Selecteer een pagina

Verbeter de resultaten van je email marketing

18 feb 2019 | Slimme business strategieën & adviezen | 2 reacties

Een maillijst opbouwen en emailmarketing tot vast onderdeel van je bedrijf maken, zie ik echt als een van de meest waardevolle strategieën voor groei van je impact en je bedrijf! Niet voor niets hoor je in business land vaak “the money is in the list”.
Maar dat is niet altijd helemaal waar.

Want…
Heb je soms het idee dat niemand je mails leest?
Doe je je stinkende best om waardevolle content te delen, je volgers regelmatig te mailen en stop je daar je ziel en zaligheid in maar krijg je vrijwel nooit respons?

Dan is het tijd om grondig te snoeien in je maillijst!

Alleen hele goede mails versturen is niet genoeg.
Want deze mails kunnen pas impact maken op het leven van je lezers als ze ook daadwerkelijk aankomen in hun inbox en gelezen worden!

Daarom is het belangrijk om te werken aan de 3 R’en van je maillijst.

In deze video leg ik uit welke 3 R’en dat zijn en hoe je ervoor zorgt dat jouw maillijst optimaal is ingericht, zodat je mails de mensen voor wie je ze met zoveel liefde schrijft ook echt bereiken!

Bekijk nu de video en laat me weten in een reactie welke nieuwe inzichten je hieruit hebt opgedaan! Ik hoop van je te horen!

Emailmarketing op een goede manier inzetten is en blijft een super effectieve manier om je bedrijf te laten groeien.
Wil jij ontdekken welke andere acties jij kunt nemen om je bedrijf te laten groeien? We denken graag met je mee! Je bent van harte welkom voor een kosteloze focus sessie. Daarin bespreek je met een van onze coaches waar je nu staat, waar je naar toe wilt groeien en welke stappen je nu het beste kunt nemen om verder te groeien. Natuurlijk delen we ook graag met je hoe we samen met jou aan de groei van je bedrijf kunnen werken als je dit wilt doen met onze hulp en die van een betrokken en warme mastermind groep van collega ondernemers.
Vraag je focus sessie hieronder aan.

Gratis masterclass

Ontdek welke specifieke acties jouw bedrijf nu laten groeien

Ontdek jouw acties

Ontdek de

Onderneem vanuit je hart community

Lees inspirerende verhalen van andere hartwerkende ondernemers

Volg mij op social media

Comments

2 Reacties

 1. Nele

  Waardevolle video weer, Marloes! Ik vroeg me alleen af hoe ik de relevantie kan checken? Aan het begin van het opbouwen van mijn lijst kende ik vaak de mensen die zich inschreven, maar dat is nu niet meer zo. Hoe weet ik of ze relevant zijn? En wat is eigenlijk een goed openingspercentage? Bij mij is dat nu tussen de 40 en 50 procent. Na een goede snoeisessie zal dat dus hoger zijn…

  Antwoord
  • Marloes Halmans

   Hoi Nele,
   Je open rates zijn echt heel erg goed! Dat doe je goed! Kijk ook naar de klik-rates. Klikken mensen ook door naar de links in je email?
   Een manier om te weten of je lezers ook echt passen bij je aanbod is te kijken naar de interactie die je hebt. Dat hangt dus erg samen met de relatie die je hebt met de mensen die je volgen. Je open rates zullen ook lager zijn als je onderwerpregels niet aansluiten bij hun actuele vraagstukken en juist hoger als jij steeds echt waardevolle informatie stuurt die passen bij de informatie waar zij naar zoeken.
   Zo te lezen ben je goed bezig! Keep up the good work! x

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2018 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans