ONTDEK HOE JE VEELGEHOORDE BUSINESS ADVIEZEN
ECHT KUNT TOEPASSEN

Vraag de 4-delige videotraining aan!!

Er worden ongelooflijk veel business strategie tips gedeeld, hoe fijn!
Maar hoe pas je ze toe op een integere en effectieve manier?

In deze 4-delige videotraining deel ik:

  • Op welke manier veel ondernemers hun Unique Selling Point zoeken terwijl dat ze alleen maar onzeker maakt, en hoe je wél ontdekt waarin je uniek bent
  • Waarom the money is in the list niet waar is, en hoe je emailmarketing effectief en integer inzet
  • Wat er mis is met veel waardevolle content delen en hoe je dit anders kunt doen zodat je veel meer verbinding maakt 
  • Waarom veel mailen echt wél irritant en desastreus kan zijn waardoor lezers hard wegrennen en zich uitschrijven, en hoe je toch vaak genoeg kunt mailen (want het wérkt)  zonder irritatie op te roepen 

MELD JE AAN! JE ontvangt de eerste video op maandag 12 februari

Ik ben Marloes Halmans.

Ik geloof dat je hier bent om met jouw talenten het verschil te maken.  Maar ik weet ook hoe moeilijk het kan zijn om dicht bij jezelf te blijven en jezelf zichtbaar te maken.

Mijn ervaring is: hoe strategischer je gaat werken, hoe sneller je naar je hoofd gaat. Hoe sneller je je verliest in wat er allemaal zou moeten en in alle strategische adviezen waarvan je voelt dat ze zouden kunnen werken. Maar die je ook overspoelen of verwarren omdat iedereen iets anders lijkt te zeggen.

Wat mij helpt is om alle kennis op te vreten over succesvol en online ondernemen. Niet voor niets volg ik al jarenlang elk jaar trainingen, veel bij mijn Amerikaanse mentoren en coaches, om te leren hoe ik mijn 2 bedrijven op mijn eigen manier kan laten groeien.

Inmiddels heb ik sinds 2007 twee succesvolle bedrijven opgebouwd. Ik ben eigenaar van loopbaancoachingbureau The Happy at Work Agency, waarvoor een tof team van coaches werkt. En zelf werk ik als coach en mentor met ondernemers om hun droombedrijf op te bouwen en te laten groeien.

Het succes van mijn bedrijven komt voort uit het toe durven passen van geavanceerde business strategie, maar… door hierin altijd dichtbij mezelf en integer te blijven en alleen te doen wat bij mij en mijn, en onze, klanten past.

In deze 4-delige videotraining deel ik super graag met jou welke belangrijkste strategieën je echt wilt gaan toepassen. En ik leg je precies uit HOE je dat doet.

Voel je welkom om de video’s aan te vragen!
Maandag 12 februari mag je de eerste in je inbox verwachten!

Marloes

Copyright © 2017 | Marloes Halmans