Jouw droombedrijf begint hier.

VOEL JE DAT HET TIJD IS DAT JIJ JOUW DROOMBEDRIJF NEERZET WAARIN JE DOET WAARVOOR JE HIER BENT?

Jouw bedrijf waarin je voelt dat alles klopt?
Je het beste van jezelf geeft?
Je uitkomt voor waar jij in gelooft?
En je met de leukste klanten werkt?

Dan is dit jóuw moment om te kiezen
voor de training Bouw jouw droombedrijf.

In deze 4-maandse training met intensieve persoonlijke coaching creëer je jouw unieke, glasheldere aanbod, boodschap en Personal Brand zodat je zichtbaar bent en jouw droomklanten bereikt!

start 30 november

 

Je droombedrijf neerzetten en tot een succes maken vraagt van je dat je jouw ideeën serieus neemt en dat je de wereld laat zien dat je er bent!

Weet je niet wat je uniek maakt en hoe je je kunt onderscheiden? Verlang je naar focus in je ideeën zodat je niet alleen maar droomt en denkt over wat je zou kunnen doen, maar ook echt in actie kunt komen?

Deze training helpt je om geworstel en frustratie achter je te laten, zodat je met positieve energie en vertrouwen jouw droombedrijf neerzet en zichtbaar maakt.

In de training bouw jouw droombedrijf

 • Maak je super helder waarin jij uniek bent
 • Vertaal je jouw talenten in een gaaf aanbod waar klanten (en jij!) superblij van worden en bereid zijn voor te betalen
 • Breng je focus aan in alle ideeën die door je hoofd vliegen (ja, het kán echt!)
 • Maak je kennis met een schat aan mogelijkheden om jezelf zichtbaar te maken en creëer je moeiteloos en met plezier acties voor zichtbaarheid die bij jou passen
 • Groei je naar het succes dat past bij jouw eigen definitie van succes op dit moment
 • Krijg je de energieboost en het vertrouwen die je helpen te gaan doen wat je het allerliefst wilt en de klanten te vinden voor wie jij het verschil kunt maken
 • Maak je het stevige fundament en het marketingplan voor jouw Droombedrijf.

Ik ben Marloes Halmans.
Creator van de training Bouw jouw droombedrijf.

Als ik één ding weet, dan is het hoe moeilijk en spannend het kan zijn om jezelf zichtbaar te maken in een drukke markt. Hoe overweldigend het opzetten en uitbouwen van je bedrijf kan voelen.

Ik geloof dat je hier bent om met je talenten het verschil te maken. Dat het als ondernemers onze taak is om de mensen te bereiken voor wie we iets waardevols te brengen hebben. Ik weet uit ervaring dat het kan: je droombedrijf tot een succes maken zonder iets te doen dat niet bij je past, door jezelf te zijn en verbinding te maken met je klanten.

 

Wat ik leerde over succesvol ondernemen vanuit je hart

In 2007 begon ik voor mezelf als loopbaancoach. Na de euforie van het begin (Yay, I did it! Wat een vrijheid!) besefte ik al snel dat ondernemen ook een vak is… Ik worstelde om mijn bedrijf van de grond te krijgen. Ik zag z​óveel anderen vergelijkbare dingen doen.

Ik voelde me klein, onbelangrijk en onzichtbaar.

De grote ommekeer kwam toen ik me in 2011 verdiepte in Personal Branding.

Ik leerde dat ik mocht focussen op doen waarin ik in mijn element ben. Dat ik mezelf zichtbaar mocht maken op mijn eigen manier. En dat het heel leuk blijkt te zijn als je eenmaal weet hoe het óók kan!) Ik liet los wat ik dácht te moeten doen. Negeerde adviezen die voor anderen heel goed werkten maar niet bij mij pasten.

Daarna groeide mijn bedrijf snel, werd ik zichtbaar in diverse nationale media en vond ik moeiteloos klanten. Inmiddels werk ik met een team van coaches dat de loopbaantrajecten voor mijn bedrijf doet en werk ik zelf uitsluitend met ondernemers zoals jij! Wat een cadeau om zo te mogen werken!

Voor mij is succes is niet alléén een kwestie van mooie financiële resultaten. Ik heb nu elke dag het blije gevoel dat ik mijn droombedrijf lééf. Precies zoals dat bij mij en mijn leven past.

Succesvol ondernemen vraagt erom dat je een oprechte verbinding maakt met je klanten.

Dat kun je niet doen als je niet zelf rete-enthousiast bent over je aanbod en alleen datgene doet waarvoor je mega veel energie en liefde voelt.

Durf te kiezen voor wat je écht wilt en wat bij jou hoort.

Maak een uniek aanbod gebaseerd op jouw talenten en maak jezelf zichtbaar op je eigen manier zodat je met plezier de klanten bereikt voor wie jij het verschil wilt maken.

Hilde van Schijndel

Ik heb mijn baan opgezegd en direct drie klanten gevonden!

“Toen ik besloot de training te volgen stond ik op het punt mijn baan op te zeggen. Ik voelde al een hele tijd dat ik voor mezelf wilde beginnen al wist ik nog niet precies wat. Ik voelde ik dat dit mijn kans was om te ontdekken en doen wat ik echt wilde. Wat ik enorm waardevol vond aan de training is de combinatie van persoonlijke coaching, de uitgebreide leeromgeving met veel diepgaande opdrachten en de vibe in de groep met onze andere deelnemers. Ondanks dat ik vanuit mijn eigen expertise al een goed beeld had van mijn talenten en missie, raakten de modules hierover een extra laag. Dat hielp me om meer focus te vinden in welke concrete richting en keuzes kloppen voor mijn bedrijf. De enorme kennis over ondernemen -aanbod creeren, personal branding, marketing – en de aandacht die besteed wordt aan ondernemen in overvloed: de training is een enorm totaal aanbod dat me geholpen heeft om zowel zakelijk als persoonlijk te groeien!

Ik heb inmiddels mijn baan echt opgezegd, werk nu als coach en heb zelfs al drie super leuke klanten. En ik voel gewoon dat er nog veel meer komen! Ik zit vol met gave ideeën die echt vanuit mijn hart komen. Ik raad de training van harte aan als je voelt dat het tijd is voor verandering en hulp zoekt bij hoe je dat concreet vorm kunt geven.”

Monique Zegveld
en Marloes 🙂 

Dankzij veel meer focus heb ik mijn omzet verdrievoudigd

Toen ik besloot om mee te doen had ik iets meer dan een jaar mijn bedrijf in tekstwerk, net twee HBO opleidingen afgerond en een kinderboek geschreven.  Je begrijpt het waarschijnlijk al: de focus was ver te zoeken! Ook schreef ik, uit een angst voor tekort, ‘alles wat lost en vast zat’ voor zo ongeveer elke klant die zich aandiende. Vaak voelde ik me in opdrachten  ‘ondervraagd’, want ik kon zoveel meer!

Mijn deelname aan Bouw jouw droombedrijf heeft me geholpen om focus te vinden, bewuste keuzes te maken en mijn innerlijke kompas zakelijker in te zetten.  En tot mijn eigen grote verrassing zwaaide ik af met een tweede bedrijf erbij waarvoor ik ook meteen een eerste klant vond. In de individuele coachgesprekken had mijn businesscoach al snel in de gaten welk vlees ze met mij in de kuip had en welke ervaring ik vanuit de verschillende banen en opleidingen meebracht. Voor mij was dat erg belangrijk, omdat ik als me multipotentional verder wilde ontwikkelen en ik ook geen jaren meer de tijd wilde nemen om zaken te ontwikkelen of uit te zoeken.

Het vinden van focus heeft me in de maanden december 2019 tot en met februari 2020, drie maal zoveel omzet opgeleverd, dan in dezelfde periode het jaar ervoor. Ik had trouwens ook even een wachtlijst! Mijn eerste ‘zelf gevonden organisatie’ (in tegenstelling tot de uitsluitend éénpitters waarvoor ik voorheen schreef) is een organisatie van wie ik twee opdrachten heb die een jaar lopen. Ik kijk anders naar potentiële opdrachtgevers en zeg duidelijker ‘nee'(past niet) of ‘Ja'(past wel!). Dat geeft me meer ‘smoel’ en werkt naar twee kanten: naar een potentiële klant en naar mezelf.”

In deze training maak je jouw droombedrijf concreet,
zichtbaar en succesvol

Precies zoals dat bij jóu past.​

In de training doorloop je het Droombedrijf Stappenplan in 8 modules

Module 1

Jouw unieke talenten en waarde benoemen

Je legt jouw talenten en toegevoegde waarde bloot en leert dit super concreet te verwoorden. Je maakt jouw onderscheidend vermogen eindelijk helder voor jezelf en de buitenwereld

Module 2

Jouw missie en waarom benoemen

Je leert persoonlijk verwoorden waarom je doet wat je doet. Zonder hakkelen kun je verwoorden wat jouw missie is die jou vanuit je tenen drijft zodat je deze kunt gebruiken in je marketing en communicatie

Module 3

Messcherpe focus aanbrengen

Je kiest waar jij om bekend wilt staan en brengt focus aan. Zo kun je je tijd en energie doelgericht besteden en behaal je méér resultaat uit je acties voor zichtbaarheid en je marketing

Module 4

Kiezen wie je het liefst wilt bereiken

Je kruipt in de huid van je klanten zodat jouw boodschap en aanbod hen op het lijf geschreven zijn en zij jou herkennen als de persoon met wie ze dolgraag willen werken

Module 5

Een gaaf aanbod maken

Je maakt een onweerstaanbaar aanbod waar klanten JA tegen zeggen, voor de juiste prijs. Je leert prijsstrategieën en hoe je je aanbod opbouwt

Module 6

Jouw onderscheidende Personal Brand maken

Jouw Personal Brand vormgeven waarin je jezelf bent en waarmee je vanuit je hart moeiteloos de leukste klanten aantrekt. Je weet wat je wilt uitstralen en vertaalt dit naar beelden, kleuren, lettertypen en teksten voor op je site en in je communicatie uitingen

Module 7

Onderzoeken wat je tegenhoudt

Onderzoeken welke overtuigingen je belemmeren om jouw droombedrijf neer te zetten. De weg vrij maken voor jouw groei

Module 8

Jezelf zichtbaar maken en… marketing!

Je leert slimme strategieën voor meer zichtbaarheid op jouw unieke wijze toe te passen. Je leert hoe je een maillijst opbouwt en hoe je website eruit moet zien. Je maakt je marketingplan waarmee je jouw ideale klanten bereikt.

Eline Landgraf

Ik heb mijn omzet verdubbeld maar werk veel minder

“Ik had 2 jaar geleden een vliegende start gemaakt met mijn bedrijf. Ik ben gaan doen wat op mijn pad kwam en wat ik leuk vond. Als online ondernemer had ik niet meer nodig dan een computer, telefoon en wat software pakketten van enkele  euros. Ik investeerde in een website en huisstijl. Dat voelde als een enorme stap maar ik dacht dat het echt nodig was om mijn bedrijf goed aan te pakken. Maar was dit echt de beste investering achteraf gezien? Hoewel mijn bedrijf lekker liep, kwam ik er namelijk achter, toen ik een nieuw aanbod wilde neerzetten, dat ik een bedrijf had opgebouwd zonder fundering. Hierdoor was het voor mij lastig om een nieuw product te ontwikkelen en te lanceren. Ik wilde terug naar de kern en een stevig fundament leggen onder alles wat ik deed.

Door de manier waarop Marloes de kennis en opdrachten in de modules uitlegt, kon ik meteen een brug slaan naar mijn eigen bedrijf. De eerste module sprong er voor mij wel echt uit. Daarin ga je op zoek naar je talenten en waarden. Alles wat ik altijd maar “gewoon” vond en voor lief nam, kwam ineens tot leven. Marloes liet heel duidelijk zien hoe je talenten van betekenis zijn voor je klanten.

De persoonlijke coaching was onbetaalbaar. Een business coach die écht meekijkt in je bedrijf en op jou toegespitste adviezen geeft. Door de specifieke ideeën die mijn coach aanreikte, heb ik mijn netwerk enorm kunnen vergroten, raakte ik in gesprek met mijn doelgroep en had ik meerdere leads voor mijn nieuwe programma. Het werken met een groep heeft veel reflectie gegeven: je krijgt ineens te horen hoe anderen jou en je bedrijf zien. Je helpt elkaar, daagt elkaar uit en daarnaast ontstaan er zelfs ook samenwerkingen.

Ik werk nu vanuit flow, waardoor ik tijd overhoud! En laat dat nou net 1 van mijn doelen zijn geweest voor deze training: omzet verdubbelen in minder tijd. En het is gelukt! De verandering in mindset heeft voor grote veranderingen gezorgd in hoe ik onderneem en in mijn resultaten. Nu 2 jaar later, zou ik niemand adviseren om bij de start flink te investeren in een website en een huisstijl. Start wat eenvoudig op dat gebied en investeer je geld in een business coach. De training Bouw jouw droombedrijf heeft mij in een korte tijd zo ver gebracht dat ik me echt afvraag waarom ik dit niet eerder heb gedaan!”

Beatrice boots

Ik vond meteen klanten voor mijn nieuwe aanbod

“ Ik wilde zichtbaarder worden met de reizen die ik organiseer voor mijn bestaande bedrijf Puur Parijs. Daarnaast doe ik energetische werk onder andere met essentiële oliën. Ik wilde deze bedrijven meer met elkaar verbinden. In de training Bouw jouw droombedrijf werd ik gedwongen om te kijken naar waar ik nu echt in uitblink. Ik werd uitgenodigd om mezelf volledig te omarmen, met al mijn eigenaardigheden. Iets wat ik eerder niet echt durfde. Door de structuur van de modules en de samenwerking met anderen kwam ik sneller tot actie.

Binnen een paar weken realiseerde dat ik eigenlijk altijd gecoacht heb. En dat ik mijzelf daarin nooit echt op waarde heb geschat. Dankzij de aanmoediging van mijn businesscoach en de andere deelnemers in de training begon ik dat te doen. Dat is voor mijn gevoel de meerwaarde van het werken in een groep ondernemers. Ik ontwikkelde binnen een paar weken een nieuw aanbod en kwam in actie om er klanten voor te vinden. Dat leverde snel resultaat op! Nadat ik begon te vertellen wat ik kon betekenen voor mensen, kreeg ik direct positief respons en klanten voor mijn coaching aanbod! Ik ben inmiddels gestart en mijn klanten zijn na twee sessies al geweldig enthousiast over wat ik voor ze heb betekend.”

Voor wie is deze training?

Deze training past bij jou als je klaar bent om vol te kiezen voor wat je écht wilt. Of je nu startend bent, al langer bezig bent maar van koers wilt veranderen of je bedrijf nu écht goed wilt neerzetten. De training gaat je focus brengen in wat je wilt doen, voor wie en waarom. Zodat je met een glasheldere boodschap jezelf zichtbaar kunt maken.

Je bent bereid wekelijks minimaal 4 uur te investeren in de training. Je wilt groeien als mens en ondernemer en wilt dit doen in een groep van like-minded ondernemers die je steunen en je vragen en twijfels herkennen. Want je hoeft niet alles alleen te doen!

We gaan je niet vertellen wat je precies moet doen omdat dat voor Marloes of anderen zo goed werkte. Alleen JIJ kunt bepalen hoe jóuw droombedrijf eruit ziet. We laten je zien en ervaren hoe jij kunt kiezen voor wat JIJ wilt doen en wat het beste bij JOU past.

Wat we je beloven is dat je jouw échte talenten op tafel krijgt. Dat je ruis loslaat en vanuit je tenen gaat voelen welke focus jij wilt kiezen.  Je eigen unieke gave aanbod gaat maken. En dat je het enthousiasme voelt om met een écht persoonlijk Personal Brand de wereld te laten zien dat je er bent. For real.

Dit is wat de training deze ondernemers bracht…

Xandra van Hooff
Nele Odeur
Marijke Altink

“Ik voelde dat ik toe was aan verandering in mijn bedrijf. Maar wat er mocht veranderen, wist ik niet precies. De online leeromgeving, de samenwerking met collega ondernemers en de persoonlijke begleiding hebben gezorgd voor een mooi en intensief traject met veel praktische handvatten waardoor ik weer focus vond en mijn marketing hierop in kon richten. Na de training kon ik direct mijn website in lijn brengen met wat ik wil delen en uitstralen. Worstel jij met koers vinden voor jezelf en je onderneming en zoek je meer diepgang, zou ik zeker deze training volgen!”

Petra Denen

“De training heeft bij mij voor veel focus gezorgd. De ideeën in mijn hoofd hebben tijdens deze training vorm gekregen. Ik was op zoek naar duidelijkheid en vertrouwen en daar heeft de training me enorm bij geholpen.  In online video’s leidt Marloes  je op een hele persoonlijke manier door de training. Alle informatie en oefeningen kun je nalezen in de werkbladen en dat geeft rust. De training is efficiënt en ‘to the point’.  Aan alles zie en voel je dat de training met veel zorg en aandacht in elkaar is gezet.”

Florus Verdysseldonk

LATEN WE SAMEN AAN JOUW DROOMBEDRIJF BOUWEN!
De volgende training start 30 november

DIT KRIJG JE ALS JE MEEDOET

 • Levenslange toegang tot de online leeromgeving
 • Facebook groep voor het delen van je ervaringen en stellen van vragen aan je mastermind groep van mede-deelnemers
 • Elke maand een individueel coachgesprek (via Zoom) met collega businesscoach Daniëlle
 • Elke maand een online groeps-mastermind call met Daniëlle en maximaal 5 andere deelnemers. In elke call is tijd voor jouw persoonlijke vragen en individuele coaching gereserveerd. Er is ruimte dus voor jouw behoeften én om van de ervaringen en vragen van andere ondernemers te leren
 • Elke maand een Doorpak Dag. Je blokt tijd in je agenda om op je eigen werkplek aan de modules te werken. In de ochtend check je in met je coach en mastermind groep om elkaar te helpen focus te vinden voor de dag en flink door te pakken! Zo heb je een steuntje in de rug om prioriteit te blijven geven aan de training en jouw voortgang hierin
 • 9 bonustrainingen van gast-experts (video’s die je elk moment kunt kijken)
 • BONUS: gratis 4 maanden lidmaatschap van de IMPACT! membership van Marloes. Hier krijg je 3 keer per maand een groeps-sessie waarin Marloes kennis en inspiratie deelt over mindset, ondernemen in moeiteloosheid, focus houden, dichtbij jezelf blijven, vertrouwen en positiviteit. Ook kun je hier je vragen aan Marloes stellen
 • SUPERBONUS: Livedag met Daniëlle en Marloes op een heerlijke plek in Zuid-Limburg. Samen bouwen aan jouw plannen en droombedrijf! Dinsdag 26 januari.

 

Investering

750

per maand voor 4 maanden

of bespaar €300 door in 1x te betalen

2700

Prijzen zijn excl. BTW

stap voor stap jouw droombedrijf bouwen

met de video’s en opdrachten van marloes in de leeromgeving
EN individuele coachgesprekken met danielle

 

Daniëlle Bax

Daniëlle heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen in persoonlijke en loopbaan ontwikkeling. Door bewust te sturen op het écht leren kennen van de ambitieuze mensen met wie ze werkt, kan ze snel hun unieke, sterke kanten naar de oppervlakte brengen. Om succesvol te ondernemen is het belangrijk je onderscheidende talenten voorop te stellen in je aanbod en dit met vertrouwen uit te dragen.  Daniëlle houdt vast tot je aanbod een vorm heeft die bij je past en ijzersterk staat, zodat je vol vertrouwen zichtbaar kunt zijn voor de buitenwereld. Door haar actiegerichte en aanmoedigende houding weet ze te doorbreken wat je tegenhoudt om vol voor je droombedrijf te gaan. Je komt in beweging!  Daniëlle kent de vele mogelijkheden van online zichtbaarheid en zette deze afgelopen jaren zelf met succes in waardoor haar bedrijf snel groeide. Ze helpt je graag die acties voor marketing te kiezen die kloppen bij wie jij bent en je helpen je droomklanten te vinden voor jouw aanbod.

Plan een kennismaking met Daniëlle. Mail naar danielle@marloeshalmans.com

Waardevolle bonustrainingen van gast-experts cadeau!

Je website hoger in Google

door online business coach Irene Ogier

Een financieel gezond bedrijf

door finance voor ZZP specialist Femke Hogema

Meer verbinding met video

door Elisabeth “De videovakvrouw” Griffioen

Pakkende en onvergetelijke presentaties

door spreek-coach Marije Wielenga

Designer Secrets

door huisstijlontwerper Lotte de Groot

Wegwijs in de social media jungle

door social media expert Masja Slootweg

Focus bewaren, doelen behalen

door slimmer werken trainer Karen Visser

Visual Storytelling

door fotograaf Wendy van Hardeveld

bouw zelf je website in wordpress

door online businesscoach Rosanne Raubun

Maak een vliegende start of zet succesvol de nieuwe koers van je bedrijf in met de training Bouw jouw droombedijf en deze waardevolle gast-expert trainingen.

Alles wat je nodig hebt om van jouw droom een succesvol droombedrijf te bouwen!

Mail danielle@marloeshalmans.com.
We plannen graag een telefonische kennismaking met je om te bespreken wat voor jou de fijnste keuze is voor nu en wat je mag verwachten in de training. Voel je welkom!

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans