Selecteer een pagina

Integer verkopen: een ding dat je nooit meer mag vergeten

29 okt 2018 | Slimme business strategieën & adviezen | 2 reacties

​Verkopen: misschien niet meteen de leukste, maar wel de allerbelangrijkste taak die we als ondernemer hebben!

En daarmee is je verkoopvaardigheden vergroten dé weg naar financiele stabiliteit als ondernemer.
Als je niet goed kunt verkopen blijft ondernemen voelen als een onzeker avontuur. Wanneer je altijd en overal weet hoe je authentiek en integer klanten kunt vinden voor jouw aanbod, creëer je stabiliteit en zekerheid in je bedrijf en leven.

Veel ondernemers vinden verkopen spannend.
Ik weet in ieder geval dat ik er zelf ook jarenlang weerstand op voelde en er echt totaal niet ontspannen over was.

De meeste ondernemers voelen enorme passie voor hun vak en vinden het heerlijk om daar met anderen over te praten. Maar zodra ze het gevoel hebben dat een gesprek of ontmoeting een verkoopgesprek is, worden ze onrustig of klappen ze dicht.

En dat is echt jammer!
Want als je veel moeite hebt gestopt in het bereiken van de juiste mensen voor wie jij een verschil kunt maken doe je niet alleen jezelf er een plezier mee als zo’n gesprek heel ontspannen verloopt. Ook je potentiële klant zal dan het gesprek als veel fijner ervaren.

Onlangs deelde ik in de 2 daagse retraite met mijn klanten uit mijn Next Level mastermind hoe ze veel ontspannender en op een hele natuurlijke manier kunnen verkopen. Ik deelde ook wat me onlangs was opgevallen toen iemand in een Facebook groep vroeg naar een businesscoach. Ik zag allemaal reacties komen en dat vond ik boeiend. Want ik zag vrijwel iedereen een prachtige kans mislopen om deze persoon echt te helpen en als klant te verwelkomen. Ze maakten allemaal een grote “fout” (al houd ik eigenlijk niet van dat woord) die essentieel is als je integer en ontspannen wilt verkopen.

In de video die ik vandaag voor je heb gemaakt, deel ik welke fout dat is.
Ook deel ik wat het allerbelangrijkste is dat je nooit meer mag vergeten als het over verkopen gaat.
Als je één ding onthoudt uit deze video, laat het dan dat zijn.

Wat vind jij het meest lastig aan integer verkopen? Deel het in een reactie onderaan dit bericht. Ik hoor graag van je!

Ook reik ik graag naar je uit: wil je graag groeien met je bedrijf en zie je niet hoe je dat moet aanpakken? En wil je het niet alleen doen?
Voel je welkom voor een kosteloze telefonische Focus Sessie met een van onze coaches. We helpen je graag te zien op welke acties jij je nu mag richten en delen met je hoe wij je kunnen helpen als je graag onze hulp en die van een warme en betrokken mastermindgroep wilt.

Gratis masterclass

Ontdek welke specifieke acties jouw bedrijf nu laten groeien

Ontdek jouw acties

Ontdek de

Onderneem vanuit je hart community

Lees inspirerende verhalen van andere hartwerkende ondernemers

Volg mij op social media

Comments

2 Reacties

 1. Anita

  Oh wat klinkt dit logisch!
  En hoe word ik ook getriggerd om mezelf te verkopen! Dank je.

  Antwoord
 2. nanzz

  Bedankt voor je voorbeelden. Ik doe het ook nog steeds als ik een aanbod doe. Ik luister heel lang, maar als ik dan een aanbod doe, dan ga ik ineens zenden, in plaats van vragen stellen. Verhelderende video. Thanks

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2018 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans