Hoe word ik zichtbaar? Heel simpel: zo

30 mei 2018 | Personal branding & zichtbaarheid, Positieve mindset & persoonlijk ontwikkeling | 5 reacties

Zichtbaarheid en ondernemer: twee woorden die onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

“Hoe word ik zichtbaar?” is misschien wel de meest gestelde vraag die ik als businesscoach krijg.
Of directer: “Hoe vind ik klanten?”.

We weten dat we als ondernemers zichtbaar moeten zijn en tegelijkertijd maakt dat besef het niet per se makkelijker.
Ik kan veel zeggen over strategieën voor zichtbaarheid. En vrijwel elke ondernemer die ik spreek kan daar nog veel meer in doen dan ze nu doen.

Maar naast dat je meer en vaker moet doen, is er ook een heel belangrijk ding waarmee je echt wilt STOPPEN als je meer zichtbaar wilt zijn en meer klanten wilt bereiken. Wat dat is deel ik in deze video.

Ik begrijp dat het spannend is. Simon Sinek deelde met ons “Speak to those who listen.”
Er zijn altijd mensen die echt op jouw boodschap en jouw betaalde aanbod zitten te wachten!
Zij zijn op zoek naar jou.
Als je jezelf niet zichtbaar maakt kunnen ze je niet vinden!

Ik weet dat je dit echt wel begrijpt, maar dat er angsten of gedachten zijn die je belemmeren om jezelf zichtbaar te maken.
Daarom bied ik je in deze video een herkadering aan van het concept “zichtbaar zijn” wat je, dat hoop ik, helpt om de energie en lading hiervan te veranderen.

Wil je, in een reactie helemaal onderaan dit blog, jouw antwoord delen op de vraag die ik aan het einde van de video stel?

Ik kijk ernaar ui van je te horen!

Wil je met mijn hulp en een betrokken mastermindgroep serieus aan de slag voor meer zichtbaarheid en meer klanten?
Dan ben je welkom in de Next Level mastermind!  Kijk hier voor alle informatie.

Voel je dat je eerst meer focus nodig hebt, en je unieke aanbod en boodschap eerst mag vormgeven om zodat je acties voor zichtbaarheid meer effect hebben? Dan past de training Bouw jouw droombedrijf beter. Hier vind je alle info.

We helpen je graag te zien wat jouw bedrijf op dit moment het beste verder helpt en hoe we je daarbij kunnen helpen!
Mail naar support@marloeshalmans.com om een vrijblijvend en gratis telefonisch focusgesprek met een van onze coaches in te plannen.
Voel je welkom!

Gratis masterclass

Ontdek welke specifieke acties jouw bedrijf nu laten groeien

Ontdek jouw acties

Ontdek de

Onderneem vanuit je hart community

Lees inspirerende verhalen van andere hartwerkende ondernemers

Volg mij op social media

Comments

5 Reacties

 1. Béatrice Boots

  Hele mooie oprechte video Marloes! Ja, verstoppen, daar zit het hem in inderdaad. En jezelf laten zien zonder die druk dat voelt heel goed, veel beter dan ‘ik moet zichtbaar worden’ iets dat ik al zo vaak heb gedacht. Vandaag ga ik dat gewoon eens even heel diep van binnen voelen, om een stap te zetten om te leven vanuit mijn missie. En vorige week, na de week met jou, voelde ik ‘toevallig’ ook heel duidelijk: het gaat NIET om jou. Laat dat ego nu maar gewoon los. Voel, en doe. Van binnenuit. Dank je wel dat je er bent voor ons. xxx Béatrice.

  Antwoord
 2. Reen

  Ik ga vandaag weer nieuwe mensen vertellen over mijn missie! Mede door jouw trainingen is mijn missie zó duidelijk dat ik er niet meer over op kan houden ❤️.
  Ps. Zo’n mooi stukje daar, Marloes! Een vast onderdeel van mijn fietsroute waar ik van ieder seizoen extra geniet ?
  Fijne dag vandaag ?

  Antwoord
 3. Saskia Tiemens

  Hoi Marloes,
  Ik herken het zo! Ben me ook nog aan het verstoppen. Zoveel ideeën en toch niet uitvoeren. Wat gaan mensen ervan denken? Voor mij is het een eyeopener nu dat het niet om mij gaat, maar teruggaan naar wat mijn missie is, waar ik het voor doe. Vandaag ga ik een blog schrijven die al een tijdje in m’n hoofd zit, gewoon doen. Ik denk ook dat wanneer ik de inspiratie en ideeën ga uitvoeren het makkelijker zal gaan om het ook werkelijk steeds te doen en mij daardoor vanzelf zichtbaarder maak. Stap voor stap. Inderdaad, Keep going!?

  Antwoord
  • Marloes

   Dank je wel voor je reactie Saskia! Fijn dat het je inspireert om dat blog naar buiten te brengen!

  • Béatrice Boots

   Mooi Saskia! Dank voor het delen!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans