Jouw droombedrijf begint hier.

VOEL JE DAT HET TIJD IS DAT JIJ JOUW DROOMBEDRIJF NEERZET WAARIN JE DOET WAARVOOR JE HIER BENT?

Jouw bedrijf waarin je voelt dat alles klopt?
Je het beste van jezelf geeft?
Je uitkomt voor waar jij in gelooft?
En je met de leukste klanten werkt?

Dan is dit jóuw moment om te kiezen
voor de training Bouw jouw droombedrijf.

In deze 4-maandse training creëer je jouw unieke, glasheldere aanbod, boodschap en Personal Brand zodat je zichtbaar bent en jouw droomklanten bereikt!

 
Je droombedrijf neerzetten en tot een succes maken vraagt van je dat je jouw ideeën serieus neemt en dat je de wereld laat zien dat je er bent!

Weet je niet wat je uniek maakt en hoe je je kunt onderscheiden? Verlang je naar focus in je ideeën zodat je niet alleen maar droomt en denkt over wat je zou kunnen doen, maar ook echt in actie kunt komen?

Deze training helpt je om geworstel en frustratie achter je te laten, zodat je met positieve energie en vertrouwen jouw droombedrijf neerzet en zichtbaar maakt.

In de training bouw jouw droombedrijf

 • Maak je super helder waarin jij uniek bent
 • Vertaal je jouw talenten in een gaaf aanbod waar klanten (en jij!) superblij van worden en bereid zijn voor te betalen
 • Breng je focus aan in alle ideeën die door je hoofd vliegen (ja, het kán echt!)
 • Maak je kennis met een schat aan mogelijkheden om jezelf zichtbaar te maken en creëer je moeiteloos en met plezier acties voor zichtbaarheid die bij jou passen
 • Groei je naar het succes dat past bij jouw eigen definitie van succes op dit moment
 • Krijg je de energieboost en het vertrouwen die je helpen te gaan doen wat je het allerliefst wilt en de klanten te vinden voor wie jij het verschil kunt maken
 • Maak je het stevige fundament en het marketingplan voor jouw Droombedrijf.

Ik ben Marloes Halmans.

Als ik één ding weet, dan is het hoe moeilijk en spannend het kan zijn om jezelf zichtbaar te maken in een drukke markt. Hoe overweldigend het opzetten en uitbouwen van je bedrijf kan voelen.

Ik geloof dat je hier bent om met je talenten het verschil te maken. Dat het als ondernemers onze taak is om de mensen te bereiken voor wie we iets waardevols te brengen hebben. Ik weet uit ervaring dat het kan: je droombedrijf tot een succes maken zonder iets te doen dat niet bij je past, door jezelf te zijn en verbinding te maken met je klanten.

 

Wat ik leerde over succesvol ondernemen vanuit je hart

In 2007 begon ik voor mezelf als loopbaancoach. Na de euforie van het begin (Yay, I did it! Wat een vrijheid!) besefte ik al snel dat ondernemen ook een vak is… Ik worstelde om mijn bedrijf van de grond te krijgen. Ik zag z​óveel anderen vergelijkbare dingen doen.

Ik voelde me klein, onbelangrijk en onzichtbaar.

De grote ommekeer kwam toen ik me in 2011 verdiepte in Personal Branding.

Ik leerde dat ik mocht focussen op doen waarin ik in mijn element ben. Dat ik mezelf zichtbaar mocht maken op mijn eigen manier. En dat het heel leuk blijkt te zijn als je eenmaal weet hoe het óók kan!) Ik liet los wat ik dácht te moeten doen. Negeerde adviezen die voor anderen heel goed werkten maar niet bij mij pasten.

Daarna groeide mijn bedrijf snel, werd ik zichtbaar in diverse nationale media en vond ik moeiteloos klanten. Inmiddels werk ik met een team van coaches dat de loopbaantrajecten voor mijn bedrijf doet en werk ik zelf uitsluitend met ondernemers zoals jij! Wat een cadeau om zo te mogen werken!

Voor mij is succes is niet alléén een kwestie van mooie financiële resultaten. Ik heb nu elke dag het blije gevoel dat ik mijn droombedrijf lééf. Precies zoals dat bij mij en mijn leven past.

Succesvol ondernemen vraagt erom dat je een oprechte verbinding maakt met je klanten.

Dat kun je niet doen als je niet zelf rete-enthousiast bent over je aanbod en alleen datgene doet waarvoor je mega veel energie en liefde voelt.

Durf te kiezen voor wat je écht wilt en wat bij jou hoort.

Maak een uniek aanbod gebaseerd op jouw talenten en maak jezelf zichtbaar op je eigen manier zodat je met plezier de klanten bereikt voor wie jij het verschil wilt maken.

“Ik twijfelde aanvankelijk of ik de training wel moest doen. Ik had al zoveel gedaan om mijn bedrijf echt van de grond te krijgen. Ging ik daar nogmaals in investeren? Uiteindelijk besloot ik: het is nu of nooit anders stop ik ermee. Voor mij heeft de training enorm veel opgeleverd. Naast een heel nieuw netwerk, weet ik nu écht waarom ik doe wat ik doe en voor wie. Ik heb mijn producten opnieuw bepaald en mijn website compleet veranderd. Wat ik het meest prettig vind is dat Marloes je laat zijn en zien wie je werkelijk bent en hoe je meer van jezelf kunt laten zien. Ook alle praktische tips zijn fantastisch. Marloes zorgt ervoor dat je echt aan de slag gaat en het niet blijft bij denken over…”

Floortje van der Meer

“Deze training geeft je als ondernemer de mogelijkheid een echt stevig fundament voor jezelf EN je bedrijf te creëren. Geen losse beloften, geen lege sales ‘trucjes’, geen 13 in een dozijn ‘marketingstrategieën’ maar een echte basis die sterk genoeg is om op verder te bouwen.
Lieve Marloes, “The delicate balance of mentoring someone is not creating them in your own image, but giving them the opportunity to create themselves.”- Steven Spielberg. Uit de oprechte verbinding die jij met al je klanten aangaat en hen zo zuiver laat ervaren kan ik zeggen DANK JE WEL!”

IRIS JAGER

In deze training maak je jouw droombedrijf concreet, zichtbaar en succesvol.

Precies zoals dat bij jóu past.​

In de training doorloop je het Droombedrijf Stappenplan in 8 modules

Module 1

Jouw unieke talenten en waarde benoemen

Je legt jouw talenten en toegevoegde waarde bloot en leert dit super concreet te verwoorden. Je maakt jouw onderscheidend vermogen eindelijk helder voor jezelf en de buitenwereld

Module 2

Jouw missie en waarom benoemen

Je leert persoonlijk verwoorden waarom je doet wat je doet. Zonder hakkelen kun je verwoorden wat jouw missie is die jou vanuit je tenen drijft zodat je deze kunt gebruiken in je marketing en communicatie

Module 3

Messcherpe focus aanbrengen

Je kiest waar jij om bekend wilt staan en brengt focus aan. Zo kun je je tijd en energie doelgericht besteden en behaal je méér resultaat uit je acties voor zichtbaarheid en je marketing

Module 4

Kiezen wie je het liefst wilt bereiken

Je kruipt in de huid van je klanten zodat jouw boodschap en aanbod hen op het lijf geschreven zijn en zij jou herkennen als de persoon met wie ze dolgraag willen werken

Module 5

Een gaaf aanbod maken

Je maakt een onweerstaanbaar aanbod waar klanten JA tegen zeggen, voor de juiste prijs. Je leert prijsstrategieën en hoe je je aanbod opbouwt

Module 6

Jouw onderscheidende Personal Brand maken

Jouw Personal Brand vormgeven waarin je jezelf bent en waarmee je vanuit je hart moeiteloos de leukste klanten aantrekt. Je weet wat je wilt uitstralen en vertaalt dit naar beelden, kleuren, lettertypen en teksten voor op je site en in je communicatie uitingen

Module 7

Onderzoeken wat je tegenhoudt

Onderzoeken welke overtuigingen je belemmeren om jouw droombedrijf neer te zetten. De weg vrij maken voor jouw groei

Module 8

Jezelf zichtbaar maken en… marketing!

Je leert slimme strategieën voor meer zichtbaarheid op jouw unieke wijze toe te passen. Je leert hoe je een maillijst opbouwt en hoe je website eruit moet zien. Je maakt je marketingplan waarmee je jouw ideale klanten bereikt.

Met bonustrainingen Mailchimp en je website bouwen in WordPress!

Voor wie is deze training?

Deze training past bij jou als je klaar bent om vol te kiezen voor wat je écht wilt. Of je nu startend bent, al langer bezig bent maar van koers wilt veranderen of je bedrijf nu écht goed wilt neerzetten. De training gaat je focus brengen in wat je wilt doen, voor wie en waarom. Zodat je met een glasheldere boodschap jezelf zichtbaar kunt maken.

Je bent bereid wekelijks minimaal 4 uur te investeren in de training. Je wilt groeien als mens en ondernemer en wilt dit doen in een groep van like-minded ondernemers die je steunen en je vragen en twijfels herkennen. Want je hoeft niet alles alleen te doen!

Ik ga je niet vertellen wat je precies moet doen omdat dat voor mij zo goed werkte. Of omdat anderen daar tonnen mee verdienen. Alleen JIJ kunt bepalen hoe jóuw droombedrijf eruit ziet. Ik laat je zien en ervaren hoe jij kunt kiezen voor wat JIJ wilt doen en wat het beste bij JOU past.

Wat ik je beloof is dat je jouw échte talenten op tafel krijgt. Dat je ruis loslaat en vanuit je tenen gaat voelen welke focus jij wilt kiezen. Je mag erop rekenen dat mijn enorme mogelijkhedendenk-hoofd en actiegerichte donder je gaan helpen om jouw eigen unieke gave aanbod te maken. En dat je het enthousiasme voelt om met een écht persoonlijk Personal Brand de wereld te laten zien dat je er bent. For real.

“Ik voelde dat ik toe was aan verandering in mijn bedrijf. Maar wat er mocht veranderen, wist ik niet precies. De online leeromgeving, de samenwerking met collega ondernemers maar zeker ook de bevlogenheid van Marloes hebben gezorgd voor een mooi en intensief traject met veel praktische handvatten waardoor ik weer focus vond en mijn marketing hierop in kon richten. Na de training kon ik direct mijn website in lijn brengen met wat ik wil delen en uitstralen. Wat ik waardeer is dat Marloes ook in de groep perfect in kan spelen op je individuele behoeften. Worstel jij met koers vinden voor jezelf en je onderneming en zoek je meer diepgang, zou ik zeker deze training volgen!”

Petra Denen
“De training heeft bij mij voor veel focus gezorgd. De ideeën in mijn hoofd hebben tijdens deze training vorm gekregen. Ik was op zoek naar duidelijkheid en vertrouwen en daar heeft Marloes me enorm bij geholpen. Met haar heldere formuleringen heeft ze eraan bijgedragen dat ik mijn boodschap duidelijk kan verwoorden. In online video’s leidt ze je op een hele persoonlijke manier door de training. Alle informatie en oefeningen kun je nalezen in de werkbladen en dat geeft rust. De training is efficiënt en ‘to the point’.  Aan alles zie en voel je dat de training met veel zorg en aandacht in elkaar is gezet.”
Florus Verdysseldonk

hoe wil jij meedoen?

Je kunt op elk gewenst moment starten!

.

Online

Online training met groepssupport in online community
 • Levenslange toegang tot de online leeromgeving
 • Facebook groep voor het delen van je ervaringen en stellen van vragen aan je mastermind groep van mede-deelnemers
 • Elke twee weken een groeps- online vraag & antwoord sessie om jouw persoonlijke vragen te stellen aan Marloes of Yvonne
 • Gemiddeld elke 6 weken een Doorpak Dag met Deborah. Je blokt tijd in je agenda om samen met je mastermind en Deborah’s hulp op je eigen werkplek aan de modules te werken. Zo heb je een steuntje in de rug om prioriteit te blijven geven aan de training en jouw voortgang hierin
 • 10 bonustrainingen van gast-experts (video’s die je elk moment kunt kijken)
 

Investering

475

per maand voor 4 maanden

of bespaar €100 door in 1x te betalen

1800

Als je op de knop klikt kom je in de shoppingcart waar je je gegevens invult waarna je veilig met iDeal kunt betalen.

Prijzen zijn in euro en excl. BTW

Live

Online training met
persoonlijke coaching
 • Levenslange toegang tot de online leeromgeving
 • Facebook groep voor het delen van je ervaringen en stellen van vragen aan je mastermind groep van mede-deelnemers
 • Elke twee weken een groeps- online vraag & antwoord sessies om jouw persoonlijke vragen te stellen aan Marloes of Yvonne
 • Gemiddeld elke 6 weken een Doorpak Dag met Deborah. Je blokt tijd in je agenda om samen met je mastermind en Deborah’s hulp op je eigen werkplek aan de modules te werken. Zo heb je een steuntje in de rug om prioriteit te blijven geven aan de training en jouw voortgang hierin
 • 10 bonustrainingen van gast-experts (video’s die je elk moment kunt kijken)
 • 4 groepsbijeenkomsten in kleine groepjes (maximaal 8 deelnemers). Deze bijeenkomsten zijn live in Helmond of in een virtuele classroom. In elke bijeenkomst is er tijd gereserveerd voor jou voor individuele coaching en hulp bij jouw specifieke vraagstukken. Daarnaast werk je in deze kleinschalige bijeenkomst samen met je mede-deelnemers en wissel je ervaringen, kennis, tips en netwerken uit
 
Investering

650

per maand voor 4 maanden

of bespaar €100 door in 1x te betalen

2500

 
Als je op de knop klikt kom je in de shoppingcart waar je je gegevens invult waarna je veilig met iDeal kunt betalen.

Prijzen zijn excl. BTW

fiscaal voordeel 

Heb je nog een werkgever? Of neem je binnenkort afscheid van je werkgever? Je kunt deze training ook laten betalen uit een outplacement- of persoonlijk ontwikkelbudget dat je werkgever ter beschikking heeft gesteld.  Ook kun je deze training in 2018 nog als scholingskosten opgeven bij je aangifte inkomstenbelasting als je de training als particulier volgt in plaats van als ondernemer. Neem contact op met je boekhouder of de belastingdienst om te kijken of dit in jouw geval mogelijk is.

De vraag & antwoord sessies worden afwisselend gegeven door marloes en yvonne

Yvonne Dam
Na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en consultancy coacht Yvonne nu ambitieuze ondernemers om te focussen op wat écht belangrijk voor hen is om het bedrijf en leven te creëren dat hen gelukkig maakt. Haar coaching is to-the-point en actiegericht, maar altijd gericht op afstemming op jezelf en het doorbreken van dat wat je tegenhoudt om vol te gaan voor je plannen. Concreet maar met diepgang en oprechte aandacht voor jou en jouw proces zodat je, net als je van Marloes mag verwachten, op jou toegespitste adviezen en support krijgt die je in staat stellen méér te durven en doen, maar wel op jouw eigen manier en tempo.

DE DOORPAKDAGEN WORDEN GEGEVEN DOOR DEBORAH

Deborah de Poorter
Jouw droombedrijf goed neerzetten vraagt jouw commitment. We weten hoe lastig het in de hectiek van alledag kan zijn om prioriteit te blijven geven aan je keuze om met deze training mee te doen en aan jouw plannen voor je bedrijf. Daarom helpt mijn eigen top VA Deborah je tijdens de online Doorpak Dagen om je aandacht, tijd en energie te focussen op datgene wat jou nu helpt om het beste uit je deelname aan de training te halen. Samen met je mastermind groep blok je tijd in je agenda om te werken aan de modules. Je voelt de support van je groep en van Deborah en kunt je vragen stellen aan elkaar. Ook deelt Deborah graag tips om je te helpen gefocust te blijven zodat je je energie en aandacht richt op wat je het beste helpt vooruit te blijven gaan.

data live bijeenkomsten

Indien je voor de live variant kiest ben je welkom voor de live bijeenkomsten! Deze vinden plaats in Helmond van 10 – 13 uur. De locatie is perfect bereikbaar met de trein. De data voor de live bijeenkomsten vind je hieronder. Je bent welkom bij de eerste 4 bijeenkomsten die volgen na de datum van je aanmelding, dus de start van jouw 4 maanden. Deze live bijeenkomsten worden gegeven door Marloes. In elke bijeenkomst is een blok tijd gereserveerd voor 1-op-1 coaching voor jou.

17 december
28 januari
26 februari
25 maart
15 april (virtual classroom)
20 mei (virtual classroom)
24 juni
22 juli (virtual classroom)
26 augustus (virtual classroom)
30 september
21 oktober (virtual classroom)
25 november (virtual classroom)
16 december (virtual classroom)

Kleine live groepen,

échte aandacht voor jou

Ik werk bewust met kleine groepen (voor de live deelnemers). Ik wil je graag écht leren kennen. Ik wil weten hoe je je koffie drinkt en hoe je kinderen of je kat heten. Serieus: ik wil met volste aandacht met je meedenken, meedromen en meecreëren en veel aandacht geven aan jouw persoonlijke vragen en behoeften. Daar past geen grote, massale groep bij. Het aantal plekken voor de live variant dat per maand beschikbaar komt is dan ook beperkt.

Dit is wat de training deze ondernemers bracht…

Xandra van Hooff
Nele Odeur
Marijke Altink

Waardevolle bonustrainingen van gast-experts cadeau!

Ik ben super blij dat ik je in deze training 10 enorm gave gast-expert trainingen kan aanbieden van mijn samenwerkingspartners.

Je website hoger in Google

door online business coach Irene Ogier

Een financieel gezond bedrijf

door finance voor ZZP specialist Femke Hogema

Meer verbinding met video

door Elisabeth “De videovakvrouw” Griffioen

Pakkende en onvergetelijke presentaties

door spreek-coach Marije Wielenga

Designer Secrets

door huisstijlontwerper Lotte de Groot

Wegwijs in de social media jungle

door social media expert Masja Slootweg

Focus bewaren, doelen behalen

door slimmer werken trainer Karen Visser

Visual Storytelling

door fotograaf Wendy van Hardeveld

bouw zelf je website in wordpress

door online businesscoach Rosanne Raubun

nieuwsbrieven sturen met mailchimp

door Marloes Halmans

Maak een vliegende start of zet succesvol de nieuwe koers van je bedrijf in met de training Bouw jouw droombedijf en deze waardevolle gast-expert trainingen.

Alles wat je nodig hebt om van jouw droom een succesvol droombedrijf te bouwen!
Hoe wil jij meedoen?

.

Online

Online training met groepssupport in online community

 

475

per maand voor 4 maanden

of bespaar €100 door in 1x te betalen

1800

Als je op de knop klikt kom je in de shoppingcart waar je je gegevens invult waarna je veilig met iDeal kunt betalen.

Prijzen zijn in euro en excl. BTW

Live

Online training met
groepsbijeenkomsten en persoonlijke coaching

 

650

per maand voor 4 maanden

of bespaar €100 door in 1x te betalen

2500

 
Als je op de knop klikt kom je in de shoppingcart waar je je gegevens invult waarna je veilig met iDeal kunt betalen.

Prijzen zijn excl. BTW

In onze Droombedrijfbouwers community omring je jezelf met like minded ondernemers. Regelmatig zien we elkaar voor events en we helpen elkaar om van onze dromen ons droombedrijf te bouwen!

Welkom in onze groeiende community!

 

Heb je een vraag?

We helpen je graag om te bepalen of Bouw jouw droombedrijf voor jou nu de beste keuze is!

Mail naar support@marloeshalmans.com We plannen graag een telefonische afspraak met je om te bespreken wat voor jou de fijnste keuze is voor nu en wat je mag verwachten in de training. Voel je welkom!

Copyright © 2018 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans