Selecteer een pagina

Meer klanten vinden zonder te pushen – deel 2

10 mei 2019 | Slimme business strategieën & adviezen | 2 reacties

In mijn vorige video deelde ik al hoe belangrijk het is om te begrijpen hoe je naar “de pijn van de klant” kunt kijken en je marketing hierop kunt aanpassen om op een zachte en natuurlijke manier verbinding te maken met jouw ideale klanten.

Meer klanten vinden vraagt naast verbinding maken natuurlijk ook dat ze daadwerkelijk ja zeggen tegen jouw aanbod.
Verkopen vinden veel ondernemers die ik spreek niet zo makkelijk.
Het voelt al snel opdringerig. Ik zie dat ze daarom verkoopactiviteiten uit de weg gaan.
En als ze bewust verkoopactiviteiten doen, zijn ze of te terughoudend, wat op potentiële klanten een onzeker gevoel kan overbrengen of maakt dat het gewoon niet duidelijk of overtuigend genoeg is hoe ze hun klanten precies kunnen helpen en waarom hun potentiële klant dat zou willen!
Of ik zie dat ze te kort door de bocht hun aanbod doen terwijl hun potentiële klant daar nog niet helemaal open voor staat.

Beiden zijn niet effectief en werken juist in de hand dat zowel jij als je potentiële klant verkoop helemaal niet fijn vinden!

In deze video deel ik een waardevol advies dat ik hoop dat je ter harte zult nemen en zult toepassen in jouw bedrijf.
Ik deel hoe dit voor een van mijn klanten haar praktijk binnen twee maanden vulde!

Ik gun het je (en vooral ook de mensen voor wie jij een verschil kunt maken!!) zo dat je meer mensen mag helpen!
Laat je me weten in een reactie hoe jij de strategie die ik deel zult toepassen?
Ik hoor heel graag van je!

Zie ik jou in juni?

In juni organiseer ik twee mooie events! Voor ambitieuze ondernemers die flink willen groeien. Er is een event voor startend ondernemers en een voor ervaren ondernemers. Ik hoop je op een van deze twee dagen te ontmoeten!

Wil je ook graag samen met ons en een warme groep mastermind buddies jouw marketing en salesstrategie uitwerken zodat je meer klanten bereikt? Dan ben je welkom in de Droombedrijf Next Level mastermind!

Gratis masterclass

Ontdek welke specifieke acties jouw bedrijf nu laten groeien

Ontdek jouw acties

Ontdek de

Onderneem vanuit je hart community

Lees inspirerende verhalen van andere hartwerkende ondernemers

Volg mij op social media

Comments

2 Reacties

 1. Kim Buining

  Hele mooie en waardevolle tips Marloes!
  Ik noem mijn gratis vrijblijvende gesprekken communityscans.

  Samen kijken we naar jouw Facebookgroep en kijken we hoe het komt dat de interactie uitblijft en wat er nodig is om je groep te reanimeren zodat je klanten gaat werven uit de groep.

  Antwoord
  • Marloes Halmans

   Ja super tof Kim! Dank je wel voor het delen!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2018 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans