Hoe je je Personal Brand beschermt als je met een team gaat werken

13 nov 2018 | Personal branding & zichtbaarheid, Slimme business strategieën & adviezen | 1 reactie

Als je bedrijf groeit en je met een team gaat werken, kom je weer voor hele nieuwe uitdagingen te staan!
Toen je nog alles zelf deed – marketing, netwerken, sales, en je dienst leveren aan je klanten – had je alle controle over je reputatie, je naam, de tevredenheid van je klanten en je merk.

Als je met een team gaat werken wil je jouw merk en naam beschermen. Het liefst wil je dat je Personal Brand in stand blijft. Toch zal dit in beweging zijn zodra je met anderen gaat werken die in jouw bedrijf en uit naam van jouw bedrijf gaan handelen.

In deze video beantwoord ik de vraag die Wim me stelde: hoe bewaak ik mijn Personal Brand als ik met een team ga werken?
Bekijk de video voor het advies en de concrete opdracht die ik Wim gaf.

Ben jij met je bedrijf toe aan de volgende stap? Waarin je met een team gaat werken en jouw rol veranderd naar de leider van het bedrijf? Dan help ik je graag om alles wat er in deze mooie maar intensieve fase van je bedrijf op je afkomt in onze Leadership Mastermind.

Ben jij met je bedrijf toe aan de volgende stap?
Waarin je met een team gaat werken en jouw rol verandert naar de leider van het bedrijf?
Dan help ik je graag om alles wat er in deze mooie maar intensieve fase van je bedrijf op je afkomt in onze Leadership Mastermind.

Gratis masterclass

Ontdek welke specifieke acties jouw bedrijf nu laten groeien

Ontdek jouw acties

Ontdek de

Onderneem vanuit je hart community

Lees inspirerende verhalen van andere hartwerkende ondernemers

Volg mij op social media

Comments

1 Reactie

  1. Béatrice

    Hele mooie video. Ik ben nu volop bezig om mijn merk en product neer te zetten. Ik zit nog niet in deze fase, maar wie weet sneller dan ik me nu kan voorstellen, want ik zit in een enorme flow! Ik heb er veel aan te weten dat je er bent Marloes! Lieve groet, Béatrice.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans