Selecteer een pagina

Meer klanten zonder te pushen – deel 1

3 mei 2019 | Slimme business strategieën & adviezen | 0 Reacties

Zonder marketing en sales heb je geen business. Zo simpel is het.

Voor veel dienstverlenende ondernemers die vanuit hun hart ondernemen voelt marketing en sales niet fijn. Ik begrijp dat heel goed. Vooral omdat ik merk dat als ik doorvraag waaróm ze dat niet fijn vinden, ze voorbeelden geven van marketing en sales die niet goed voelen: te agressief, te pushy, te weinig echte verbinding.

Het mooie is dat er echt manieren zijn om op een veel natuurlijkere manier klanten te vinden.
De “harde” marketing heeft wat mij betreft geen lang leven meer. Nobody wants to be sold to!

Maar het mooie is: wanneer je iets biedt dat perfect aansluit bij de behoefte van jouw ideale klant, kopen mensen heel erg graag!

In deze video leg ik uit hoe jij op een veel zachtere manier verbinding kunt maken met jouw ideale klanten. Met een opdracht waar ik je uitnodig wat tijd in te stoppen, zodat je meer klanten mag helpen zonder je een pushy verkoper te voelen!

Ik ben super benieuwd wat je van deze video vindt! Let me know in een reactie!

Zie ik jou in juni?

In juni organiseer ik twee mooie events! Voor ambitieuze ondernemers die flink willen groeien. Er is een event voor startend ondernemers en een voor ervaren ondernemers. Ik hoop je op een van deze twee dagen te ontmoeten!

Gratis masterclass

Ontdek welke specifieke acties jouw bedrijf nu laten groeien

Ontdek jouw acties

Ontdek de

Onderneem vanuit je hart community

Lees inspirerende verhalen van andere hartwerkende ondernemers

Volg mij op social media

Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2018 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans