Met minder moeite een continue stroom aan klanten vinden

4 mrt 2019 | Slimme business strategieën & adviezen | 3 reacties

Een continue stroom aan klanten, die met jouw hulp de resultaten bereiken waar zij naar verlangen, dat is voor ons ondernemers een weg naar vervulling en ondernemen in vertrouwen en vrijheid.

Als je in business bent omdat je een sterke missie hebt en echt een verschil wilt maken, net als ik, dan mag je elke dag opnieuw zichtbaar maken hoe je klanten kunt helpen.

Veel ondernemers vinden dit deel van het ondernemen minder leuk. Of zelfs vreselijk. En daardoor houden ze zich vaker terug in het helder en actief naar buiten treden met hun aanbod dan ze zouden mogen doen om een grotere impact te maken en hun bedrijf en het verschil dat ze maken te laten groeien.

Ik zie telkens bij ondernemers om mij heen en mijn klanten dat ze wel actief werken aan het bereiken van nieuwe klanten, maar op een ander vlak echt iets laten liggen. Vanuit de angst om te verkoperig te zijn of omdat ze nog nooit naar hun werk en aanbod hebben gekeken zoals ik je uitnodig te doen in deze video.

Als je op die manier gaat kijken naar jouw expertise, jouw aanbod en de behoeften van je klanten, kun je én meer van betekenis zijn voor je klanten én wordt “nieuwe” klanten vinden een stuk relaxter.

Ik ben benieuwd of jij al op deze manier naar jouw bedrijf en aanbod hebt gekeken en je aanbod hierop hebt ingericht?

Kijk de video om te zien wat ik bedoel en laat het me weten in een reactie!

Ik ben benieuwd of jij al op deze manier naar jouw bedrijf en aanbod hebt gekeken en je aanbod hierop hebt ingericht?

Laat het me weten in een reactie!

Gratis masterclass

Ontdek welke specifieke acties jouw bedrijf nu laten groeien

Ontdek jouw acties

Ontdek de

Onderneem vanuit je hart community

Lees inspirerende verhalen van andere hartwerkende ondernemers

Volg mij op social media

Comments

3 Reacties

 1. Michaël van Groeningen

  Lieve Marloes, wat vertel je dit belangrijke verhaal weer prachtig. Dankjewel.

  Antwoord
 2. Marloes

  Wat fijn om te horen Sandra! Tof dat het je op nieuwe ideeën brengt, veel succes!
  Marloes

  Antwoord
 3. Sandra

  Wat een prachtige video Marloes, dankjewel! En lang leve die meubelmarkt dat je niet lieten plassen, waardoor jij deze waardevolle content voor ons kon creëren 😉
  Ik heb al vervolgaanbod voor mijn klanten, maar door jouw video laat je me er bewuster en meer kritisch over nadenken. “Is het het juiste aanbod?” “Kan ik het aanbod ook bundelen om het meer op elkaar aan te laten sluiten?” “Wat zijn geschikte momenten om het aan te bieden en hoe?”

  Dankjewel!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans