandacht voor jou

Ik werk bewust met kleine groepen (voor de live en intensive deelnemers). Ik wil je graag écht leren kennen. Ik wil weten hoe je je koffie drinkt en hoe je kinderen of je kat heten. Serieus: ik wil met volste aandacht met je meedenken, meedromen en meecreëren en veel aandacht geven aan jouw persoonlijke vragen en behoeften. Daar past geen grote, massale groep bij. Het aantal plekken voor de live of intensive variant is dan ook beperkt.

Dit is wat de training deze ondernemers bracht…

Xandra van Hooff
Nele Odeur
Marijke Altink

Waardevolle trainingen van gast-experts cadeau!

Ik ben super blij dat ik je in deze training 8 enorm gave gast-expert trainingen kan aanbieden van mijn samenwerkingspartners.

Je website hoger in Google

door online business coach Irene Ogier

Een financieel gezond bedrijf

door finance voor ZZP specialist Femke Hogema

Meer verbinding met video

door Elisabeth “De videovakvrouw” Griffioen

Pakkende en onvergetelijke presentaties

door spreek-coach Marije Wielenga

Designer Secrets

door huisstijlontwerper Lotte de Groot

Wegwijs in de social media jungle

door social media expert Masja Slootweg

Focus bewaren, doelen behalen

door slimmer werken trainer Karen Visser

Visual Storytelling

door fotograaf Wendy van Hardeveld

Maak een vliegende start of zet succesvol de nieuwe koers van je bedrijf in met de training Bouw jouw droombedijf en deze waardevolle gast-expert trainingen.

Alles wat je nodig hebt om van jouw droom een succesvol droombedrijf te bouwen!
Hoe wil jij meedoen?

.

Online

Online training met groepssupport in online community

Betaal eenmalig

1495

of in 6 termijnen van

279

Als je op de knop klikt kom je in de shoppingcart waar je je gegevens invult waarna je veilig met iDeal kunt betalen.

Prijzen zijn in euro en excl. BTW

Live

Online training met
groepsbijeenkomsten en individuele, persoonlijke coaching

Betaal eenmalig

1995

of in 6 termijnen van

369

Als je op de knop klikt kom je in de shoppingcart waar je je gegevens invult waarna je veilig met iDeal kunt betalen.

Prijzen zijn excl. BTW

.

Intensive

Online training met groepsbijeenkomsten & intensieve 1-op-1 coaching

UITVERKOCHT

Betaal eenmalig

3495

In onze Droombedrijfbouwers community omring je jezelf met like minded ondernemers. Regelmatig zien we elkaar voor events en we helpen elkaar om van onze dromen ons droombedrijf te bouwen!

Welkom in onze groeiende community!

Heb je een vraag?

Ik beantwoord hem graag!

Mail mij: marloes@marloeshalmans.com

of bel: 06-274 96 058

Copyright © 2017 | Marloes Halmans