Belangrijke verschuiving in je mindset voor meer overvloed in je bedrijf

8 mrt 2019 | Focus houden & doelen bereiken, Positieve mindset & persoonlijk ontwikkeling | 0 Reacties

Heb jij soms het gevoel dat je minder committed bent aan je bedrijf dan sommige anderen lijken te zijn?
Voel je weerstand op de oproep om te gaan voor een ton of een miljoen en altijd naar méér te streven in je business? Terwijl je wel graag ook meer financiële overvloed wilt kennen?

Vraag je je daardoor wel eens af of jij eigenlijk wel geschikt bent voor het ondernemen en hoe je ondernemen fijner kunt maken en ervaren met minder stress en druk om geld te verdienen?

Onlangs deed ik een Facebook live waarin ik een belangrijke verschuiving in je mindset deelde die voor mij ALLE verschil heeft gemaakt. Nadat ik dat deed stroomde overvloed in mijn bedrijf. Vandaag de dag heb ik 2 bedrijven en mag ik echt ervaren dat ondernemen moeitelozer en fijner voelt en bovendien de financiële zekerheid brengt die voor mij en mijn gezin een fijn leven mogelijk maken.

Ik deel het heel graag met jou!

De opname van deze facebook live is wat langer en doordat het een Facebook live was wat rommeliger. Maar ik ben benieuwd wat deze verschuiving in mindset voor jou losmaakt of betekent! Ik hoor graag van je in een reactie helemaal onderaan deze pagina!

Liefs,
Marloes

Voel je welkom voor een kosteloze focus sessie met een van onze coaches!

Wil je graag samen met ons kijken waar jij graag naar toe wilt werken met jouw bedrijf en welke stappen je nu mag zetten om verder te groeien?
Voel je welkom voor een kosteloze Focus-sessie. Samen bespreken we waar je staat en waar je heen wilt en wat jouw bedrijf op dit moment helpt te groeien. Uiteraard delen we ook graag hoe je deze stappen samen met ons kunt zetten als je het niet alleen wilt doen.

Gratis masterclass

Ontdek welke specifieke acties jouw bedrijf nu laten groeien

Ontdek jouw acties

Ontdek de

Onderneem vanuit je hart community

Lees inspirerende verhalen van andere hartwerkende ondernemers

Volg mij op social media

Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans