Selecteer een pagina

Groei en meer impact in je bedrijf vraagt deze stap van jou

11 apr 2019 | Geen categorie, Positieve mindset & persoonlijk ontwikkeling, Slimme business strategie├źn & adviezen | 0 Reacties

Toen ik in 2007 begon als ondernemer begon ik, net als iedereen, op 0. Nul klanten, nul omzet. En met een grote missie maar ook een hoop “hoe doe je dat” vragen. Inmiddels heb ik het geluk twee hele mooie bedrijven te mogen leiden en elke dag een verschil te mogen maken voor onze klanten.

Vaak wordt me gevraagd: hoe ben je hier gekomen?
Ik kan je zeggen: ik had van te voren nooit kunnen bedenken dat mijn ondernemersreis hier uit zou komen.

Door de jaren heen ging ik ineens heel scherp zien hoe ik jarenlang mijn groei en succes had tegen gehouden. Het duurde echt even voordat ik dit inzag en ik heb me er eerlijk gezegd ook een hele tijd tegen verzet. Maar ik zag in dat ik werkelijk niemand diende door mijn gedachtenpatroon in stand te houden.

Ik deel het graag met jou!

Hopelijk brengt het je inzichten en vooral: neem je mijn oproep die ik in de video doe aan!
Ik hoor graag van je in een reactie helemaal onderaan deze pagina!

Groeien doe je niet alleen.
Omdat je simpelweg niet weet wat je niet weet. Er zijn zoveel meer mogelijkheden om op een fijne en ontspannen manier te groeien naar leiderschap in je bedrijf die je zelf niet kunt zien op dit moment.
Ik weet dat dat enorm waar is voor mij. En hoe fijn het is om daarvoor steun van een mentor en andere ondernemers te hebben.

Wil je met onze hulp werken aan jouw groei? Dan ben je welkom! Voor elke fase in het ondernemerschap hebben wij een fijn programma dat je precies biedt wat je in die fase nodig hebt. Want jezelf overspoelen heeft geen zin. Passende informatie die je meteen kunt implementeren zodat je ook meteen resultaat kunt bereiken, samen met de expertise en ervaring van mij en mijn team, helpen je op ontspannen manier te groeien.

Voel je welkom om een vrijblijvende en kosteloze focus-sessie aan te vragen met een van ons.
We leren je graag kennen!

Gratis masterclass

Ontdek welke specifieke acties jouw bedrijf nu laten groeien

Ontdek jouw acties

Ontdek de

Onderneem vanuit je hart community

Lees inspirerende verhalen van andere hartwerkende ondernemers

Volg mij op social media

Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright ┬ę 2018 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans