Integer verkopen: een ding dat je nooit meer mag vergeten

29 okt 2018 | Slimme business strategieën & adviezen | 2 reacties

​Verkopen: misschien niet meteen de leukste, maar wel de allerbelangrijkste taak die we als ondernemer hebben!

En daarmee is je verkoopvaardigheden vergroten dé weg naar financiele stabiliteit als ondernemer.
Als je niet goed kunt verkopen blijft ondernemen voelen als een onzeker avontuur. Wanneer je altijd en overal weet hoe je authentiek en integer klanten kunt vinden voor jouw aanbod, creëer je stabiliteit en zekerheid in je bedrijf en leven.

Veel ondernemers vinden verkopen spannend.
Ik weet in ieder geval dat ik er zelf ook jarenlang weerstand op voelde en er echt totaal niet ontspannen over was.

De meeste ondernemers voelen enorme passie voor hun vak en vinden het heerlijk om daar met anderen over te praten. Maar zodra ze het gevoel hebben dat een gesprek of ontmoeting een verkoopgesprek is, worden ze onrustig of klappen ze dicht.

En dat is echt jammer!
Want als je veel moeite hebt gestopt in het bereiken van de juiste mensen voor wie jij een verschil kunt maken doe je niet alleen jezelf er een plezier mee als zo’n gesprek heel ontspannen verloopt. Ook je potentiële klant zal dan het gesprek als veel fijner ervaren.

Onlangs deelde ik in de 2 daagse retraite met mijn klanten uit mijn Next Level mastermind hoe ze veel ontspannender en op een hele natuurlijke manier kunnen verkopen. Ik deelde ook wat me onlangs was opgevallen toen iemand in een Facebook groep vroeg naar een businesscoach. Ik zag allemaal reacties komen en dat vond ik boeiend. Want ik zag vrijwel iedereen een prachtige kans mislopen om deze persoon echt te helpen en als klant te verwelkomen. Ze maakten allemaal een grote “fout” (al houd ik eigenlijk niet van dat woord) die essentieel is als je integer en ontspannen wilt verkopen.

In de video die ik vandaag voor je heb gemaakt, deel ik welke fout dat is.
Ook deel ik wat het allerbelangrijkste is dat je nooit meer mag vergeten als het over verkopen gaat.
Als je één ding onthoudt uit deze video, laat het dan dat zijn.

Wat vind jij het meest lastig aan integer verkopen? Deel het in een reactie onderaan dit bericht. Ik hoor graag van je!

Ook reik ik graag naar je uit: wil je graag groeien met je bedrijf en zie je niet hoe je dat moet aanpakken? En wil je het niet alleen doen?
Voel je welkom voor een kosteloze telefonische Focus Sessie met een van onze coaches. We helpen je graag te zien op welke acties jij je nu mag richten en delen met je hoe wij je kunnen helpen als je graag onze hulp en die van een warme en betrokken mastermindgroep wilt.

Gratis masterclass

Ontdek welke specifieke acties jouw bedrijf nu laten groeien

Ontdek jouw acties

Ontdek de

Onderneem vanuit je hart community

Lees inspirerende verhalen van andere hartwerkende ondernemers

Volg mij op social media

Integer verkopen: een ding dat je nooit meer mag vergeten

29 okt 2018 | Slimme business strategieën & adviezen | 2 reacties

Hoe bouw je een sterk bedrijf als je eigenlijk nog 10 andere dingen super gaaf vindt om te doen?

Wat herinner ik me nog goed de tijd dat ik in loondienst werkte.
Enthousiast begon ik steeds aan een nieuwe baan. Maar ik heb het nooit langer dan 2 jaar op één plek volgehouden.

Heb je het gevoel dat je nooit ergens lang genoeg interesse voor kunt houden?
En daarom niet kunt kiezen waar je je nu op moet focussen?
Omdat er steeds iets anders gaafs voorbij komt waar je mee aan de slag wilt?
Worstel je met het "moeten" kiezen van een duidelijke doelgroep of niche aanbod?

Kijk je soms met jaloezie of verbazing naar mensen die al 10 jaar hetzelfde werk doen en daar dolgelukkig mee zijn en denk je stiekem: wat een rust zou dat geven?
En denk je dan 2 minuten later al: OMG ik zou me dood gaan vervelen?

DAN BEN JE WAARSCHIJNLIJK NET ALS IK EEN MULTI-POTENTIALITE.

Simpel gezegd: iemand die heel veel verschillende dingen leuk vindt.

Hoe doe je dat als je je als ondernemer moet focussen, een niche moeten kiezen en een sterk Personal Brand wilt bouwen?

Hoe bouw je een sterk bedrijf als je eigenlijk nog 10 andere dingen super gaaf vindt om te doen?

Het is niet zo moeilijk als het lijkt.
Zo lang je een aantal belangrijke dingen onthoudt en bewust doet.
Hoe heerlijk is het als je jouw brede interesse er helemaal mag laten zijn zonder bang te hoeven zijn dat "de markt" er niets meer van snapt en je bedrijf niet stroomt?

Ik heb mijn behoefte om steeds nieuwe dingen te doen volledig een plek kunnen geven in mijn ondernemerschap en daarmee ook een sterk merk kunnen bouwen en dus een succesvol bedrijf.

Ik deel heel graag hoe in deze video!

Ik ben benieuwd naar jouw reactie! Deel je jouw grootste inzicht in een reactie onder de video?

Mag ik je helpen om jouw bedrijf goed neer te zetten?
Via de knop hieronder kun je gratis mijn Droombedrijf Stappenplan aanvragen!
Ik help je met een duidelijke structuur, stap voor stap jouw bedrijf neer te zetten.
Vraag het stappenplan nu aan! Veel succes!

Gratis masterclass

Ontdek welke specifieke acties jouw bedrijf nu laten groeien

Ontdek jouw acties

Ontdek de

Onderneem vanuit je hart community

Lees inspirerende verhalen van andere hartwerkende ondernemers

Volg mij op social media

Comments

2 Reacties

  1. Anita

    Oh wat klinkt dit logisch!
    En hoe word ik ook getriggerd om mezelf te verkopen! Dank je.

  2. nanzz

    Bedankt voor je voorbeelden. Ik doe het ook nog steeds als ik een aanbod doe. Ik luister heel lang, maar als ik dan een aanbod doe, dan ga ik ineens zenden, in plaats van vragen stellen. Verhelderende video. Thanks

Copyright © 2024 | Marloes Halmans | France