Free publicity en aandacht in de media: zo doe je dat!

22 jun 2015 | Personal branding & zichtbaarheid | 0 Reacties

Zoek jij naar meer zichtbaarheid in de media?
Wil je niets liever dan je verhaal en kennis delen met zoveel mogelijk mensen?

In 2012 stond ik voor het eerst superblij in de Primera hier om de hoek. In mijn hand de nieuwste Flair, met op de cover: “Werken in tijden van crisis”. Refererend aan een uitgebreid artikel over hoe je je werk leuk houdt zonder van baan te wisselen, waar ik als expert aan had meegewerkt.

Super blij en trots was ik! Later mocht ik vaker trots mijn ouders appen “ik sta weer in de krant hoor!” omdat ik mocht bijdragen aan artikelen in o.a. NRC handelsblad, Financiële Dagblad, Viva, Intermediair, NRC next en meer.

Die eerste keer in een bekend magazine had ik te danken aan de waardevolle tips en kennis die Janneke van Heugten, oprichter van Vaker in de Media, media expert, een klein jaar daarvoor met me deelde op een event.

Ik heb Janneke gevraagd om haar tips voor meer zichtbaarheid met ons te delen.
In dit interview deelt ze met ons hoe je de aandacht van journalisten en redacties kunt krijgen. Welke items nieuwswaarde hebben ​en hoe je kunt zorgen voor meer zichtbaarheid voor jouw expertise en bedrijf!

Benieuwd naar wat Janneke met haar platform Vaker in de media doet?

Gratis masterclass

Ontdek welke specifieke acties jouw bedrijf nu laten groeien

Ontdek jouw acties

Ontdek de

Onderneem vanuit je hart community

Lees inspirerende verhalen van andere hartwerkende ondernemers

Volg mij op social media

Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans