Selecteer een pagina

Hoe mijn snelgroeiende klanten hun succes gecreëerd hebben

20 mei 2019 | Positieve mindset & persoonlijk ontwikkeling | 0 Reacties

Graag vier ik vandaag met plaatsvervangende trots en blijheid het succes van drie van mijn lieve klanten, Marije Wielenga, Marte Methorst en Patty Post
.
Zij begonnen 3, 2 en 4 jaar geleden met hun bedrijf en ik had het voorrecht hen te mogen helpen bij zowel de start van hun bedrijf en help hen nu meer rust en financiële vrijheid te ervaren terwijl hun bedrijven mega snel groeien.

Wat heeft hen zo snel deze groei en succes gebracht?

Ik ben oprecht trots op hen! Omdat zij hebben gedaan wat in mijn ogen niet alle ondernemers doen. Of omdat ze niet weten dat dit werkelijk is wat succesvol ondernemen vraagt, of omdat ze nog niet gekozen hebben dit te doen en de bereidheid hebben opgebracht om de daad bij het woord te voegen.

Graag deel ik welke 2 dingen onontbeerlijk zijn om echt succesvol te zijn met je bedrijf en daarbij in balans te blijven.

Hoe staat het op deze punten met jou en jouw bedrijf op dit moment?

Gratis masterclass

Ontdek welke specifieke acties jouw bedrijf nu laten groeien

Ontdek jouw acties

Ontdek de

Onderneem vanuit je hart community

Lees inspirerende verhalen van andere hartwerkende ondernemers

Volg mij op social media

Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2020 | Marloes Halmans B.V. | Marloes Halmans